07 / 05 / 2024

bostancı avşa adası ido bilet fiyatları

bostancı avşa adası ido bilet fiyatları

İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin (İDO) Avşa ve Marmara Adası seferleri 18 Nisan'da başlayacak. Avşa ve Marmara Adası'na sefer düzenleyecek İDO, yolculara 26 liradan başlayan fiyatlarla seyahat etme olanağı sunacak..

Bungalov evlere rağbet her geçen yıl artıyor!

Bungalov evlere yönelik faaliyet gösteren turizm acentesi Tatilox.com  Kurucu Ortağı Ahmet Çavğa, kış turizminde ve balayı çiftleri arasında bungalov evlere rağbetin her geçen yıl arttığını açıkladı.

ArsaVev’den Ankara, Assos, Avşa, Dikili ve Kuşadası'nda 3 bin 350 TL taksitle imarlı arsa fırsatı! 

ArsaVev Ankara, Assos, Avşa, Dikili ve Kuşadası'nda 3 bin 350 TL taksitle asa fırsatı sunuyor. Söz konusu arsaların tapuları hemen teslim ediliyor.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bostancı Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bostancı Şubesi 127 milyon 111 bin 877 bin 51 TL sermaye bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Mavi Yıldız Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bostancı Şubesi açıldı!

Mavi Yıldız Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bostancı Şubesi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mert Köybek tarafından açıldı.

Koyun Adası'nın yarısı satılıyor!

Yarısı satışta Marmara Denizi'nde Paşalimanı Adası ile Avşa Adası arasında yer alan ve 1,7 milyon metreküp yüzölçüme sahip Koyun Adası'nın 890 bin metrekarelik kısmı, Kuzeybatı Gayrimenkul tarafından satışa sunuldu.

Koyun Adası'nın 890 bin metrekarelik kısmı satışa çıkarıldı!

Marmara Denizi'nde Paşalimanı Adası ile Avşa Adası arasında yer alan ve 1 milyon 700 bin metrekare yüzölçümlü Koyun Adası'nın 890 bin metrekarelik kısmı satışa çıkarıldı.

Msd Av.Taş.Vinç İş.Geri Dön.Demir Çel.Yak.Oto Mad.En.Teks.Gıda Tur. O.San.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti.İst.Şb. açıldı!

Msd Av.Taş.Vinç İş.Geri Dön.Demir Çel.Yak.Oto Mad.En.Teks.Gıda Tur. O.San.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti.İst.Şb. bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Sakarya Bisiklet Adası yarın açılıyor!

Şehrin yeni yaşam ve spor alanı olan Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası yarın saat 16.30’da açılıyor.

İngiltere'deki Drake Adası 7.8 milyon dolara satışa çıkarıldı!

İngiltere'nin Plymouth'deki Drake Adası, 6 milyon sterlin'e (yaklaşık 7.8 milyon dolar) satışa çıkarıldı. Drake Adası'nın sahibi Dan McCauley'nin oğlu Aidan McCauley, adanın tekrar kullanıma açılacağını söyledi.

Galatasaray Adası BELTUR'a kiralanıyor!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz 29 Eylül'de yapılacak olan olağanüstü mali genel kurulda Galatasaray Adası'nın BELTUR'a kiralanması konusunu kulüp üyelerinin oylamasına sunacak.

Kiracı Mels Turizm'den Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Adası, İBB tarafından dün sabah saatlerinde ikinci kez yıkıldı. Adada kiracı konumunda olan Mels Turizm Otelcilik Restoran Eğlence Hizmetleri Limited şirketinden ise konu ile ilgili açıklama geldi.

Mustafa Cengiz'den Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz yıkım kararı alınan Galatasaray Adası ile ilgili divan kurulu toplantısında açıklamada bulundu...

Bostancı-Kayışdağı yol projesi 4. kez ihaleye açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bostancı-Kayışdağı arasına yapmayı planladığı yol ve kavşak için 4’üncü kez ihale açtı. Yeni ihale 21 Haziran’da yapılacak...

bostancı avşa adası ido bilet fiyatları Haberi

bostancı avşa adası ido bilet fiyatları


Avşa ve Marmara Adası'na sefer düzenleyecek İDO, yolculara 26 liradan başlayan fiyatlarla seyahat etme olanağı sunacak.


İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin (İDO) Avşa ve Marmara Adası seferleri 18 Nisan'da başlayacak.  


İDO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, havaların ısınmasıyla özellikle hafta sonları İstanbul'a yakın tatil ve dinlenme merkezlerine ilgi arttı. 


Bu kapsamda Avşa ve Marmara Adası'na sefer düzenleyecek İDO, yolculara 26 liradan başlayan fiyatlarla seyahat etme olanağı sunuyor.  


Bahar tarifesi 15 Haziran'da sona erecek


İDO'nun 15 Haziran'da sona erecek bahar tarifesi boyunca, bu hatta 6 bin 700 koltuk kapasitesi satışa sunuldu. 


Marmara-Avşa Adası deniz otobüsü seferleri, cuma günleri saat 18.30'da Bostancı'dan ve saat 19.05'te Yenikapı'dan kalkışlı olacak, saat 21.40'ta Marmara Adası'na, saat 22.10'da da Avşa Adası'na varılacak. 


Pazar günleri ise Avşa Adası'ndan saat 16.00'da hareket edecek deniz...