03 / 05 / 2024

Bosphorus Otel

Bosphorus Otel

İstanbul Ataköy sahilde devam eden inşaatlarla ilgili Mimarlar Odası’nın bir üst mahkemeye yapılan itirazı haklı bulunarak Bosphorus Otel ile Yalı Ataköy projesine yeniden dur denildi.

Hilton 43 yılda 19 adet 5 yıldızlı otel açtı!

Hilton 43 yılda 19 adet 5 yıldızlı otel açtı. Hilton İstanbul Bosphorus Hotel Elmadağ'daki çalışma yaşamı 43'üncü yılına giren Hasan Sabuncu, kariyeri boyunca 13 ülkede açılan 19 beş yıldızlı otelin faaliyete geçmesinde bizzat görev aldı...

Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul'un inşaatı başladı!

Kuruçeşme Arena arazisi olarak bilinen arsaya yapılacak otelin inşaat çalışmaları başladı. 2012 yılında Astaş Holding'in 93 milyon liraya Asya Motor'dan satın aldığı arsa üzerinde Mandarin Oriental Bosphorus adlı lüks otel yükselecek.

Beylikdüzü'ne Vira İstanbul ile yeni sosyal donatılar geliyor!

Beylikdüzü Belediyesi ve Gül Proje ile ortaklaşa hazırlanan toplamda 630 milyon TL'lik yatırımın yapılacağı Vira İstanbul Projesinin tanıtımı lansmanı, Shangri - La Bosphorus Otel'de yapıldı.

Vira İstanbul 630 milyon TL'lik yatırım bedeli ile yükselecek!

Beylikdüzü Belediyesi ve Gül Proje ile ortaklaşa hazırlanan toplamda 630 milyon TL’lik yatırımın yapılacağı Vira İstanbul Projesinin tanıtımı lansmanı, Shangri - La Bosphorus Otel’de yapıldı.

CVK Park Bosphorus Otel basın toplantısı yarın!

İstanbul’un en prestijli oteli olan CVK Park Bosphorus Otel, son dönemlerde yıldızı parlayan süit dairelerinin pazar payını ve son yıllarda bu tip dairelere oluşan taleple ilgili rakamları paylaşmak üzere basın mensuplarıyla bir araya geliyor.

CVK Park Bosphorus Otel basın toplantısı 27 Ağustos'ta!

İstanbul’un en prestijli oteli olan CVK Park Bosphorus Otel, son dönemlerde yıldızı parlayan süit dairelerinin pazar payını ve son yıllarda bu tip dairelere oluşan taleple ilgili rakamları paylaşmak üzere basın mensuplarıyla bir araya geliyor.

Dumankaya İnşaat yabancılara satış ofisi açtı!

Dumankaya İnşaat yabancıları markajına aldı. Satışlarının yüzde 35'ini yabancı yatırımcıya yapan şirket, CVK Park Bosphorus Otel'de ofis açtı.

Dumankaya İnşaat CVK Park Bosphorus Otel'de ofis açtı!

Dumankaya İnşaat yabancıları markajına aldı. Satışlarının yüzde 35'ini yabancı yatırımcıya yapan şirket, CVK Park Bosphorus Otel'de ofis açtı.

Hilton İstanbul ve Conrad İstanbul Bosphorus’da sezon açıldı!

Şehrin merkezindeki en büyük 5 yıldızlı otel havuzuna sahip olan Hilton İstanbul Bosphorus ve Conrad İstanbul Bosphorus misafirlerini yazın tadını çıkarmaya davet ediyor.

Swissotel The Bosphorus 100 milyon Euro'ya yenilenecek!

Swissôtel The Bosphorus, 100 milyon euroluk yatırımla yenileniyor. Bir otel parasının harcandığı yenilenme için Burj el Arab oteli ve Dubai metrosunun mimarı Khuan Chew ile çalışılıyor

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları basın toplantısı 25 Mayıs'ta!

Ceylan İnşaat, yeni projesi “Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları”nın detaylarını 25 Mayıs 2015 Pazartesi günü Shangri-La Bosphorus Otel’de gerçekleştireceği basın toplantısında anlatacak.

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları lansmanı 25 Mayıs'ta!

Ceylan İnşaat, yeni projesi “Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları”nın detaylarını 25 Mayıs 2015 Pazartesi günü Shangri-La Bosphorus Otel’de gerçekleştireceği basın toplantısında sizlere anlatacak.

World Tourism Forum 30 Nisan'da gerçekleşecek!

Dünya turizmine yön veren liderleri bir araya getirecek "World Tourism Forum", 30 Nisan'da ShangriLa Bosphorus Otel'de düzenlenecek.

Bosphorus Otel Haberi

Bosphorus Otel

İstanbul 9. İdare Mahkemesi yürütmeyi durdurma kararı verilen 564 ada 160, 174 ve 182 parsellerdeki inşaatlardan sadece 160 parseldeki inşaat için geçerli olduğunu Bosphorus otel (182 parsel) ve Yalı Ataköy (174 parsel) için geçerli olmadığına hükmetmişti. Mimarlar Odası ikinci kez yürütmeyi durdurma istemiş ancak mahkeme reddetmişti. Bir üst mahkeme olan Bölge İdare Mahkemesi’ne yapılan itiraz kabul edilerek mahkemenin yeniden yargılama yapması istendi.


BELEDİYE MÜHÜRLEMİŞTİ


Mimarlar Odası, 564 adada bulunan 160, 174 ve 182 parsellerde, inşaat faaliyetlerinde bulunmak üzere Bakırköy Belediye Başkanlığı’nca verilen yapı ruhsatlarının iptali ile yürütmenin durdurulması istemiyle dava açmış ancak İstanbul 9. İdare Mahkemesi bu talebi reddetmişti. Mimarlar Odası Bölge İdare Mahkemesi’ne başvurarak bu karara itiraz etti. Bölge İdare Mahkemesi’nin Birinci Kurul’u bu itirazı görüştü. Mahkeme; “9. İdare Mahkemesi...