07 / 05 / 2024

Boydak Holding sahibi kim

Boydak Holding sahibi kim

Boydak Holding, 2015 yılında İstikbal, Bellona ve Mondi markalarına toplam 250 milyon lira yatırım yapmayı hedefliyor.Boydak Holding yeni yatırımlarıyla 600 kişiye istihdam sağlayacağını belirtiyor.

Polat Holding'ten 'Macaristan' çıkartması: Yüzde 50 hissesi olan şirketi alarak tek sahibi oldu!

Polat Holding, Macaristan’da Gayrimenkul Geliştirme projeleri hayata geçirmek için kurduğu PD Real Estate Kft. şirketinin yüzde 50 hissesini de ortaklarından satın alarak şirketin yüzde 100 sahibi oldu.

Papermoon şube açmaya hazırlanıyor!

Akfen Holding sahibi Hamdi Akın, sosyetenin buluşma adresi olan Papermoon için yeni şube açmaya hazırlanıyor.

İş adamlarının gayrimenkul anlaşmazlığı kavgası: 1 yaralı!

Beşiktaş'ta gayrimenkul anlaşmazlığı sebebiyle iki iş adamı arasında silahlı kavga çıktı. Holding sahibi Selahattin D. ile bir başka holdingin sahibi Engin M. kısa süre önce gayrimenkul holding hissesi yüzünden anlaşmazlık yaşayınca iddiaya göre İbrahim S. ateş açtı.

Bahaş Holding’e Türkiye’nin en fazla konut üreten şirketi ödülü!

Bahaş Holding, Ekonomist-Capital dergileri tarafından düzenlenen Real Estate Stars/ Gayrimenkul Liderleri Zirvesi’nde; 2019 yılında “Türkiye’nin en fazla konut üreten şirketi” kategorisinde 1’incilik ödülünün sahibi oldu...

Patronlar jetleri gözden çıkardı! Fiyatları dudak uçuklatıyor!

Türkiye’de holding sahibi patronlar özel jetlerini satılığa çıkardı. Alıcısını bekleyen jetler arasında fiyatı 15 milyon dolar olan da var 65 milyon doların üzerinde olan da..

Soma Holding'in 58 ofisi icradan satıldı!

Beş yıl önce sahibi olduğu maden ocağında 301 işçinin hayatını kaybettiği Soma Holding'in Spine Tower’daki 58 ofisi icradan satıldı.

Akça Holding çalışanları için site inşa etti!

Akça Holding çalışanları ev sahibi olması için bir proje geliştirdi. Holding Denizli'de siteler kurdu. Çalışanlar aylık 1000, bin 500 TL ödeyerek siteler ev satın aldılar.

Erkanlı Holding'ten 65 bin TL peşinatla öğrenci evi kampanyası uzatıldı!

Erkanlı Holding Türk yatırımcılara yalnızca 65 bin TL’lik peşinat ile 24 ay süren ödemenin ardından öğrenci evi sahibi olma imkanı sunduğu kampanyasını uzattı. 

Babacan Holding'ten 40 aya kadar taksitlendirme fırsatı!

Babacan Holding, Ramazan Kampanyası ile, projelerine yatırım yapan herkesi, fiyat farkı yansıtmadan, en lüks mobilyalarla döşeli bir ev sahibi yapıyor. Kampanya kapsamında 40 aya kadar varan taksitlendirme imkanı sunulacak.

Bahaş Holding ve Mertinox Yapı Malzemeleri güçlerini birleştirdi!

İnşaat, taahhüt, sağlık, turizm, ve teknoloji alanlarında faaliyetlerini devam ettiren Bahaş Holding, alanında söz sahibi olan 30 yıllık marka Mertinox Yapı Malzemeleri ile güçlerini birleştirdi.

Özyurtlar'dan yüzde 25 peşinatla ev sahibi olma fırsatı!

KONUTDER öncülüğünde başlatılan kampanyaya tüm projeleriyle katılan Özyurtlar Holding yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında yüzde 25 peşinatla konut sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Özyurtlar Holding'ten yüzde 0,98 faizle konut sahibi olma fırsatı!

Özyurtlar Holding, KONUTDER öncülüğünde başlatılan yılın son kampanyasına tüm projeleriyle katılıyor. Kampanyaya göre; 6 adet projede yüzde 25 peşinat ve yüzde 0,98 faizle 120 ay vade imkanıyla konut sahibi olunabiliyor.

Babacan Holding 2 ayda herkesi ev sahibi yapacak!

Babacan Holding, daha güçlü bir ekonomi için başlatılan "Türkiye için kazanç vakti" kampanyasına Babacan Premium, Babacan Port Royal projeleriyle destek oluyor. 

Boydak Holding sahibi kim Haberi

Boydak Holding sahibi kim


Boydak Holding, 2015 yılında İstikbal, Bellona ve Mondi markalarına toplam 250 milyon lira yatırım yapmayı hedefliyor.


Yeni yatırımlarla 600 kişiye daha istihdam sağlayacaklarını belirten Boydak Holding CEO'su Memduh Boydak, “2015’te yapılacak 250 milyon liralık yatırımın yüzde 40’ını üretim kaynaklarının geliştirilmesine, yüzde 60’ını yeni mağazalar, lojistik ve perakendeye ayıracağız. Bu yatırımlarla yüzde 10 büyümeyi planlıyoruz. Yatırımların çoğu yurtiçinde olacak”...