28 / 04 / 2024

Rigel Kimya Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Rigel Kimya Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuğçe Uluköylü tarafından kuruldu.



Rigel Kimya Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuğçe Uluköylü tarafından kuruldu.

Rigel Kimya Mühendislik Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Bilumum kimyasal maddeler ve her türlü yardımcı kimyevi maddeler ve bunların üretiminde kullanılan mamul, yarı mamul, ham maddelerin imalatı ve ticareti. b. Her türlü sınai, zirai ve ticari amaçlarla kullanılan organik ve inorganik kimyasal maddelerle, oto ve sanayi yağları, reçine, boya, tiner ve sair incelticiler, zamklar, kimyasal katalizörler, kimyevi maddeler ile gübrelerin ilk ve yardımcı unsurlarının üretimini, fason işçiliğini yapmak, yaptırmak, alım satım, ithalat ihracat, komisyonunu, dağıtım ve pazarlamasını yapmak. c. Radyo, Televizyon, Posta Yoluyla veya İnternet Üzerinden Yapılan Perakende Ticaret, yapmak. d. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. e. Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. f. Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. g. Dekorasyonla ilgili spor salonlarının saha çizimi, boya, parke ve cam cila, duvar kağıdı, halıfleks, asma tavan-kartonpiyer, fayans-kalebodur, su ve elektrik tesisatı,çatı tadilat işleri yapmak. k. Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, h. Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak.Isı yalıtımlı,giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. i. Fabrika binaların bakım onarım tamir tadilat işlerini yapmak, gerekli malzemeleri tedarik etmek, uygulamak.
 


Geri Dön