05 / 07 / 2024

Bosspoint Esenyurt son durum

Bosspoint Esenyurt son durum

ÇED raporuna sahip tek proje özelliğini taşıyan Bosspoint Esenyurt projesinde daire alanları 60 metrekareden başlangıç gösteriyor. Bosspoint Esenyurt 10 bin 729 metrekare alan üzerinde yayılıyor.

Boskan Bosspoint Esenyurt'ta 18 ay taksitli ödemelerle!

2 blok halinde inşa edilen Bosspoint Esenyurt projesinde toplamda 425 daire ve 17 dükkan yer alıyor. Bosspoint Esenyurt'ta dairelerin büyüklükleri 60 metrekare ile 149 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Bosspoint Esenyurt'ta 24 ay sıfır faizle!

Bosspoint Esenyurt'ta daire alanları 60 metrekareden başlıyor ve 149 metrekareye kadar ulaşıyor. ÇED raporuna sahip tek proje özelliği taşıyan projede 18 ay taksitli ödeme imkanı sağlanıyor.

Esenyurt’ta konut satışlarında son 9 yılın en sert düşüşü!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konuta erişim zorluğu ve artış gösteren fiyatlar en çok dar ve orta gelirli vatandaşları vurdu. Açıklanan rakamlara göre Esenyurt konut satışlarının en çok düştüğü ilçe oldu.

Esenyurt Meydan Ardıçlı'nın son etabı yıl sonunda teslim!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi ortaklığı ile Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde yükselen Meydan Ardıçlı projesinin son etap teslimleri  için geri sayım başladı.

Esenyurt Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru 20 Nisan 2023!

Esenyurt Üniversitesi akademik personel bünyesine yeni Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi ekleyeceğini açıkladı. Son başvuru 20 Nisan 2023 olarak belirlendi.

Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metro Hattı'nda son dakika müjdesi!

İstanbulluların merakla beklediği Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metrosu ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Peki Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir metro hattı ne zaman açılacak? İşte o metro hattında son durum...

İstanbulluların beklediği Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metro Hattı'nda son durum! İşte açılacağı tarih!

Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metrosu ne zaman açılacak sorusunun yanıtı İstanbulluların en çok merak ettiği ve araştırdığı konular arasında yer alıyor. Peki Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir metrosu ne zaman açılacak? İstanbulluların beklediği metroda son durum...

İstanbul'un hangi ilçesinde ev kiraları 2 katına çıktı?

İstanbul'un konutta öne çıkan ilçesi Esenyurt, son zamanlarda polisiye olaylarla gündemde. Peki Esenyurt'ta emlak sektörünün son durumu ne? Ev fiyatları ne oldu? İşte detaylar...

Aris Grand Rezidans Esenyurt son fiyat listesi!

Aris Grand Rezidans Esenyurt son fiyat listesi 279 bin TL'den başlıyor. Projede konut ve ticari alanlar bulunuyor...

Bosspoint Esenyurt güncel fiyat listesi 2016!

Bosspoint Esenyurt güncel fiyat listesi 2016 haberimizin içerisinde yer alıyor. Proje 2 blok halinde inşa ediliyor.

Esenyurt Sağlıkkent Evleri'nde kampanyalı son 20 daire!

Esenyurt Sağlıkkent Evleri'nde kampanyalı son 20 adet 3+1 daire 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Sağlıkkent Evleri'nde 0,95 faizle 120 aya kadar taksitli ödemeler yapılıyor...

Esenyurt Bosspoint'te 24 ay 0 faizle 1+1'ler 165 bin TL'ye!

Esenyurt Bosspoint'te toplamda 425 daire ve 17 dükkan yer alıyor. İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçirilen proje 2 blok halinde inşa ediliyor.

Esenyurt Bosspoint projesinde 265 bin TL'ye 2 oda 1 salon!

Esenyurt Bosspoint'te ödeme planı kapsamında 24 ay sıfır faizle ödemeler yapılıyor. İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta yükselen projede 1+1 ile 2+1 şeklinde daireler yer alıyor.

Esenyurt Bosspoint'te 24 ay sıfır faizli ödemelerle!

10 bin 729 metrekare alan üzerinde inşa edilen Esenyurt Bosspoint ÇED raporuna sahip tek proje özelliği taşıyor. Projede 1+1 ve 2+1 şeklinde daireler yer alıyor.

Esenyurt Bosspoint Residence ödeme planı!

Esenyurt Bosspoint Residence ödeme planı dahilinde 24 ay sıfır faiz ödeme seçeneği sunuluyor. Esenyurt Bosspoint Residence projesinde fiyatlar 165 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Bosspoint Esenyurt son durum Haberi

Bosspoint Esenyurt son durum

Toplamda 425 daire ve 17 dükkandan meydana gelen projede dairelerin büyüklükleri 60 metrekare ile 149 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


Bosspoint Esenyurt'ta 24 ay 0 faizle ödeme yapılabiliyor. 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 aslon şeklinde daire seçeneklerinin yer aldığı projede Esenyurt merkezine, Devlet hastanesine ve Esenyurt Belediyesine 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. 


Bosspoint Esenyurt projesinin sosyal alanları arasında; çocuk oyun alanları, Fitness, 2 Adet kapalı yüzme havuzu, voleybol sahası, kapalı otopark, site içeririsinde 1 adet açık yüzme havuzu, Türk hamamı, basketbol ve sauna yer alıyor. 


Bosspoint Esenyurt projesinde 18 ay taksitle ödeme yapılabiliyor. Yüzde 60'ı yeşile ayrılan Bosspoint Esenyurt projesi 2 blok halinde inşa ediliyor. 


Bosspoint Esenyurt'ta 1+1'ler 165 bin TL'den, 2+1'ler 265 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Adres: Atatürk, 2073. Cd, Esenyurt/İstanbul, Türkiye


Tel:...