02 / 05 / 2024

boul Kartalkaya

boul Kartalkaya

Bolu’ya yaklaşık 50 kilometre uzaklıkta bulunan ve Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Bolu Kartalkaya’da bulunan 5 otel yeni sezon öncesinde hazırlıklarını da tamamladı.

Raporlu gayrimenkul değerleme uzmanı tazminatsız kovuldu!

İş Mahkemesi, Bodrum’a, Kartalkaya’ya tatile giden gayrimenkul değerleme uzmanının tazminatsız işten çıkarılmasını haklı bulsu.

CampERA 2016’da gayrimenkul danışmanlığı masaya yatırıldı!

ERA Gayrimenkul, her yıl düzenlediği geleneksel broker kampını bu yıl Bolu Kartalkaya’da gerçekleştirdi. 2016 yılının son eğitim programı ‘CampERA 2016’ Türkiye’den ve yurtdışından önemli eğitimci ve profesyonelleri ağırladı.

Kartalkaya'da kayak sezonu sona erdi!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya'da kayak sezonu sona erdi. Toplam uzunluğu 45 kilometreyi bulan pistleriyle hizmet veren Kartalkaya'yı geçen yıl 15 Aralık'ta başlayan sezon boyunca 300 bine yakın kişi ziyaret etti.

Kayak merkezlerinde son durum!

Kayak merkezlerinde en fazla kar kalınlığı 160 santimetreyle Kartalkaya'da, en düşük 3 santimetreyle Samsun Ladik'te kayıtlara geçti.

Aşkın Nur Yengi emlak zengini çıktı!

Haluk Bilginer'le biten evliliğinden dünyaya gelen kızı Nazlı Bilginer'le Kartalkaya Dorukkaya'da tatil yapan ünlü şarkıcı Aşkın Nur Yengi'nin emlak zengini olduğu ortaya çıktı.

Kartalkaya'ya yoğun ilgi sürüyor!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya, yerli ve yabancı turistlerden yoğun ilgi görüyor. Sezonu 15 Aralık tarihinde açan kayak merkezini, yaklaşık 150 bin tatilci ziyaret etti.

Kayak merkezlerinde son durum!

En fazla kar kalınlığı 305 santimetreyle Kartalkaya'da, en düşük 58 santimetreyle Elmadağ'da ölçüldüKayak merkezlerinde en fazla kar kalınlığı 354 santimetreyle Kartalkaya'da, en düşük 58 santimetreyle Yıldıztepe'de kayıtlara geçti.

Otellerde Sevgililer Günü için yer kalmadı!

Kartepe, Abant ve Kartalkaya'daki oteller, Sevgililer Günü öncesinde yüzde 100 doluluğa ulaştı. Kartepe ilçesindeki otelin genel müdürü Önder Sıkıcıoğlu, kar kalınlığının 175 santimetreyi geçtiğini söyledi.

Kartalkaya'daki oteller yüzde 100 dolulukla hizmet veriyor!

Dorukkaya Otel Genel Müdürü Avcı: " Kayak merkezinde bulunan oteller hafta içi yüzde 85, hafta sonu yüzde 100 dolulukla hizmet vermektedir " şeklinde konuştu.

Sosyete Bolu'da huzur buldu!

Cemiyet hayatının önde gelen çiftlerinden Ronit Gülcan ile Cem Hakko, önceki hafta sonu yakın dostlarını Kartalkaya yakınlarındaki Gövem Köyü'nde bulunan muhteşem manzaralı dağ evlerinde ağırladı.

Kartalkaya'da yarıyıl tatili hazırlıkları tamamlandı!

Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya'da yarıyıl tatili hazırlıkları tamamlandı.Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya'daki oteller, kavak severlere uzunluğu 45 kilometreye yaklaşan pistlerle hizmet verecek.

Kartalkaya'da kar ve buzlanma ulaşımı aksattı!

Hafta sonu tatili için Türkiye’nin önde gelen kayak merkezlerinden Kartalkaya’ya gelenler, dönüşte yoldaki kar ve buzlanma nedeniyle zor anlar yaşadı.

Kartalkaya'da kayak merkezleri doldu!

Bolu'da etkili olan kar yağışının ardından kayak merkezinde kar kalınlığı bir metre 30 santimetreye ulaştı. Kayak merkezinde bulunan pistlerin tamamında kayak yapılmaya başlandı.

boul Kartalkaya Haberi

boul Kartalkaya

TÜRKİYE’NİN önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Kartalkaya’da oteller yeni sezona hazır. Bolu’ya yaklaşık 50 kilometre uzaklıkta bulunan ve Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Kartalkaya’da bulunan 5 otel yeni sezon öncesinde hazırlıklarını tamamladı. Kartalkaya’da bulunan ve toplam 50 kilometre uzunluğundaki pistlerde bakım ve onarım çalışmaları bitirildi. Grand Kartal Otel Yönetim Kurulu Başkanı Halit Ergül, Kartalkaya’da ilk kayağın 1977 yılında başladığını belirterek, “O zamanlar Kartalkaya’da kayak sezonu 5.5 ay sürerken, şimdi resmen 3 aya düştü. Kayak merkezine yağan kar miktarı da yıldan yıla azalıyor. Bu azalmanın global ısınmayla alakalı olduğunu düşünüyorum. Kartalkaya’ya 1977’de 5 metreye yakın kar yağarken, şimdi 2.5 metre civarında kar yağıyor. Normal olarak sezon açılışımız 15 Aralık tarihinde olacak. Erken kar yağışının olması durumunda da...