02 / 05 / 2024

Boyner hisseleri satış

Boyner hisseleri satış

Boyner Perakende’de Katarlı ortağı Mayhoola for Investment, hissesini yüzde 12 daha artırarak yüzde 42.68’e çıkardı.

Tesla’dan satışları artırmak için fiyat hamlesi! İşte O modeller!

Elektrikli otomobil sektörünün dev üreticisi Tesla, satışlarını artırmak amacıyla ABD ve Avrupa'da fiyat indirimleri yaptı. Fiyat indirimine ilişkin haberlerin ardından Tesla'nın hisseleri yüzde 4'e yakın düşüş gösterdi. İşte indirim yapılan O modeller…

Londra’daki en pahalı 10 konut satışı belli oldu! Hanzade Doğan Boyner de malikanesiyle listede 4'üncü sırada!

İngiltere'nin saygın bir gazetesi tarafından açıklanan 2022 yılında Londra'daki en pahalı 10 konut satışı listesinde bir Türk de var. İşte o isim ve merak edilen tüm ayrıntılar... 

Bank of America'dan 2023 işsizlik şoku öncesinde hisseleri satın tavsiyesi!

Bank of America stratejistleri hisse senedi yatırımcıları işgücü piyasasında görülen soğuma ve Fed politikalarında daha yumuşak bir duruş yaşanacağı beklentileriyle ortaya çıkan iyimserliğin haddinden fazla olabileceğini söyledi.

Yabancılar borsada en çok hangi hisseleri alıyor?

Yabancıların günlük ve haftalık en çok alım satım yaptığı hisseler belli oldu. Peki Yabancılar borsada en çok hangi hisseleri alıyor? 

TMSF el konulan Yeni Dünya Sağlık Hizmetleri şirketini satışa çıkardı

TMSF, Yeni Dünya Sağlık Hizmetleri Hisseleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğünü satışa çıkardığını açıkladı. Satışa konu olacak ihale tarihi ve saati de açıklandı.

Yayla Agro Gıda halka arz ediliyor. Yayla hisseleri ne zaman satışa çıkıyor?

Türkiye ve dünyada sektörün liderlerinden Yayla Agro Gıda, halka arz ediliyor. Garanti BBVA Yatırım ve Yapı Kredi Yatırım’ın ortak konsorsiyumu tarafından gerçekleştirilecek satışlar için tarih belli oldu. Şirketten yapılan açıklamada, "Halka arz fiyatının belirlenmesinde Sermaye Piyasası Kurulu’nun

Miras kalan gayrimenkul hisseleri satılabilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde miras kalan ve ardından satılan gayrimenkul hisselerinin üçüncü kişiye satışını kaleme aldı. İşte Tamer Heper'in o köşe yazısı...

Paylı mülkiyette gayrimenkul hisseleri satılabilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde gayrimenkullerde paylı mülkiyeti ve hisse satış şartlarını kaleme aldı.

Emlak Konut GYO hisseleri yabancıların en çok satış yaptığı 2'nci hisse oldu!

Yabancı yatırımcıların son 1 ay içindeki takas değişimleri değerlendirildiğinde; en fazla satışın Garanti Bankası hisselerinde yapıldığı kaydedildi. En çok ikinci satış ise Emlak Konut hisselerinde yaşandı.

Doğuş GYO hisseleri taban oldu!

Doğuş Holding ana ortağı olduğu Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndaki hisselerinin 32 milyon adetlik bölümünün Borsa İstanbul pay piyasasında bir yıl içinde satışının yapılacağını belirtti. Açıklama sonrası Doğuş GYO hisseleri taban oldu.

Miras kalan tarla hisseleri için kamu bankalarından ucuz mirasçı kredisi!

Atadan, dededen tarla kalan mirasçıların kardeşlerindeki hisseleri de satın alabilmesi için kamu bankalarından ucuz mirasçı kredisi sunulacak. 

Türk Telekom hisseleri satışa çıkıyor!

Türk Telekom'un OTAŞ'taki yüzde 55'lik hissesini aralık ayında borcu karşılığında devralan bankalar, paylarını satmaya karar verdi.

İstanbul Havalimanı'nın hisseleri satılıyor mu?

İstanbul Havalimanı'nın açılışının üzerinden bir sene geçmeden işletmesinin satıldığı iddia edildi.

Boyner hisseleri satış Haberi

Boyner hisseleri satış

Boyner’in Katarlı ortağı Mayhoola for Investment, Türkiye’deki yatırımını artırdı. Katarlı fon, Boyner Perakende ve Tekstil Yatırımları şirketindeki hissesini yüzde 12 puan daha artırarak payını yüzde 42.68’e çıkardı.


173 milyon 100 bin TL’lik yatırım sonrasında Boyner Holding’in şirketteki payı yüzde 42.80 oldu. 3.2 milyar TL piyasa değeri olan şirketin halka açıklık oranı ise yüzde 14. Şirket hisseleri 56 TL’den işlem görürken, Katarlı ortak ile satış işlemi hisse başına 25 TL’den gerçekleştirildi.


Yönetim kontrolü ise hisse bazında Boyner Grubu’nda kalırken, şirketin yönetim kurulu üyelikleri eşit olarak belirlendi. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Mayhoola ile Boyner Holding arasındaki mevcut ortaklar sözleşmesi tadil edilerek Mayhoola’nın yönetim kuruluna aday göstereceği üye sayısı 1’den 3’e...