16 / 05 / 2024

Boston Kimya Mühendislik Sanayi İnşaat

Boston Kimya Mühendislik Sanayi İnşaat

Boston Kimya Mühendislik Sanayi İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yasa Kılınç tarafından kuruldu. 

Rigel Kimya Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rigel Kimya Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuğçe Uluköylü tarafından kuruldu.

Lida Group Mühendislik İnşaat Metal Kimya Otomotiv Lojistik Ve Orman Ürünleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Lida Group Mühendislik İnşaat Metal Kimya Otomotiv Lojistik Ve Orman Ürünleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Öcal tarafından kuruldu.

Hp Spa Wellness Havuz İnşaat Mimarlık Mühendislik Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Hp Spa Wellness Havuz İnşaat Mimarlık Mühendislik Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Güller Akarçay tarafından kuruldu.

Zeytin 2 Mühendislik Kimya Metal İnşaat Orman Ürünleri Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Zeytin 2 Mühendislik Kimya Metal İnşaat Orman Ürünleri Lojistik Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Turan Küçük tarafından kuruldu.

Renova Mühendislik İnşaat Elektrik Kimya İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Renova Mühendislik İnşaat Elektrik Kimya İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te  Gökhan Uluköylü  tarafından kuruldu.

Semboltek Kimya Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Semboltek Kimya Mühendislik Anonim Şirketi Ümraniye'de Mesut Ceylan tarafından kuruldu.

Shc Mühendislik İnşaat Plastik Kimya Limited Şirketi kuruldu!

Shc Mühendislik İnşaat Plastik Kimya Limited Şirketi Bağcılar’da  650 bin TL sermaye bedeli ile Murat Demiral tarafından kuruldu.

Brmt Yapı İnşaat Mühendislik Kimya Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brmt Yapı İnşaat Mühendislik Kimya Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Elif Gün tarafından kuruldu.

Zennumem Mühendislik Bilişim Kimya Turizm Organizasyon Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zennumem Mühendislik Bilişim Kimya Turizm Organizasyon Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugünn Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mücahit Özenç tarafından kuruldu.

Real Kimya Mühendislik ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Real Kimya Mühendislik ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Albayrak tarafından kuruldu.

Ceya Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceya Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayla Çabuk, Ayşegül Özdemir, Dicle Geçici, Harun Tan, Kasım Günay, Muhammet Yusuf Özdemir ve Ruken Zengin tarafından kuruldu.

Ülküm Danışmanlık İnşaat Otomotiv Tekstil Mühendislik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ülküm Danışmanlık İnşaat Otomotiv Tekstil Mühendislik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Suat Tırpan tarafından kuruldu.

Mumcuoğlu Mühendislik Kimya Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Mumcuoğlu Mühendislik Kimya Sanayi Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Mumcuoğlu tarafından kuruldu.

Boston Kimya Mühendislik Sanayi İnşaat Haberi

Boston Kimya Mühendislik Sanayi İnşaat

Boston Kimya Mühendislik Sanayi İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün  Mustafa Yasa Kılınç tarafından Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.


Boston Kimya Mühendislik Sanayi İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Bilumum kimyasal maddeler ve her türlü yardımcı kimyevi maddeler ve bunların üretiminde kullanılan mamul, yarı mamul,ham maddelerin imalatı ve ticareti.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Boston Kimya Mühendislik Sanayi İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Yenişehir Mah.Sümbül Sk.Ekinci Rezidans Sit.B Apt.No.8/2/508...