24 / 07 / 2024

Bozcaada Koyları ihalesi

Bozcaada Koyları ihalesi

Bozcaada’nın Sulubahçe ve Habbele koyları ihaleye çakmayacak. Haberi Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz duyurdu.

Bozcaada koyları için karar çıktı!

Bozcaada’nın Sulubahçe ve Habbele koyları ihaleye çakmayacak. Haberi Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz duyurdu.

Göcek koyları ihalesi iptal edildi!

Muğla’nın Dalaman ilçesi sınırları içinde bulunan Küçük Sarsala, Göbün, Akbük ve Taşyaka koylarındaki mesire alanlarının ihale tarihleri iptal edildi.

Dalaman koyları ihalesi iptal edildi!

Muğla’nın Dalaman ilçesi sınırları içinde bulunan Küçük Sarsala, Göbün, Akbük ve Taşyaka koylarındaki mesire alanlarının ihale tarihleri iptal edildi.

Göcek koylarının ihalesi tartışma çıkardı!

Göcek’in Akbük, Taşyaka (Bedri Rahmi), Göbün ve Küçük Sarsala koylarının yeniden ihaleye çıkacak olması tartışma yarattı. Bakanlık koyları 10 yıllığına kiraya vermek üzere ihaleye çıktı.

Göcek Koyları'nın ihalesi tamamlandı!

Orman Genel Müdürlüğü Dalaman Orman İşletme Şefliği'nin ilçedeki Göbün, Akbük, Taşkaya (Bedri Rahmi) ve Küçük Sarsala koylarını 'C tipi mesire yeri' olarak ihale edilmesi protesto edildi.

Göcek koyları ihalesi tamamlandı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın kiralığa çıkardığı Muğla Göcek'teki dört koydan Bedri Rahmi (Taşyaka) ve Akbük'ün ihalesi Dalaman Orman İşletme Müdürlüğü'nde tamamlandı. İşte ihale sonucu...

Göcek Koyları'nın ihalesi bugün başladı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın kiralığa çıkardığı Muğla'da Göcek'teki dört koydan Bedri Rahmi (Taşyaka) ve Akbük'ün ihalesi Dalaman Orman İşletme Müdürlüğü'nde başladı.

Bozcaada Beylik Koyu ihalesi iptal edildi!

Çanakkale'nin Bozcaada İlçesi’nde bugüne kadar bakir kalan, doğal güzellikleri ve eşsiz denizi ile dünyaca ünlü koylar, özel sektöre açılması için ihale edilmişti...

Bozcaada koyları imara açılacak mı?

Bozcaada koylarının özel sektöre açılmasına tepkiler sürerken Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, yaptığı açıklamada koyların 'hiçbir şekilde imara açılmayacağını', deniz kenarlarının kiralanacağını ve sadece şemsiye ve şezlong ücreti talep edileceğini duyurdu

Bozcaada koylarına 17 kiralama başvurusu geldi!

Eylül ayında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 1/100 bin ölçekli imar planı ile gündeme gelen Bozcaada'da 2 Mayıs 2013 tarihinde yeni yönetmelik sonrası Bozcaada'nın bakir kalmış koylarını devletten kiralayarak işletmek için 17 başvuru yapıldı.

TOKİ Hatay Reyhanlı'da okul inşaatı ihalesi bugün 14.30'da!

TOKİ tarafından Hatay Reyhanlı'daki ilköğretim okulunun inşaatının ihalesi bugün saat 14.30'da yapılıyor.

TOKİ Hatay Reyhanlı'da ilköğretim okulu ihalesi yarın!

TOKİ Hatay Reyhanlı'da bulunan ilköğretim okulu binasının inşaat ve altyapı işinin ihalesi yarın yapılıyor...

TOKİ Ankara Haymana'da yurt binası ihalesi bugün yapılıyor!

TOKİ Ankara Haymana'da yer alan yurt binasının ihalesi bugün saat 14.30'da yapılıyor...

Bozcaada Koyları ihalesi Haberi

Bozcaada Koyları ihalesi

Bozcaada’nın Sulubahçe ve Habbele koylarının ihaleye çıkarılmasının duyulmasıyla artan tepkiler üzerine bakanlık geri adım attı. Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, ihalelerin iptal edildiğini açıkladı.


Yılmaz Facebook hesabından şu mesajı paylaştı: "Gözünaydın Bozcaada... Bugün doğum günün... Doğum günün kutlu olsun... Emeği geçen herkesten allah razı olsun... Tabiat Varlıkları Genel Müdürü'nün yanından şimdi çıktık: Koy ihaleleri yapılmıyor ve yapılmayacak..."


Bakanlık Bozcaada’nın iki bakir koyu Sulubahçe ve Habbele koylarını 21 ve 22 Kasım’da ihaleye çıkaracağını duyurmuştu. Bunun üzerine Bozcaadalılar imza kampanyası başlatmış, dün gece #bozcaadabizim etiketiyle sosyal medya etkinliği...