05 / 05 / 2024

Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi iş yeri yapım işi ihalesi

Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi iş yeri yapım işi ihalesi

Sinop Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi'nde 50 adet iş yeri yapımı içi ihale gerçekleştiriyor.

O ilde yüzde 20 indirimle arsa ve arazi sahibi olabilirsiniz! İhale 21 Kasım'da! 

Sinop Boyabat Milli Emlak Şefliği, Sinop ili, Boyabat ilçesinde yer alan 17 adet arsa ve araziyi yüzde 20 indirim imkanıyla satıyor. Peki Sinop Boyabat'ta yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

Boyabat kura sonuçları 3 Mart 2022 kazananlar listesi!

Boyabat kura sonuçları 3 Mart 2022 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte Boyabat kura sonuçları 3 Mart 2022 kazananlar listesi ve projeyle ilgili merak edilen tüm detaylar...

TOKİ Sinop Boyabat kura sonucu 03.03.2022 isim listesi!

TOKİ Sinop Boyabat kura sonucu 03.03.2022 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Sinop Boyabat kura sonucu 03.03.2022 isim listesi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar....

Boyabat Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmayı sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Boyabat Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Sinop Boyabat Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sinop Boyabat Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Sinop Boyabat'ta 13 dönümlük orman arazisinin imara açılmasına tepki!

Sinop Boyabat Belediyesi Ağustos ayı ilk meclis toplantısında, ilçe emniyet müdürlüğü binası arkasında yer alan ve belediyeye ait 13 dönüm büyüklüğündeki ormanlık alanın imara açılması gündeme geldi.

Sinop Boyabat'a millet bahçesi müjdesi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sinop Boyabat'ta yeni bir millet bahçesi inşa edecek.

TOKİ Sinop Boyabat'ta okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Yeni eğitim yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sinop Boyabat'ta 16 derslikli eğitim binası inşa edecek.

Sinop Boyabat'ta 50 adet iş yeri yaptırılacak! 

Sinop Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı 50 adet iş yeri yapım işi için ihale gerçekleştiriyor. 

Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi'nde 50 adet iş yeri yaptırılacak!

Sinop Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi'nde 50 adet iş yeri yapımı içi ihale gerçekleştiriyor.

Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi'nde iş yeri yaptırılacak!

Sinop Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi'nde iş yeri yapım işi ihalesi düzenliyor.

Sinop Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi'nde 50 adet iş yeri yaptırılacak!

Sinop Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Sinop Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesine ait 50 adet işyeri yapım işi ihale ediyor.

TOKİ Sinop Boyabat 131 konut ihalesi yarın!

Sinop İli, Boyabat İlçesi 131 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi iş yeri yapım işi ihalesi Haberi

Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi iş yeri yapım işi ihalesi

Sinop Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi'nde 50 adet iş yeri yapım işi ihalesi gerçekleştiriyor. İhale 1 Temmuz 2021 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

İŞYERİ YAPIM İŞİ İHALE EDİLECEKTİR
Sinop Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığından:
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Yapı Kooperatifi Başkanlığımızın sorumluluğu altında yapılacak olan Sinop Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesine ait 50 adet işyeri yapım işi, birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile yeniden ihale edilecektir.
1-İdarenin Adresi : Zincirlikuyu Mah. Hakimiyet Sok. No : 8/A Boyabat /
SİNOP
2-İhale konusu yapım...