05 / 05 / 2024

bostancı oto sanayi dönüşüm

bostancı oto sanayi dönüşüm

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Hilmi Develi bugünkü köşe yazısında Bostancı Oto Sanayi'nin imar planlarını kaleme aldı.

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar?

Ankara'da TRinvest tarafından inşa edilen Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi'nde satışlar devam ediyor. Peki, Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi satışta! Yarısı peşin ödemelerde sıfır faiz 12 vade fırsatı!

TRinvest tarafından Ankara'da hayata geçirilen Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi'nde satışlar devam ediyor. Proje 46 dönümlük arsa üzerinde hayata geçiyor. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Bostancı Orti Oto Ekspertiz Danışmanlık Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bostancı Orti Oto Ekspertiz Danışmanlık Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Burak Orhan ve Salih Tiryaki ortaklığında kuruldu.

Dehey İnşaat Emlak Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dehey İnşaat Emlak Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Akdeniz tarafından kuruldu.

Carisma Metal Proje İnşaat Reklam Kimya Elektrik Oto Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Carisma Metal Proje İnşaat Reklam Kimya Elektrik Oto Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Cingöz tarafından kuruldu.

As Serinçayır Otel Turizm İnşaat Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Serinçayır Otel Turizm İnşaat Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyfettin Çinal tarafından kuruldu.

Knn Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Oto Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Knn Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Oto Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Babahan tarafından kuruldu.

Surmed İnşaat Emlak Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Surmed İnşaat Emlak Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Atik Tikre ve Mehmet Fırat Zaman ortaklığında kuruldu.

Atarlar Oto Ekspertiz Oto Yıkama Ve Otopark Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atarlar Oto Ekspertiz Oto Yıkama Ve Otopark Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Atar tarafından kuruldu.

Semizler İnşaat Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Semizler İnşaat Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Rahmi Semiz tarafından kuruldu.

Özaktaş Pompa İnşaat Makina Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özaktaş Pompa İnşaat Makina Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Özgün tarafından kuruldu.

Bo-Em Turizm Emlak Oto Kiralama Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Bo-Em Turizm Emlak Oto Kiralama Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt 800 bin TL sermaye bedeli ile Bora Taştekne tarafından açıldı.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bostancı Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bostancı Şubesi 127 milyon 111 bin 877 bin 51 TL sermaye bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

bostancı oto sanayi dönüşüm Haberi

bostancı oto sanayi dönüşüm

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Hilmi Develi bugünkü köşe yazısında Bostancı Oto Sanayi'nin imar planlarını kaleme aldı. İşte Develi'nin o yazısı...

Bostancı Oto Sanayi Sitesi (BOSS), Anadolu yakasında bulunan otomobil sahiplerinin çok tercih ettiği oto sanayi siteleri arasında yer alıyor. Sitede günümüzde hemen hemen her marka araçların tamiri yapılırken parça temini yapılabiliyor.

Ancak sitede son 10 senedir kentsel dönüşüm söylentileri nedeniyle tedirginlik yaşanıyor. Sitede faaliyet gösteren esnaf “İçerenköy planları kapsamında 5000’lik planları “hazırlandığı bilinen sanayi sitesinin, sanayi kimliğini koruyacak mı yoksa konut alanı mı olacak sorusuna cevap alıyor. Bu sorunun cevabı ilerleyen günlerde belli olacak. 

Bostancı'da 10 yıllığına kiralık balıkçı...