07 / 05 / 2024

boyama

boyama

Vicom Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Alp Güven ve Patrik Hanrım Van Den Eede ortaklığında 50 bin TL sermaye ile 8 Eylül 2017'de kuruldu.

Migros'ta boyama seti 169,90 TL’ye, mega kırtasiye seti 149,90 TL’ye, beslenmeli ilkokul çantası 199,90 TL düştü!

Migros’ta çok konuşulan indirim kampanyası 13 Eylül’e kadar devam edecek. Bu kapsamda, boyama seti 169,90 TL’ye, mega kırtasiye seti 149,90 TL’ye, beslenmeli ilkokul çantası 199,90 TL düştü. İşte 9 Eylül 2023 Migros fiyat listesi...

Ensar Boyama Dekorasyon Ve İnşaat İşleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ensar Boyama Dekorasyon Ve İnşaat İşleri Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Halit Sarıbulak tarafından kuruldu.

Kocaeli'deki 6 katlı bina 1 metre sağa yattı! 

Kocaeli'de, 1999 depreminden sonra ağır hasar alan binalar hala kullanılıyor. Boyama ve mantolama işlemleriyle hasarların gizlendiği binalardan bazıları yana eğilmiş halde duruyorlar...

Narlıdere Sanat Vadisi'ndeki boyama tartışması yeniden alevlendi!

Narlıdere Belediyesi yarın CHP lideri Kılıçdaroğlu’na açtıracağı “Sanat Vadisi”ne ikinci kez boya ile yeşillendirme çalışması yaptı

Narlıdere'de rekreasyon alanında boyama tartışması!

İzmir’in Narlıdere ilçesinde rekreasyon alanının ağaçlandırma yerine yeşile boyandığı iddiası tartışma yarattı. Belediye Başkanı Abdül Batur “Orada boyama değil ‘Hydroseeding’ sistemi kullanıldı” diyerek kendini savundu

Antalya Muratpaşa'da 114 binanın cephesi yenileniyor!

Muratpaşa Belediyesi’nin 114 binayı kapsayan 2’nci etap ‘Bina Cephelerini Sağlıklaştırma ve Boyama Projesi’nde 48 bin litre beyaz ve mavinin farklı renklerinde boya kullanılacak. Çalışmalar 15 Aralık’ta tamamlanacak.

Muratpaşa Güllük'te 114 binanın cephesi sağlamlaştırılıyor!

Muratpaşa Belediyesi, Güllük Caddesi ve Yener Ulusoy Bulvarı’na cephe toplam 114 binayı, Bina Cephelerini Sağlıklaştırma-Boyama Projesi kapsamında Akdeniz renklerine boyamaya başlıyor.

Eyyübiye'de parke taşı ve yol yapım çalışmaları sürüyor!

Çalışmalarına hız veren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bir yandan parke taşı ve stabilize yol yapım çalışmalarını sürdürürken diğer yandan ilçeye estetik görünüm kazandırma anlamında basamak boyama işlerine hız verdi.

DTO İnşaat Elektrostatik Boyama ve Metal Kaplama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DTO İnşaat Elektrostatik Boyama ve Metal Kaplama Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Doğan ve Nazmi Tokman ortaklığıyla 80 bin TL sermaye ile 15 Mart'ta Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Civil, İstanbul Cevizli’de yanan mağazasını tekrar hizmete açtı!

Civil; İstanbul Cevizli’de yanan mağazasını tekrar hizmete açtı. Civil Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yıldıran’ın gerçekleştirdiği açılışta animasyon gösterileri, birbirinden farklı hediye dağıtımı ve yüz boyama etkinlikleri yer aldı.

Antalya Muratpaşa'da binaların cepheleri yenilenecek!

Muratpaşa Belediyesi, pilot bölge olarak Mevlana Caddesi’ne cephe binalarda uyguladığı, ‘Bina Cephelerini Sağlıklaştırma-Boyama Projesi’ni kent geneline yaymak için 4 boya firması ile protokol imzaladı.

Manisa Kula'da cephe yenileme çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi mahallelerde başlattığı dış cephe boyama çalışmalarına devam ediyor. Kula’ya bağlı Gökçeören, Söğütdere, Ayazören, Sandal, Bayramşah ve Saraçlar Mahallelerinde dış cephe boyaması gerçekleştirildi.

Manisa Gölmarmara'daki evlerin dış cepheleri yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi yıpranan ve uzun süredir boyanmayan kapı, pencere ve duvarlarda boyama çalışmaları gerçekleştirdi. Gölmarmara ilçesindeki tüm mahallelerde dış cephe boyama çalışmaları tamamlandı

boyama Haberi

boyama


Vicom Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Alp Güven ve  Patrik Hanrım Van Den Eede ortaklığında kuruldu. 


Vicom Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Görsel kimlik kurumsal organizasyon yönetim faaliyetleri; yurt içi ve yurt dısındaki firmaların ve kurumların görsel kimliklerinin korunması, iyilestirilmesi, degistirilmesi ile ilgili restorasyon, tadilat, boyama, temizlik, bakım, onarım ve benzeri islemlerin yapılması için; alüminyum, ahsap, pvc, cam, metal, plastik, akrilik, polikarbonat, epoksi, mermer, dogal tas, beton, sıva ve benzeri her türlü yüzeyler ile sandviç panel, çelik boru, çelik konstruksyon, metal konstruksyon, reklam panoları, paneller, totem, gölgelik, pilon, kepenk, pencere kapı dogramaları, çatı, dıs cephe ve benzeri bina dısı (dıs mekan) yapılar üzerine uygulanacak her türlü kimyevi madde, biyolojik madde,...