23 / 07 / 2024

botaş ihalesine kaç firma teklif verdi

botaş ihalesine kaç firma teklif verdi

BOTAŞ'ın Mersin-Karaman arasında yapılacak doğalgaz boru hattı projesinin arazi-etüt, harita ve kamulaştırma mühendislik işi için açtığı ihaleye 9 firma teklifte bulundu. İhaleye teklif veren firmalar haberimizin içinde yer alıyor...

Zamlar faturaya nasıl yansıyacak? Bu yıl doğal gaza kaç para ödeyeceksiniz?

BOTAŞ'ın yaptığı zamlar sonrasında yapılan hesaplamaya göre geçen yıl bin lira olan doğal gaz faturası bu yıl kaç lira olacak?

EPP Kağıthane Arıcılar ihalesine 2 firma katıldı!

Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetim (EPP) tarafından ihalesi dün yapılan Kağıthane Merkez (Arıcılar) Mahallesi arsa satışı karşılığı gelir paylaşım işi ihalesine 2 firma katıldı.

EPP'den Kağıthane Arıcılar'a yeni proje ihalesi!

TOKİ iştiraki olan EPP Kağıthane Arıcılar'da yeni proje ihalesine hazırlanıyor. 6 Kasım'da ihalesi yapılacak arsanın emsale esas inşaat alanı 15 bin 989 metrekare, arsa alanı ise 8 bin 882 metrekare büyüklüğe sahip. 

Özak GYO, TOKİ Kağıthane ihalesine katıldı!

Özak GYO, TOKİ tarafından bugün yapılan İstanbul İli Kağıthane İlçesi Merkez Mahallesi Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesine teklif verdi.

Kaş Kasaba Kıbrıs Barajı istimlak sorunu TBMM'de!

Kaş Kasaba Kıbrıs Barajı ihalesine, işin başlama tarihine ve istimlak çalışmaları mecliste konu oldu. CHP Antalya Milletvekili Devrim Kök, konu hakkında soru önergesi hazırladı..

BOTAŞ'ın ihalesine 7 teklif!

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ'nin tahmini bedeli 60 milyon 656 bin 616 dolar olan Marmara Ereğlisi LNG gönderim kapasitesinin artırılması yapım işi ihalesine, 7 teklif geldi.

Tuzla Havaray proje ihalesine kaç firma başvurdu?

D-100 Karayolu ile Tuzla sahili arasında yaklaşık 5 kilometrelik hattı kapsayan Tuzla Havaray Projesi’nin proje ihalesine 11 firma başvurdu...

BOTAŞ'ın ihalesine 16 teklif verildi!

BOTAŞ'ın, Gümüşhane'nin Kelkit ilçesi için yapılacak doğal gaz boru hattı projesinin arazi-etüt, harita ve kamulaştırma mühendislik işi ihalesine 16 firma teklif verdi.

3.köprü bağlantı yolları ihalesine kaç firma talip oldu?

Son günlerde olumsuz hava şartları sebebiyle çalışmalar yavaşlasa da, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün ayak uzunluğu 332 metreye ulaştı. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bağlantılı yolları için çıkılan ihalede 12 firma şartname aldı...

BOTAŞ'ın ihalesine 9 firmadan teklif!

BOTAŞ'ın Mersin-Karaman arasında yapılacak doğalgaz boru hattı projesinin arazi-etüt, harita ve kamulaştırma mühendislik işi için açtığı ihaleye 9 firma teklifte bulundu. İhaleye teklif veren firmalar haberimizin içinde yer alıyor...

BOTAŞ'ın ihalesine 9 firmadan teklif!

BOTAŞ'ın ihalesine 9 firmadan teklif geldi. BOTAŞ'ın Mersin-Karaman arasında yapılacak doğalgaz boru hattı projesine 9 firma teklifte bulundu.İncelemede 9 firmanın idari şartnamede istenilen belgeleri sundukları tespit edildi.

BOTAŞ ihalesine 9 firmadan teklif!

BOTAŞ'ın Mersin-Karaman arasında yapılacak doğalgaz boru hattı projesine 9 firma teklifte bulundu. BOTAŞ Genel Müdürlüğü binasında düzenlenen ihalede, komisyon üyeleri firmalar tarafından gönderilen teknik ve mali teklif zarflarını açarak dosyaları incele

Kağızman'da doğalgaz toplantısı yapıldı!

Doğal gaz toplantısına AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, BOTAŞ Proje ve Sözleşmeler Daire Başkanı Abdulvahit Fidan, Kağızman Kaymakamı Kemal Duru, Belediye Başkanı Nevzat Yıldız ve vatandaşlar katıldı...

botaş ihalesine kaç firma teklif verdi Haberi

botaş ihalesine kaç firma teklif verdi


BOTAŞ'ın Mersin-Karaman arasında yapılacak doğalgaz boru hattı projesinin arazi-etüt, harita ve kamulaştırma mühendislik işi için açtığı ihaleye 9 firma teklifte bulundu. 


BOTAŞ Genel Müdürlüğü binasında düzenlenen ihalede, komisyon üyeleri firmalar tarafından gönderilen teknik ve mali teklif zarflarını açarak dosyaları inceledi.  


İncelemede 9 firmanın idari şartnamede istenilen belgeleri sundukları tespit edildi. Belgelerin uygun olup olmadığı ise ileri tarihte yapılacak oturumda belirlenecek. 


 İhaleye teklif veren firmalar ise şöyle sıralandı: 


- Adım Mühendislik, Planlama ve Tic. Ltd. Şti. 


- Sebat Proje Mühendislik Ltd. Şti. 


- Jeo-Tek Coğrafi Bilgi Teknolojileri Müh. San. ve Tic.- Adım Mühendislik Planlama ve Tic. Ltd. Şti. 


- Mescioğlu Mühendislik A.Ş. 


- San Mühendislik Ltd. Şti 


- Tümaş Türk Mühendislik, Müşavirlik ve Müteahhitlik AŞ 


- Ana-Kent Planlama Yapı Yatırım Tekn. Danış. Turizm. San. ve Tic. AŞ 


- Malkoçlar Mühendislik...