30 / 04 / 2024

Botanica İstanbul prim

Botanica İstanbul prim

Lansman öncesi gördüğü ilgiyle yüzde 30’u satılan Botanica, 2.700 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Aralık 2016’da teslimi planlanan projede metrekare fiyatlarının 4.000 lirayı aşması bekleniyor.

Haftalık BIST 100'de Hangi Hisseler En Çok Prim Yaptı, Hangileri Değer Kaybetti?

Haftalık BIST 100'de en çok prim yapan ve azalan 3 hisse açıklandı. Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, geçtiğimiz haftayı oldukça güçlü bir performansla tamamladı.  10-14 Temmuz haftasında bazı yatırım araçları daha fazla kazandırdı. İşte BIST 100’de dikkat çeken gelişmeler…

Borsa günün ilk yarısında yüzde 3,7 prim yaptı! İşte borsada en çok kazandıran hisseler!

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sonuçlanmasının ardından Borsa İstanbul’da haftabaşında başlayan pozitif hava sürüyor. BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında yüzde 3,27 oranında prim yaparak 4 bin 924 puana kadar yükseldi.

Bankacılık endeksinde prim yüzde 9'u geçti! Borsa İstanbul'da ve dolarda neler oluyor? 

Borsa İstanbul, seçim sonrası ikinci işlem gününde de değer kazanmayı sürdürürken, bankacılık endeksinde prim yüzde 9'u geçti Dolar/TL'de ise yukarı yönlü hareket tüm hızıyla devam ediyor. İşte ayrıntılar...

Prim E Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Prim E Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kağıthane'de 245 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Cem Demiröz ve Ora Akkor ortaklığında açıldı! 

Murat Kurum: Kanal İstanbul'dan prim yapılmasına izin yok!

Bakan Kurum: Kanal İstanbul üzerinden birilerinin prim yapmasına müsaade etmeyeceğiz

Deniz İstanbul hudut kapısıyla daha hızlı prim yapacak!

Keleşoğlu Holding’in, 1,5 milyar dolar yatırım değerine sahip Deniz İstanbul projesinde yeni gelişmeler yaşanıyor. İstanbul’un en önemli iki hudut kapısından biri Deniz İstanbul'da yer alacak. Proje böylece daha hızlı prim yapacak.

Kanal İstanbul güzergahı prim potansiyeli taşıyor mu?

Çılgın proje Kanal İstanbul'un güzergahı geçtiğimiz Ocak ayında açıklandı. Peki Kanal güzergahı yeni yatırım için prim potansiyeli taşıyor mu?

İstanbul'da doğru planlanan bölgeler prim yapacak!

Mimar Hakan Kıran, İstanbul'daki projeleri, yatırımları ve kentsel dönüşüm çalışmalarını anlattı. Kıran, ''İstanbul'da doğru planlanan ve geliştirilen bölgeler prim yapacak" diye konuştu.

Yakuplu Deniz İstanbul'da yüzde 57 prim fırsatı!

Keleşoğlu Holding tarafından hayata geçirilen Denizİstanbul sahil kasabası, lansmandan teslim tarihine kadar yüzde 57 prim elde edecek bir fırsat sunuyor..

Esenyurt'ta emlak sektörü 4 yılda yüzde 150 prim yaptı!

İstanbul’un hızlı gelişen yerleşim yerlerinden Esenyurt 2018’de açılacak metro ile son 4 yılda yüzde 150 prim yaptı. Metrekare fiyatları bin 800 liradan 4 bin 500 liraya kadar yükseldi.

Moment İstanbul'da prim garantisi kampanyası yarın sona eriyor!

AC Yapı, Moment İstanbul’dan ev sahibi olmak isteyenlere iki benzersiz fırsat sunuyor. Dileyenler yüzde 25 prim garantisi fırsatından, dileyenler ise yüzde 1 peşinat ve 1.595 TL taksit fırsatından yararlanabiliyor.

Moment İstanbul'da prim garantisi!

Coşkun Group çatısı altında faaliyetlerini sürdüren AC Yapı, Kartal'da inşa edilen Moment İstanbul projesi için yüzde 25 prim garantisi kampanyası düzenliyor. 30 Kasım'a kadar geçerli...

Moment İstanbul yüzde 25 prim garantisi veriyor!

AC Yapı, Moment İstanbul için yüzde 25 prim garantisi kampanyası düzenliyor. Kartal'da inşa edilen Moment İstanbul, 30 Kasım'a kadar peşin alımlarda geçerli yüzde 25 prim getirisi, müşteriye özel ödeme planı ve peşinatsız 24 ay vade seçeneği sunuyor.

Botanica İstanbul prim Haberi

Botanica İstanbul prim

MUTLU İnşaat ve Ak Proje’nin ortak girişimiyle İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Botanica İstanbul, 28.000 metrekare alan üzerinde kurulu 7 blok 477 daireden oluşuyor. Lansman öncesi gördüğü yoğun ilgi ile %30’u satılan proje, 2.700 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Proje ortaklarından Furkan Hamzaoğlu “Zengin sosyal tesislere ve %80 yeşil alana sahip Botanica İstanbul metrobüs, otobüs durakları ve E-5’in yanı başında yer almasıyla çok özel bir konuma sahip" derken proje ortaklarından Ak Proje Yönetim Kurulu başkanı Adem Soytekin projeden 250 milyon TL hasılat beklediklerini ve şimdiden yüzde 30’u satılan projede satış sıkıntısı yaşamadıklarını ifade etti. Soytekin daireler bittiğinde metrekare fiyatının 4.000 TL’yi aşmasını beklediklerini vurguladı.


48 Ay Sıfır Faiz imkanı


Aralık 2016 tarihinde teslimi planlanan projede lansman fiyatları devam ediyor. Yüzde 5’ten başlayan...