03 / 05 / 2024

bostancı bakırköy arası

bostancı bakırköy arası

"Asrın projesi" Marmaray, geçtiği güzergâhlardaki konut fiyatlarını uçurdu. Projenin testi bile fiyatları yüzde 30 artırdı. EVA Gayrimenkul değerleme uzmanı Gökçen Taşkın, "Bölgede markalı konutların birim metrekaresi yüzde 30 arttı" dedi...

Kirazlı - Bakırköy metro durakları nerelerden geçecek? 

Bakırköy Kirazlı metro durakları ve istasyonları ve durakların nerelerden geçtiği merak edilen konular arasında yer alıyor. Buna göre, 8,4 km uzunluğundaki Bakırköy Sahil-Bahçelievler-Güngören-Bağcılar Kirazlı Metro Hattı çalışmaları bitti.

İBB ve Bakırköy Kaymakamlığı arasında 135.3 milyon TL'lik arsa takası!

İBB, Bakırköy Kaymakamlığı ile arsa takası yapacak ve Bakırköy Meydanı’nı büyütecek. İBB, Bakırköy Meydanı’ndaki araziye karşılık, Bakırköy Adliyesi’nin yanındaki meydanı verecek.

Bakırköy İDO-Bahçelievler-Kirazlı Metrosu'nun inşaatında son durum!

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metro Hattı'nın inşaatı hızla devam ediyor. Kirazlı-Bakırköy arasını 13,5 dakikaya düşürmesi planlanan metro hattının önümüzdeki yıl açılması planlanıyor.

Bakırköy İDO-Bahçelievler-Kirazlı Metrosu'nun inşaatı hızlandı!

9 kilometre uzunluğa sahip olacak Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metrosu'nun yapımında çalışmalar hızlandı. 8 istasyondan meydana gelecek proje ile Bakırköy ile Kirazlı arası 13,5 dakikaya düşecek.

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metro Hattı'nda son durum!

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metro Hattı'nın inşaatı devam ediyor. Kirazlı-Bakırköy arasını 13,5 dakikaya indirecek olan metro hattının 2021 yılında açılması planlanıyor.

Bakırköy'de ortalama konut fiyatı 1.3 milyon TL!

Bakırköy‘de ortalama konut fiyatı 1 milyon 360 bin TL. İlçedeki 1 oda 1 salon ile 6 oda 2 salon konut tipleri aralığı ortalama değerlerle 566 bin ile 3 milyon 904 bin TL arasında değişiyor...

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metrosu'nda son durum!

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metro Hattı'nın inşaatı devam ediyor. Kirazlı-Bakırköy arasını 13,5 dakikaya indirecek olan metro hattının Haziran 2018'de açılması planlanıyor.

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metrosu ne zaman açılacak?

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metro Hattı'nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Kirazlı-Bakırköy arasını 13,5 dakikaya indirecek olan hattın 2018'de açılması planlanıyor.

Bakırköy İDO-Kirazlı Metro Hattı imar planı askıda!

Bakırköy İDO - Kirazlı Arası Metro Hattı Revize Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı askıya çıkarıldı...

Pınar Ünsal'dan Bakırköy Atatürk Spor Köyü açıklaması!

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ile Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman arasındaki anlaşma ile Beşiktaş’a devredilmesi planlanan Yaşamköy Tesisleri, Bakırköy halkı ve CHP İl Yönetim Kurulunun yoğun tepkileri sonucu Bakırköy Belediyesi'nin denetiminde kaldı.

Referans Bakırköy yüzde 300 kazandırdı!

Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, Referans Bakırköy evlerinden alanlara yüzde 180 ile yüzde 300 arasında kazandırdıklarını söyledi. Şirket, Kartal'daki projelerini bölgedeki benzerlerine kıyasla yüzde 30 daha ucuza satacak.

Bakırköy'de kentsel dönüşüm ne durumda?

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Bakırköy'ün sorunlarını anlattı. Bakırköy’ün en önemli sorunları arasında trafik, otopark ve kentsel dönüşümün bulunduğunu söyleyen Kerimoğlu dönüşüm uygulamalarını hayata geçireceklerini belirtti.

Bakırköy City'de peşin ödemelerde yüzde 12 indirim!

Beyaz İnşaat – Göktaşlar Ortak Girişimi ile Bakırköy’ün markalı lüks konut projeleri arasında yerini alan Bakırköy City’e konut alıcılarının yoğun ilgisi devam ediyor. Projede peşin alımlarda yüzde 12 indirim fırsatı sunuluyor.

bostancı bakırköy arası Haberi

bostancı bakırköy arası


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "Yüzyılın değil, asırların projesi" diye tanımladığı Marmaray, geçtiği güzergâhlardaki emlak fiyatlarını adeta zirveye çıkardı. Projeyle Boğaz geçişinin 4 dakikaya inmesi ve günde 1 milyon kişinin ulaşımının sağlanacak olması gayrimenkul sektörüne doping etkisi yaptı. Transfer istasyonları Avrupa Yakası'nda Halkalı, Kazlıçeşme ve Yenikapı, Anadolu Yakası'nda Söğütlüçeşme, Bostancı, Maltepe, Pendik ve Gebze olarak belirlenen projenin tamamlanmasıyla konut fiyatlarının da tavan yapması bekleniyor. 29 Ekim'de Kartal-Kadıköy Hızlı Tren Hattı ile eş zamanlı olarak tamamlanması hedeflenen Marmaray projesi henüz test aşamasında bile bölgedeki konut fiyatlarını yüzde 30 etkiledi. 


RAYLI DOPİNG SİSTEMİ 


İstanbul'da hayata geçirilen her ulaşım projesi, hitap ettiği bölgelerde gayrimenkul sektörünü hareketlendiriyor. Bunun en güzel örneği ise henüz fizibilite aşamasındayken bile bölgedeki konut fiyatlarına en az yüzde 20 prim yaptıran Avcılar-...