03 / 05 / 2024

Bostancıda gecekondu

Bostancıda gecekondu

1975 yılında Bostancı mevkinde kişi malı arsalar üzerinde kurulu gecekondular yıkılmış. 1973 yılında arsaları Hazine malı sanıp gecekondu inşa edenler, kendilerine haber verilmediği için sokakta kalmışlar.

Kasır Living Bostancı'da yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatı!

Kasır Yapı tarafından Trabzon'da hayata geçirilen Kasır Living Bostancı'da  yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Kasır Living Bostancı'da villa fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Bostancı Orti Oto Ekspertiz Danışmanlık Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bostancı Orti Oto Ekspertiz Danışmanlık Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Burak Orhan ve Salih Tiryaki ortaklığında kuruldu.

Cumhur Alp İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Cumhur Alp İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Cumhur Alp İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bostancı'da yapıldı.

Bostancı'da 10 yıllığına kiralık balıkçı barınağı!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kadıköy Emlak Müdürlüğü tarafından Bostancı'daki balıkçı barınağı 10 yıllığına kiraya veriliyor...

Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği Çalıştayı yarın!

Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği Çalıştayı yarın The Green Park Otel Bostancı’da TÜGEM Kurucu Başkanı Hakan Akdoğan’ın moderatörlüğünde gerçekleşecek. 

Bostancı-Kayışdağı yol projesi 4. kez ihaleye açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bostancı-Kayışdağı arasına yapmayı planladığı yol ve kavşak için 4’üncü kez ihale açtı. Yeni ihale 21 Haziran’da yapılacak...

Huzurlu Marmara Bostancı iletişim!

Huzurlu Marmara Bostancı iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Huzurlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje kentsel dönüşüm kapsamında İstanbul Bostancı'da yükseliyor. 

Bostancı Deluxe fiyatları 850 bin liradan başlıyor!

Bostancı'da 2 bin 200 metrekare alan üzerinde 15 katlı tek blok halinde hayata geçirilen Bostancı Deluxe projesinde daire fiyatları 850 bin TL'den başlıyor. 

Kartal'da 20 gecekondu dönüşüm kapsamında yıkılacak!

Kartal'da kentsel dönüşüm projeleri ve çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Kartal'da 20 gecekondu dönüşüm kapsamında yenilenecek.

Bostancı Deluxe satılık ev fiyatları!

Bostancı Deluxe projesi Yapıen İnşaat tarafından İstanbul Bostancı'da hayata geçirildi. Projedeki daireler 2018 yılında teslime dilecek...

Bostancı Deluxe’de ön satışlar başladı!

Yapıen İnşaat tarafından İstanbul Bostancı'da hayata geçirilen Bostancı Deluxe’de, ön talep toplama sürecinin büyük ilgi görmesi üzerine şimdi de ön satışlara başlandı. Projede 3+1 daireler 850 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Bostancı Deluxe Evleri iletişim!

Bostancı Deluxe projesi tek blok olarak planlandı. İstanbul Bostancı'da hayata geçirilen proje Yapıen İnşaat imzası taşıyor...

Bostancı Deluxe Konutları teslimler!

Bostancı Deluxe projesi Yapıen İnşaat tarafından İstanbul Bostancı'da hayata geçirildi. Proje konum olarak toplu ulaşıma yakınlığı ile ulaşım avantajları sunuyor...

Bostancıda gecekondu Haberi

Bostancıda gecekondu

BOSTANCI'DA KİŞİ MALI ARSALAR ÜZERİNDEKİ GECEKONDULAR YIKILDI


Gecekonducular, <<Bize buranın Hazine malı olduğunu söylemişlerdi>> dediler


  ANKARA asfaltı Bostancı mevkinde kurulu Cumhuriyet Mahallesi'nde gecekondu, dün güvenlik kuvvetleri ve mal sahibinin adamları tarafından yıkılmıştır. Yıkım sırasında bir olay çıkmamıştır. 

  Yetkililer, 3? kişinin yaşadığı gecekondu, kişi malı üzerine yapılı olduğunu ve bu nedenle yıkıldığını belirtmişlerdir. Gecekonduda oturanlar ise, bu evlerin 1973 yılında yapıldığını ve kendilerine bir haber verilmediği için sokakta kaldıklarını söylemişlerdir.

  Yıkılan gecekonduda oturan bir işçi ''Bize buranın Hazine malı olduğunu söylemişlerdi. Yapımdan bir süre sonra tapulu olduğu meydana çıktı. Ne yapalım, bu sıkıntıya da katlanacağız'' demiştir.

Milliyet Gazetesi 21 Ocak 1975 



Abdullah Kutalmış...