14 / 05 / 2024

boulevardi çamlıca yatırım bedeli

boulevardi çamlıca yatırım bedeli

Boulevardi Çamlıca projesinin yatırım bedeli 2 milyar doların üzerinde bulunuyor. Projede konut fiyatları 200 bin dolardan başlıyor...

Multi Çamlık 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Çamlık 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

U İnvestment Turizm Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

U İnvestment Turizm Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de Uğur Ünal, Uğurcan Sarıca ve Umut Emre Kaya ortaklığında kuruldu.

Arman Tekstil Turizm Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kanlıca Şubesi açıldı!

Arman Tekstil Turizm Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kanlıca Şubesi 4 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Ateş tarafından açıldı.

Tepe Emlak Yatırım kiralama yatırımlarında hız kesmiyor!

Tepe Emlak Yatırım, son 1 yıl içinde İş GYO adına Ege Perla’nın yönetimi, İş Portföy Yatırım adına Manzara Adalar ve ayrıca İDO İstanbul Deniz Otobüsleri terminal ve gemilerindeki ticari alanlarının kiralanmasını da hizmet ağına ekledi.

Aydın Karacabay: İstanbul Cağaloğlu'nda yeni bir otel yatırımına başlayacağız!

Levni Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Karacabay, yeni otel yatırımlarının müjdesini verdi. Karacabay, "İstanbul Cağaloğlu Ankara Caddesi'nde 75 odalı beş yıldız standartlarında yeni bir otel yatırımına çok yakında başlayacağız" dedi. 

Ballıca Mağarası'nın yanına 4 milyon liralık sağlık yatırımı!

UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne giren Ballıca Mağarası'nın yanına 4 milyon liralık sağlık yatırımı yapılması planlanıyor. 

Adnan Polat’tan Macaristan’a 1 milyar Euro’luk yatırım!

Adnan Polat, Macaristan'da 1 milyar Euro'yu aşkın gayrimenkul ve enerji yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Ayrıca aklında bölgedeki başka ülkeler ve yepyeni iş alanları var.

3C Çamlıca İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3C Çamlıca İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Harika Boylu, Nilgün Yılmaz tarafından kuruldu.

DSİ'den Artvin'e 3 milyar liralık ulaşım yatırımı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada, "Artvin'de bugüne kadar toplam 216,61 kilometre kara yolu, 26,83 kilometrelik tünel inşaatı tamamlandı. Ayrıca 35 köprü ve viyadük inşaatı bitti. Bu çalışmalarla Artvin'de yaklaşık 3 milyar liranın üzerinde ulaşım yatırımı yapıldı" dedi.

Taba Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Taba Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Anonim Şirketi bugün Küçükçamlıca’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Tahincioğlu ve  Halil İbrahim Bacacı ortaklığında kuruldu.

Yaşar Holding'ten Manisa'ya dev yatırım!

Ege'nin sanayi devi Yaşar Holding kuruluşlarından yem ve besicilik şirketi Çamlı, Manisa Turgutlu'ya dev bir yem fabrikası yatırımı yapma kararı aldı.

Yılport Holding'den Ekvador'a 750 milyon dolarlık liman yatırımı!

Yıldırım Şirketler Grubu'na ait olan Yılport Holding, Güney Amerika'nın başlıca limanlarından birini 50 yıl işletmek üzere anlaşma imzaladı. Şirket limanı geliştirmek için 750 milyon dolar yatırım taahhüdünde bulundu.

İnegöl Oylat'a bu yıl 5 milyon TL'lik yatırım yapılacak!

İnegöl Belediyesi, Oylat'a kazandıracağı yeşil enerji yatırımıyla yılda 650 ton kömür sarfiyatına son verecek. Yıl içinde ayrıca spa merkezi ve otel yenileme projeleri de hayata geçirecek olan belediye, 2016'da toplam 5 milyon TL'lik yatırıma imza atacak

boulevardi çamlıca yatırım bedeli Haberi

boulevardi çamlıca yatırım bedeli


Emaar Türkiye'nin inşa edeceği Boulevardi Çamlıca 2 milyar doları geçen bir yatırım bedeli ile yükseliyor. Proje 2013 yılında satışa çıkıyor. 2013 yılında lansmanının yapılması planlanan Boulevardi Çamlıca projesi 1000 konuttan oluşuyor. 



Boulevardi Çamlıca içerisinde konut, rezidans, ofis ve dükkanlar yer alıyor. Ayrıca 400 dükkan ve 100 restoranın bulunacağı bir de AVM inşa ediliyor.



Boulevardi Çamlıca Rezidans binasının ilk 10 katında otel odaları, sonrasında rezidans konutlar bulunuyor. Metrekaresi 3 bin 500 dolar ile 4 bin 500 dolar arasında olan rezidans konutların fiyatları en düşük 200 bin dolar, en yüksek 2 milyon dolara kadar artıyor. Konutların tesliminde ilk etapta 240 adet konut 2014 yılının sonunda teslim ediliyor.



Haziran 2016 yılında bitirilmesi planlanan Boulevardi Çamlıca'da 40 metrekare olmak üzere 180 adet otel odası var. Otel...