10 / 05 / 2024

Boyner Evde

Boyner Evde

Boyner Evde, 2012-2013 Sonbahar-Kış Koleksiyonu ile kış renklerine bürünerek evlerimizi ısıtıyor

Kahramanmaraş'ta bir evde yangın çıktı!

Alınan bilgiye göre, Pınarbaşı Mahallesi Gürbüz Sokak'taki bir evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Elbistan ilçesinde, dumandan etkilenen aynı aileden 6 kişi tedavi altına alındı

Kahramanmaraş'ta bir evde yangın çıktı!

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde bir evde çıkan yangında dumandan etkilenen 5 kişi vatandaşlar ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı..

Evde gürültü yapmanın cezası nedir?

Konutlardan kaynaklanan gürültü ve titreşimin yönetmeliklerle belirlenen standartlara indirilmesi için faaliyet sahipleri tarafından gerekli tedbirler alınıyor. Gürültü yapanlara ise para cezası uygulanıyor. Peki, evde gürültü yapmanın cezası nedir?

Kayseri'de evde soba patladı: 1 çocuk öldü

Kayseri'de, bir evde yanan sobanın patlaması sonucu çıkan yangında yaralanarak hastaneye kaldırılan kız çocuğu, hayatını kaybetti. Annesinin alevler arasından çıkardığı kız çocuğu müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Karadiken'de taş ocağındaki patlama nedeniyle 50 evde hasar oluştu!

Taş ocağındaki dinamit patlatılması, araç ve makine gürültüsü 250 haneli mahallede oturanların yaşamını çileye çevirdi. 35 yıldır faaliyet gösteren taş ocağına yakın 50 evde her gün dinamit patlatılması yüzünden derin çatlaklar oluştu.

Tarsus'ta taş ocağındaki patlama nedeniyle 50 evde çatlak oluştu!

Tarsus'a bağlı Karadiken Mahallesi'nde taş ocağında dinamit patlatılması nedeniyle çevresindeki 50 evde çatlak oluştu. Taş ocağı yetkilileri, her şeyin yasal olduğunu iddia ederken; mahalle sakinleri kaderine terk edilmekten yakındı.

Yeni yıla yepyeni bir evde girmek ister misiniz? Soyak Evostar!

Soyak Evostar ile yeni yıla yepyeni bir evde girmek ister misiniz? Projede başlatılan yeni yıl kampanyası kapsamında 36 ay vade farksız taksit yapılıyor. Projede daireler 214 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Konya'da kullanılmayan evde yangın çıktı!

Konya'da kullanılmayan boş evden yükselen alevler, itfaiye ekiplerince güçlükle söndürüldü. Merkez Karatay ilçesi Aziziye Mahallesi Şair Rasih Sokak'ta, bir süredir kullanılmayan iki katlı evde, henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

Evde tadilat saatleri!

Apartman ve konut sitelerinde daire sahibi olan kimseler, evleri hakkında istediği değişiklikleri yapabiliyor. Peki, evde tadilat hangi saat aralığında yapılmalı? İşte evde tadilat saatleri 2014...

Evde metrekare nasıl hesaplanır?

Evin söylenen metrekaresi ile karşılaşılan evin büyüklüğü arasında kimi zaman çok farklı olabiliyor. Bunun nedeni ise, söylenen metrekarenin brüt metrekare olması. Peki, evde metrekare nasıl hesaplanır?

Yıkılacak evde kiracı hakları!

Kira sözleşmesi süresi henüz dolmayan taşınmazları yeniden inşası veya imarı amacıyla esaslı onarımı, genişletilmesi ya da değiştirilmesi durumunda sözleşme feshedilebiliyor. Peki, yıkılacak evde kiracı hakları nelerdir?

Manisa'da ahşap evde yangın: 1 ölü!

Manisa Demirci ilçesinde İrişler mahallesindeki Hatice Dikmen'in (81) yalnız yaşadığı evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yayılan alevler alt katı hayvan damı olan ahşap binayı kısa sürede sardı...

Kiralık evde aile konutu şerhi!

Aile konutu, resmi olarak evli olan ailelerin yaşamını sürdürdükleri mekan olup, tapu üzerine aile konutu şerhi konulabiliyor. Peki, kiralık evde aile konutu şerhi olur mu? Aile konutu ile ilgili kira sözleşmesi nasıl feshedilir?

Boyner Evde Haberi

Boyner Evde

Ev tekstilinden mobilyaya, mutfak aksesuarlarından dekorasyona kadar uzanan zengin ürün yelpazesi ve her sezon yenilenen konseptleriyle evlerin çehresini küçük dokunuşlarla değiştiren Boyner Evde, 2012-2013 Sonbahar-Kış Koleksiyonu ile kış renklerine bürünerek evlerimizi ısıtıyor.


Her sezon değişen konseptleri ile evlere özgün tasarımlar sunan Boyner Evde’nin 2012-2013 Sonbahar-Kış Koleksiyonu sevenleriyle buluşuyor. Dekorasyon trendlerini özgün çizgilerle buluşturan Boyner Evde bu sezon, dokuların ve renklerin eşsiz buluşmasına yer açarak, derin mavilerin dinginliğine, Afrika kültüründen ipuçlarına ve kırmızıdan pembeye uzayıp giden romantizme değiniyor.


 ‘Şehirli Mavi’ adı verilen ilk koleksiyonda mavi teması, sezonun en modern mavi tonlarından oluşuyor. Şehir hayatının modern dinamizmini simgeleyen desenlerin yer aldığı temada, tasarım detayları taşıyan, sade ama şık, sedef etkilerinin görüldüğü koleksiyon; mavi-gri ve beyazın en güzel kontrastına sahne oluyor. Koleksiyondaki tekstil ürünlerinde...