08 / 07 / 2024

boyabat Alparslan Türkeş Parkı

boyabat Alparslan Türkeş Parkı

Boyabat Belediye Başkanı Çakıcı, şehir merkezindeki tüm parkların yeniden gözden geçirilip düzenleneceğini belirterek, korunması için de mahalleliye zimmetleneceğini söyledi. Böylece "Herkes kendi mahallesindeki park veya park alanlarını koruyacak." dedi.

Türkiye Bankalar Birliği açıkladı! Kredi kartı kullanımları kısıtlanacak! 

Bireysel kredi kartı borçları 1.2 trilyon Türk Lirası'na kadar geldi. Bu kapsamda, açıklama yapan Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Alparslan Çakar, kredi kartına düzenleme yapılabileceğini kaydetti ve konu ile ilgili açıklamada bulundu.

Ayyüce Türkeş'ten soru: Vatandaş olmak için ev alanların kaç eşine vatandaşlık veriliyor?

Yabancıya konut satışı son zamanlarda sık sık gündem oluyor. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ayyüce Türkeş Taş, Meclis'te yaptığı açıklamasında yabancıya konut satışı ile ilgili açıklamalarda bulundu ve bazı sorular yöneltti. 

2022'de elektrik ve doğal gaz tüketimlerinin 270 milyar TL'si devlet tarafından karşılandı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar yaptığı açıklamada geçen sene vatandaşların elektrik ve doğal gaz tüketimlerinin 270 milyar TL'lik kısmının devlet tarafından karşılandığını dile getirdi.

Akaryakıt fiyatlarını etkileyecek gelişme! Yeniden açılıyor

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, akaryakıt fiyatlarını etkileyecek gelişme müjdeyi duyurdu. Bakan Bayraktar Irak-Türkiye Petrol Boru Hattı'nın yeniden faaliyete geçeceğini açıkladı. İşte tüm detaylar...

Türkiye için sevindiren gelişme! Hakkari petrol kaynağı olacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, terörden temizlenen bölgelerdeki petrol çalışmalarıyla ilgili müjdeyi paylaştı. Bakan Bayraktar, aramalarda yeni rotanın Hakkari olduğunu ifade etti.

TOKİ'den Sinop Boyabat'ta 60 bin 800 TL peşinatla 2+1!   

TOKİ Sinop Boyabat 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Sinop Boyabat'ta kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Sinop Boyabat'ta  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Sinop Boyabat sosyal konut projesi... 

Türkeş Dış Ticaret Ve Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Türkeş Dış Ticaret Ve Turizm Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Akmal Khan Khıljı, Esmatullah Sharıfı, Jahangır Shah Popal Zaı, Qaıs Qayum ve Saıd Aqa Hashımı ortaklığında kuruldu.

Sısters Of Paradıse Türkeı Gayrimenkul İşletme Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sısters Of Paradıse Türkeı Gayrimenkul İşletme Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Solutions Holding GMBH tarafından kuruldu.

Boyabat kura sonuçları 3 Mart 2022 kazananlar listesi!

Boyabat kura sonuçları 3 Mart 2022 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte Boyabat kura sonuçları 3 Mart 2022 kazananlar listesi ve projeyle ilgili merak edilen tüm detaylar...

Milyonlarca Euro'luk sitede aidat krizi!

Arda Turan, Suat Sürmen ve Selma Türkeş gibi ünlü isimlerin yaşadığı Bodrum Mandarin Oriental'de aidat krizi yaşanıyor. 15 bin TL'ye çıkan aidat ücretleri ünlü isimlerin tepkisine neden oldu.

Afganistan'daki Alparslan Türkeş Erkek Öğrenci Yurdu hizmete açıldı!

Afganistan'ın kuzeyinde yer alan Cüzcan vilayetinde Afganistan'daki Alparslan Türkeş Erkek Öğrenci Yurdu hizmete açıldı...

Alparslan Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alparslan Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alkan Alparslan tarafından kuruldu.

Ani Harabeleri'ndeki Anadolu'nun ilk Türk camisi restore edilecek!

Sultan Alparslan'ın 1071'de Malazgirt Savaşı'nı kazanmasından sonra, bugün Ani Harabeleri olarak bilinen yerde yapılan Anadolu'nun ilk Türk camisi restore edilecek.

boyabat Alparslan Türkeş Parkı Haberi

boyabat Alparslan Türkeş Parkı


Sinop Boyabat Belediyesi, şehir merkezindeki parkları yeniden yaparak mahalleliye zimmetleyecek. Bu yöntemle parkların korunması sağlanmış olacak.


Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Boyabat’ın mevcut sorunları ve yapılacak olan projeler hakkında bilgi verdi. Şehir merkezindeki tüm parkların yeniden gözden geçirilip düzenleneceğini belirten Çakıcı, korunması için de mahalleliye zimmetleneceğini söyledi. Bu vesileyle herkesin kendi mahallesindeki park veya park alanlarına sahip çıkacağını ifade den Çakıcı, ‘‘Parklar yapıldıktan sonra korunması daha zor oluyor. Biz yeni dönemde parkları elden geçirip mahalleliye teslim edeceğiz. Herkes kendi mahallesindeki park veya park alanlarını koruyacak. Eksikliklerini bizlere bildirecek, biz de bunlarla en kısa sürede ilgileneceğiz.’’ dedi.


Bu yıl park ve park alanları için bütçeden 200 ile 300 milyon arasında bir bütçe ayırmayı düşündüklerini de sözlerine ekleyen Çakıcı, özellikle vatandaşların büyük rağbet gösterdikleri...