09 / 05 / 2024

Boss To Turizm adres

Boss To Turizm adres

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Perk tarafından açıldı.

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Perk tarafından açıldı.

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Şirketi Esenler’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Perk ve Hünkar Perk tarafından kuruldu.

Sitaş Seven İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sitaş Seven İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yasemin Toğay tarafından kuruldu.

Boss Brothers Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boss Brothers Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Genç, Ramazan Uğur ve Recep Solak ortaklığında kuruldu.

Boss Emlak Turizm İnşaat Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

Boss Emlak Turizm İnşaat Otomotiv Anonim Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Alperen Allı tarafından kuruldu.

Way To Travel Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Way To Travel Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile J. Nozad Sedeeq Ameen tarafından kuruldu.

Boss Global Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Boss Global Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Özdemir tarafından kuruldu. 

The Boss Vip Taşımacılık Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Boss Vip Taşımacılık Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Küçükçekmece'de Uğur Pehlivan ve Serkan Şahin ortaklığında kuruldu. 

Gateway To Africa And Vıp Services Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gateway To Africa And Vıp Services Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te FAYSAL A.    ABDINOOR tarafından kuruldu.

Ilgın Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ilgın Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi, Kerem Kaşıtoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 13 Ağustos'ta Üsküdar, Kuzguncuk Nakkaştepe Mahallesi, Azizbey Sokak 'ta kuruldu.

İTO, Travel Turkey 2015 Turizm Fuarı'na destek verecek!

İzmir Ticaret Odası (İTO), İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği tarafından (TÜRSAB) düzenlenecek olan Travel Turkey 2015 Turizm Fuarı nın yüksek katılımla gerçekleşmesi için destek verecek.

İzmir Ticaret Odası, 2015 Turizm Fuarı'na destek verecek!

İzmir Ticaret Odası (İTO), İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği tarafından (TÜRSAB) düzenlenecek olan Travel Turkey 2015 Turizm Fuarı'nın yüksek katılımla gerçekleşmesi için destek verecek.

Toğrul Gönden: İstanbul'da otel yatırımları artacak!

Turizm potansiyeli bakımından Londra, Paris, Bangkok ve Singapur'dan sonra 5’inci sırada yer alan İstanbul, en hızlı büyüyen turizm destinasyonlarından biri. Toğrul Gönden İstanbul'daki otel yatırımlarını değerlendirdi...

Boss To Turizm adres Haberi

Boss To Turizm adres

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Perk tarafından açıldı.

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
TURİZM VE OTELCİLİK FAALİYETLERİ 1.Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler…

Adres: ŞEHİT MUHTAR MH.BEKAR SK.AS OTEL BLOK NO:26/1 BEYOĞLU