27 / 04 / 2024

Bozcaada Akvaryum Koyu yolu

Bozcaada Akvaryum Koyu yolu

Bozcaada İlçesi'ndeki dünyaca ünlü Akvaryum Koyu'na giden tek yol, koyun gerisindeki arazinin sahibi Kamil Erdoğan tarafından demir kapı konularak araç girişine kapatıldı.

Akvaryum Koyu'nun imara açılmak istenmesi tartışmalara neden oldu!

Akvaryum Koyu ile Çanak Limanı arasında yer alan 99 dönümlük bakir arazinin 7 dönümlük bölümünün imara açılmak istenmesi tartışmalara neden oldu...

Bozcaada Habbele Koyu'ndaki kıyı düzenlemesine tepki!

Bozcaada'nın Habbele Koyu'na iş makineleri girdi. Müdahalenin koya zarar verdiğine dikkat çeken Bozcaada Forum üyeleri olaya tepki gösterdi.

Bozcaada’daki lüks villalar vatandaşların tepkisini çekti!

Çanakkale turizm cenneti Bozcaada’nın dünyaca ünlü Akvaryum Koyu’nun sırtlarında inşa edilen 19 villa, vatandaşların tepkisini çekti. İnşaat firması yetkilileri, “Yaptığımız kanunsuz bir iş yok” diye açıklama yaptılar. 

Bozcaada Sulubahçe Koyu ihalesine tepki!

Vatandaşlar Bozcaada’daki Sulubahçe Koyu’nun ihaleye açılarak kiralanmasına Twitter üzerinden tepki göstererek #bozcaadabizim hashtagi altında yorumlarda bulundu.

Florya Akvaryum, Meclis gündemine taşındı!

Sayıştay raporuyla kaçak olduğu belgelenen Florya Akvaryum’un durumu İBB Meclis gündemine taşındı. CHP’li Meclis üyeleri Nadir Ataman ve Hüseyin Sağ, kamunun zarara uğratıldığını savundu!..

İstanbul Akvaryum, belediyeye kira ödemeyip icralık olmuş!

Sayıştay raporlarında ‘kaçak’ olduğu belirtilen İstanbul Akvaryum Kompleksi’nin Büyükşehir Belediyesi’ne kira ödemediği ortaya çıktı. Yıllık kira 4 milyon 510 bin lira. İBB Akvaryum’u icraya verdi.

Aziz Kocaoğlu'ndan İzmir'e tünel ve akvaryum müjdesi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, Doğal Yaşam Parkı'na akvaryum, Gültepe'ye 2.5 kilometrelik tünel, Kadifekale ile Agora arasına yürüyen yol yapılacağını, kazılara da 3.5 milyon liralık kaynak ayrılacağını açıkladı .

Sayıştay raporu: İstanbul Akvaryum resmen kaçak!

İstanbul Florya Atatürk Köşkü’ne komşu sahildeki parsellere ait İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) imar değişikliği Sayıştay raporuna da girmiş. Raporda İstanbul Akvaryum’la ilgili ilginç tespitler var.

Florya Akvaryum Bakırköy giriş ücreti ne kadar?

Florya Akvaryum Bakırköy giriş ücreti ne kadar? İstanbul Akvaryum'un bilet fiyatları 2016 ne kadar? Bakırköy Akvaryum 2016 giriş ücreti kaç TL? İşte Florya İstanbul Akvaryum bilet fiyatları...

Osman Zolan, akvaryum projesi için borçlanma yetkisi istedi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın seçim vaatleri arasında yer alan dev akvaryum projesi başta olmak üzere bazı belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere 300 milyon liralık borçlanma talebi oy birliği ile meclis gündemine alındı.

Epique Island, Bodrum Tilkicik Koyu'nda inşa ediliyor!

Aksoy Holding, 1992 yılında hayata geçirdiği ve zamanın ötesindeki çağdaş mimarisiyle İstanbul’a kalıcı bir değer katan Conrad Otel'in ardından, Epique Island projesiyle Bodrum’un son gözdesi Tilkicik Koyu’na ilham verici yeni bir değer katıyor.

İstanbul Sea Life Akvaryum bilet fiyatı 2016!

Sea Life Akvaryum bilet fiyatı ne kadar? İstanbul Sea Life Akvaryum 2016 yılında ne kadar? İşte Bayrampaşa Forum İstanbul'da yer alan İstanbul Sea Life Akvaryum bilet fiyatı 2016...

İstanbul Akvaryum bilet fiyatı 2016!

İstanbul Akvaryum dünyadaki tüm denizlerinin bir arada olarak sunulduğu ilk akvaryum olma özelliğine sahip. İstanbul Akvaryum bilet fiyatı ne kadar? Akvaryum 2016 giriş ücreti kaç lira ? İşte Florya Akvaryum bilet fiyatı 2016...

Bozcaada Akvaryum Koyu yolu Haberi

Bozcaada Akvaryum Koyu yolu

Bozcaada'nın dünyaca ünlü koylarından biri olan Akvaryum Koyu'na araçla girilen tek yol demir bir kapı konarak kapatıldı. Bozcaada'daki koyların özel müteşebbislere kiralanmasının gündemde olduğu bugünlerde, araçların kullandığı toprak yol, asfalt yoldan itibaren demir kapıyla kapatıldı. Gördükleri manzara karşısında şaşkına dönen Bozcaadalılar, önce bu duruma bir anlam veremedi.


Ancak, gerçek kısa süre sonra anlaşıldı. Yolu kapatan demir kapının, Akvaryum Koyu'nun gerisindeki yaklaşık 2 bin dönümlük arazinin mülk sahibi olan Bozcaadalı Kamil Erdoğan tarafından yaptırıldığı ortaya çıktı. Akvaryum ve yakınındaki Tuzburun koylarını kiralayıp, gerisindeki kendisine ait olan araziyle birlikte işletmek için Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne başvuran Erdoğan da, demir kapıyı kendisinin koyduğunu doğruladı.


Akvaryum Koyu'nun kumsal bölümü dışında çevresindeki tüm arazinin sahibinin babası olduğunu belirten Naci Erdoğan, "Asfalt yolun altında bin dönümün...