30 / 04 / 2024

Botanica İstanbul örnek daire

Botanica İstanbul örnek daire

Lansman öncesi gördüğü ilgiyle yüzde 30’u satılan Botanica, 2.700 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Aralık 2016’da teslimi planlanan projede metrekare fiyatlarının 4.000 lirayı aşması bekleniyor.

Botanica İstanbul'da satışlar başladı! Metrekaresi 2 bin 700 TL!

Mutlu İnşaat ve Ak Proje'nin ortak girişimi ile hayata geçirdikleri Botanica İstanbul, 28 bin metrekare alan üzerinde kurulu 7 blok 477 daireden oluşuyor..

Botanica İstanbul 2.700 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı!

Mutlu İnşaat ve Ak Proje'nin ortak girişimi ile hayata geçirdikleri Botanica İstanbul 28.000 metrekare alan üzerinde kurulu 7 blok 477 daireden oluşuyor.

Heran İstanbul örnek daire!

Heran İstanbul'da daireler lansmana özel fiyatlar 269 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı. İşte Heran İstanbul örnek dairesi..

Adım İstanbul örnek daire!

Adım İstanbul Evleri İstanbul Başakşehir - Kayaşehir bölgesinde inşa ediliyor. Projede 615 adet konut ve 120 adet dükkan bulunuyor. İşte Adım İstanbul örnek daire görselleri...

Ritim İstanbul örnek ödeme planı!

Ritim İstanbul örnek ödeme planı kapsamında 60 ay vade farksız daire sahibi olunabiliyor. Dumankaya İnşaat imzası ile yükselen projede teslimlerin Mayıs 2016'da gerçekleşmesi planlanıyor.

Fortis İstanbul örnek dairesiyle göz kamaştırıyor!

İstanbul’un lokasyonu ile dikkat çeken bölgelerinden Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirilen Fortis İstanbul örnek dairesiyle göz kamaştırıyor.

Fortis İstanbul, örnek dairesiyle fark yaratıyor!

Fortis İstanbul, örnek dairesiyle fark yaratıyor. Yiğit Group tarafından hayata geçirilen Fortis İstanbul’un kaliteli ve konforlu yaşam felsefesi ile hazırlanan örnek daire, doğu ve batı kültürünü harmanlayan iç mimarisiyle dikkat çekiyor.

Tema İstanbul örnek daireler!

Tema İstanbul Rezidans 2 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. Çeşitli sosyal alanların sunulduğu proje İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da yükseliyor. İşte Tema İstanbul örnek daireler...

Babacan Yapı Royal İstanbul örnek daire!

Yaklaşık 3 bin ünitenin yer alacağı Royal İstanbul Büyükçekmece Sefaköy'de yükselecek. Proje otel, ticaret alanları, home ofis ve konutlardan oluşacak. İşte Babacan Yapı Royal İstanbul örnek daire görseli...

Botanica İstanbul'da metrekare fiyatı 2 bin 700 TL!

Mutlu inşaat ve Ak Proje ortak girişimi ile Beylikdüzü'nde yükselen Botanica İstanbul'da metrekare fiyatları 2 bin 700 liradan başlıyor.

Botanica İstanbul 21 Nisan'da Abu Dabi'de görücüye çıkacak!

Beylikdüzü'ne 477 dairelik botanik konsepti getiriyor Mutlu İnşaat ve Ak Proje'nin ortak girişimiyle Beylikdüzü'nde inşa edilen Botanica İstanbul projesi bölgeye yeni bir konsept getiriyor.

Botanica İstanbul'un yüzde 30'u satıldı!

İstanbul Esenyurt'ta Mutlu İnşaat ve Ak Proje'nin ortak girişimi ile hayata geçirilen Botanica İstanbul, metrekaresi 2 bin 700 liraya satışa çıktı.

Botanica İstanbul projesinde fiyatlar 2.700 TL’den başlıyor!

Mutlu İnşaat ve Ak Proje’nin ortak girişimi ile hayata geçirdikleri Botanica İstanbul,28.000 metrekare alan üzerinde kurulu 7 blok 477 daireden oluşuyor.

Botanica İstanbul'un yüzde 80'i yeşil alana ayrıldı!

İstanbul Esenyurt’ta Mutlu İnşaat ve Ak Proje’nin ortak girişimi ile hayata geçirilen Botanica İstanbul, metrekaresi 2 bin 700 liraya satışa çıktı.

Botanica İstanbul'da satışlar başladı!

Mutlu İnşaat ve Ak Proje'nin ortak girişimi ile hayata geçirdikleri Botanica İstanbul, 28 bin metrekare alan üzerinde kurulu 7 blok 477 daireden oluşuyor.

Botanica İstanbul örnek daire Haberi

Botanica İstanbul örnek daire

MUTLU İnşaat ve Ak Proje’nin ortak girişimiyle İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Botanica İstanbul, 28.000 metrekare alan üzerinde kurulu 7 blok 477 daireden oluşuyor. Lansman öncesi gördüğü yoğun ilgi ile %30’u satılan proje, 2.700 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Proje ortaklarından Furkan Hamzaoğlu “Zengin sosyal tesislere ve %80 yeşil alana sahip Botanica İstanbul metrobüs, otobüs durakları ve E-5’in yanı başında yer almasıyla çok özel bir konuma sahip" derken proje ortaklarından Ak Proje Yönetim Kurulu başkanı Adem Soytekin projeden 250 milyon TL hasılat beklediklerini ve şimdiden yüzde 30’u satılan projede satış sıkıntısı yaşamadıklarını ifade etti. Soytekin daireler bittiğinde metrekare fiyatının 4.000 TL’yi aşmasını beklediklerini vurguladı.


48 Ay Sıfır Faiz imkanı


Aralık 2016 tarihinde teslimi planlanan projede lansman fiyatları devam ediyor. Yüzde 5’ten başlayan...