29 / 04 / 2024

BOTAŞ Hakkari ve Artvin ihaleleri

BOTAŞ Hakkari ve Artvin ihaleleri

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), Hakkari ve Artvin illeri doğalgaz boru hattı yapım işi için yeni yılın ilk aylarında ihaleye çıkılacağını duyurdu.

BOTAŞ açıkladı! Doğalgazda mart tarifesinde değişiklik yapılmadı

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ'nin (BOTAŞ), mesken ve sanayi abonelerinin kullandığı doğalgazın ve elektrik üretim amaçlı kullanılan doğalgazın satış tarifesinde bir değişiklik yapılmadığını duyurdu. 

BOTAŞ deprem bölgesine doğalgaz verildiğini duyurdu! İşte doğalgazın verildiği yerler

Türkiye'yi sarsan Merkezüssü Kahramamaraş olan 7.5 ve 7.7'lik depremin ardından BOTAŞ, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Hatay şehir giriş istasyonlarına doğalgaz verildiğini duyurdu.

BOTAŞ VE EPDK’dan havalara uçuran haber! Doğalgaza ve elektriğe indirim mi geldi?

BOTAŞ ve EPDK'dan milyonları ilgilendiren büyük müjde geldi. İşte doğal gaza ve elektriğe dair son gelişmeler!

BOTAŞ'tan personel alımı! İşte alım yapılacak iller ve meslekler

Personel alımlarını yakından takip edenler için yeni bir ilan paylaşıldı. BOTAŞ ön lisans ve lisans mezunu personellerin alınacağı açıklandı. Başvuruların İŞKUR üzerinden yapılacağı ifade edildi.  BOTAŞ personel alım detayları ve başvuru şartları...

İşe girmek bu kadar basit! BOTAŞ sözlü sınavla 261 personel alıyor! İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı!

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ), çeşitli branş ve unvanlarda sözlü sınavla 261 personel alımı yapacağını duyurdu.

Elektrik ve doğal gaz faturaları zamlanacak mı?

Kış aylarında vatandaşın en çok merak ettiği konu elektrik ve doğal gaz faturalarına zam gelip gelmeyeceği, faturaların ne kadar olacağı. Peki enerji kulislerinde neler konuşuluyor? EPDK ve BOTAŞ ne yapacak?

BOTAŞ’ın bütçeye yükü yıllık 179 milyar TL oldu

Hükümet artan doğalgaz ithalat maliyetlerinin bir kısmını bütçeden karşılamaya devam ederken, BOTAŞ’ın merkezi bütçeye yükü de giderek artıyor. BOTAŞ’ın borç ve görevlendirme gideri olarak merkezi bütçeye yükü son 1 yılda 179 milyar Türk Lirası oldu.

BOTAŞ’dan flaş açıklama! Doğal gaz iddialarına cevap gecikmedi!

BOTAŞ'tan, bazı basın yayın kuruluşlarında  "Doğal gaz depolarında 600 milyon metreküp eksik var" şeklinde çıkan haberlere ilişkin yazılı açıklama geldi. Yapılan açıklamada, BOTAŞ aleyhine algı oluşturmaya yönelik maksatlı ve gerçek dışı haberler ile kamuoyu gündeminin meşgul edildiği belirtildi.

Doğalgaz fiyatlarına örtülü zam! BOTAŞ açıkladı

BOTAŞ bugün yayımladığı Ekim ayı tarifesiyle birlikte konut ve elektrik üretimi için doğalgaz fiyatını değiştirmedi, bunun yanı sıra büyük sanayide kullanılan doğalgazın fiyatını yüzde 4.9 ile yüzde 37 oranında artıracak yeni bir fiyatlama formülü devreye soktu.

Elektrik ve doğal gaza zam gelecek mi? BOTAŞ duyurdu

BOTAŞ'ın yayımladığı ekim ayı tarife tablosuna göre; doğal gazda mesken, sanayi ve elektrik üretim amaçlı abonelerin ekim tarifesi sabit bırakıldı. Elektrikte de tüm abone gruplarının 1 Ekim'den itibaren geçerli olan tarifeleri de aynı kaldı.

BOTAŞ'tan doğalgaza yüzde 10 zam! Talep Bakanlığa gitti! 

BOTAŞ’ın ekim ayında sanayi ve elektrik üretiminde kullanılan doğalgaza zam yapmak için çalışmalarında sona geldiği öğrenildi. İşte ayrıntılar...

Doğal gaz ve elektrikte flaş zam! Doğal gaz ve elektriğe ne kadar zam geldi? Zam faturalara ne zaman yansıyacak?

Dün akşam saatlerinde EPDK ve BOTAŞ, elektriğe ve doğal gaza zam geldiğini duyurdu. Peki elektriğe ve doğal gaza ne kadar zam geldi? Elektrik ve doğal zammı ne zamandan itibaren geçerli olacak? İşte detaylar…

Elektrik ve doğal gaza dev zam! Bugünden itibaren geçerli olacak! Elektrik ve doğal gaza ne kadar zam geldi?

Dün EPDK ve BOTAŞ’tan yapılan açıklamalar ile birlikte eylül ayı itibarıyla geçerli olmak üzere elektriğe ve doğal gaza zam yapıldığı bildirildi. İşte detaylar…

BOTAŞ Hakkari ve Artvin ihaleleri Haberi

BOTAŞ Hakkari ve Artvin ihaleleri

BOTAŞ, Hakkari ve Artvin doğalgaz boru hattı yapımı için ihale tarihlerini belirledi.



Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), Hakkari ve Artvin illeri doğalgaz boru hattı yapım işi için yeni yılın ilk aylarında ihaleye çıkılacağını duyurdu.


BOTAŞ'ın internet sitesinde yer alan ilana göre, Hakkari doğalgaz boru hattı yapım işi, 8 Şubat 2017'de açık ihale usulüyle gerçekleştirilecek.


Uzunluğu yaklaşık 203 bin 803 metre olacak hat, 12 inç çapındaki yüksek basınç doğalgaz çelik boru hattı sisteminden oluşacak. Van sınırından Hakkari'ye ulaşacak boru hattının yapım süresi, yer tesliminden itibaren 720 gün olarak belirlendi.


Ayrıca, Artvin doğalgaz boru hattı Faz-1 ve Faz-2 yapım işleri için sırasıyla 12 Ocak ve 18 Ocak 2017'de açık ihale usulüyle ihaleye çıkılacak.


Hattın ilk fazı, yaklaşık 78 bin 85 metre uzunluğunda ve 10...