07 / 05 / 2024

Bozcaada toki

Bozcaada toki

Bozcaada ilçesinde AK Parti Belediye Başkan Adayı Erdoğan Madak, ada sakinleriyle biraraya geldi. Madak, Bozcaada ilçesi için hayata geçirmeyi düşündüğü proje ve çalışmaları anlattı.

TOKİ indirim kampanyası 2014 ne zaman olacak?

TOKİ indirim kampanyası yapacak mı? TOKi indirim kampanyası bu yıl olacak mı? TOKİ Başkanlığı 2014 indirim kampanyası için ne karar verdi? İşte TOKİ indirim kampanyasında son durum haberi...

Bozcaada için referandum teklifi!

Bozcaada için referandum teklifi geldi. Bozcaada için referandum teklifi Çevre ve Şehircilik Bakanı idris Güllüce, betonlaşacağı iddiaları ile gündeme gelen Bozcaada ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bozcaada imara açılacak mı?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce, 1/100.000'lik planda Bozcaada'nın nasıl olacağının görülemeyeceğini belirterek, "Bozcaada'da para kazanılacak' deniliyor. Kim, neyi kazanacak?" dedi.Bozcaada imara açılacak mı?

Bozcaada imar durumu 2014!

Çanakkale Bozcaada 1/100.000 ölçekli imar planı askıya ne zaman çıktı? Bozcaada 100 binlik imar planı için referandum yapılacak mı? Bozcaaada 1/25.000 ölçekli imar planı nerede? İşte Çanakkale Bozcaada imar durumu 2014 bilgileri!

Bozcaada için referandum önerisi!

Bozcaada'yı da içine alan 1 / 100 bin ölçekli plan için Bakan Gülüce'den referandum önerisi geldi. Güllüce, "Belediye başkanı, vatandaşın isteği doğrultusunda plan hazırlasın, uygulayalım" dedi

Bozcaada'da kim, neyi kazanacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 1/100.000'lik planda Bozcaada'nın nasıl olacağının görülemeyeceğini belirterek, "Bozcaada'da para kazanılacak' deniliyor. Kim, neyi kazanacak?" diyerek tepki gösterdi

Bozcaada'nın imara açılacağı iddialarına yanıt geldi!

Bozcaada'nın imara açılacağı iddialarına yanıt geldi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce, 1/100.000'lik planda Bozcaada'nın nasıl olacağının görülemeyeceğini belirterek, "Bozcaada'da para kazanılacak' deniliyor. Kim, neyi kazanacak?" dedi.

Bozcaada imar planı için referandum mu yapılacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, betonlaşacağı iddiaları ile gündeme gelen Bozcaada ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Güllüce, Bozcaadalılar’ın katılacağı bir referandum yaparak istenen planın hayata geçirilebileceğini söyledi.

Bozcaada betonlaşmaya karşı!

Bozcaada'yı imara açan yağma projesine karşı yürüyüş düzenleyen Bozcaadalüar, bakanlığa gönderilmek üzere yüzlerce itiraz dilekçesi topladı. Adalıların, eylemine, Bozcaada Belediye Başkanı Dr. Hakan Can Yılmaz da destek oldu.

Bozcaada talana karşı!

Bozcaada talana karşı. Bozcaada'da villa ve turisitik tesislerin önünü açan ve adanın bakir doğasını tehdit eden yeni imar planı, ada halkı tarafından yürüyüşle protesto edildi.

Bozcaada'dan Çanakkale'ye deniz otobüsü seferi iptal edildi!

Bozcaada'dan Çanakkale'ye saat 19.00'da yapılması planlanan deniz otobüsü seferi, hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi.Kuzey Ege'deki fırtına, deniz ulaşımını olumsuz etkiliyor.Boğazdaki diğer hatlarda deniz ulaşımı normal olarak sürüyor.

Adana TOKİ Numune Hastanesi'nde akademik yıl açıldı!

TOKI Numune'de akademik yıl açıldı. Başhekim Prof. Dr. Osman Kürsat Arıkan, "Geçmişimizden aldığımız güçle tüm alanlarda dünya standartlarında sağlık hizmeti sunmak temel görevimizdir " dedi...

Bozcaada halkı kendi kararını verecek!

Bozcaada halkı kendi kararını verecek. AK Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, Çanakkale’nin gündeminde olan 1 / 100 bin ölçekli Çevre Düzeni Planı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bozcaada toki Haberi

Bozcaada toki

Büyük buluşmada ada sakinlerine seslenen Erdoğan Madak, Bozcaada ilçesi için hayata geçirmeyi düşündüğü proje ve çalışmalarını açıkladı. Çanakkale Haber'deki habere göre mevcut Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz’ı da eleştiren Madak; “Belediye Başkanlığı makam koltuğunda oturan sayın Hakan Can Yılmaz, 5 yıldır gidip Toplu Konut İdaresi’ne bir kez Bozcaada’da toplu konut ihtiyacı var. Gelin bizim konutlarımızı yapın dedi mi?” diye sordu.

“Yaklaşık 2 ay adaylık sürecimde Toplu Konut İdaresi’ne gittim. Bozcaada’nın konut problemi var dedim. TOKİ’den yetkililer ‘Ama bunun için kimse bize gelmedi. Kimse böyle bir talepte bulunmadı’ dediler” diyen Madak; “Şimdi sayın Can Yılmaz çıkmış, ‘Bozcaada’nın konut problemini çözmek Devletin işi.’ diyor. Eyvallah ama koltukta oturanlar kendini Bozcaada’ya karşı sorumlu hissetmeli. Sayın Can Yılmaz, bir kere gidip Bozcaada’da çözemediğim bir...