02 / 05 / 2024

Boulevadi Libadiye

Boulevadi Libadiye

Emaar'ın hayata geçirdiği Boulevadi Libadiye projesini www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi...

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Libadiye Şubesi açıldı!

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi Üsküdar’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Semih Karakurt tarafından kuruldu.

Emaar Libadiye Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Address İstanbul Şubesi açıldı!

Emaar Libadiye Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Address İstanbul Şubesi Üsküdar'da 22 milyar 758 milyon 99 bin 546 TL sermaye bedeli ile Ahmad Thani R.S Almatrooshi ve M. Ali Rashed Alabbar otaklığında açıldı.

İstanbul Seyir Terası Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Seyir Terası Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Ticaret  Anonim Şirketi  Üsküdar’da   50 bin TL sermaye bedeli ile Emaar Libadiye Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Nora Yapı Libadiye Projesi geliyor!

İstanbul Anadolu Yakası'nda sayısız konut projesini hayata geçiren Nora İnşaat Üsküdar Libadiye'de yeni proje için düğmeye bastı.

Çamlıca Libadiye Karayolu Tüneli'nde son durum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2014 yılında İstanbul’a yönelik prestij projelerinden biri olarak açıkladığı Çamlıca Libadiye Karayolu Tüneli projesinde son durum ne? 

Emaar Square Residence yeni fiyat listesi!

Emaar Square Residence yeni fiyat listesi 1+1'lerde minimum 350 bin dolardan başlıyor. Emaar Square projesi İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar Libadiye'de inşa edildi...

Emaar Square daire fiyatları ne kadar?

Toplam bin adet daireden oluşan Emaar Square projesinde peşin alımlarda yüzde 8 indirim sağlanıyor. Libadiye Emaar Square Residence Evleri hemen teslim ediliyor. Peki Emaar Square daire fiyatları ne kadar?

Çamlıca-Libadiye tünel inşaatına ilişkin 5 sorun TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Çamlıca'da çöken yol ile Çamlıca-Libadiye tünel inşaatına ilişkin ilişkin 5 soru hazırladı..

Üsküdar’da kaçak kafe iddiası!

Üsküdar Çamlıca Libadiye Caddesi'nin Şeker Maslak Sokağı ile kesiştiği köşede bulunan alan üzerinde kafe inşaatı başladı. CHP’li Hüseyin Sağ, kafenin kaçak olarak inşa edildiğini iddia etti.

Emaar AVM Libadiye mağazaları!

Emaar Square Mall hizmete açıldı. İşte yıllık 25 milyon ziyaretçi hedefleyen Emaar AVM Libadiye mağazaları...

Üsküdar'da 3 bina boşaltıldı!

Üsküdar'da Çamlıca-Libadiye arasına yapılacak olan tünel inşaatının yakınındaki 3 bina içinde ve dışında çatlaklar oluşması nedeniyle boşaltıldı.

ANT Yapı'dan Libadiye'ye 30 bin metrekarelik hastane!

Yurtiçi ve yurtdışında inşaat taahhüt işlerinin yanı sıra Ant markasıyla projeler geliştiren Ant Yapı, yeni projelerle büyümesine devam ediyor.

Üsküdar Libadiye Köprüsü yenileniyor!

Üsküdar'daki Libadiye Köprüsü'nde yenileme çalışmaları başladı.120 gün sürecek çalışmalar kapsamında sürücülerden Ünalan ve Esatpaşa köprülerini kullanmaları istendi.

Boulevadi Libadiye Haberi

Boulevadi Libadiye
 Boulevadi Libadiye projesinin videosu için...