13 / 05 / 2024

Bozkır Elektrik

Bozkır Elektrik

Bozkır Elektrik Üretim Anonim Şirketi, Kerem Coşkunoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Temmuz'da Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Tekno Apartmanı, A Blok'ta kuruldu.

Avukattan şok açıklama: Yüzde 25 zamla denge tek taraf aleyhine bozuldu İş, yargının kötüye kullanılmasına döndü

Ev sahibi kiracı arasındaki gerilim, ölümle sonuçlanan kavgalara kadar uzandı. Yüzde 25 zam sınırlamasıyla dengenin tek tarafı aleyhine bozulduğunu söyleyen Avukat Kemal Tahir Bozkır, "Konut krizinden çok yargının kötü işleyişinin kötüye kullanılmasına döndü iş" dedi.

Nexus Asansör Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nexus Asansör Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 450 bin TL sermaye bedeli ile Cihad Sert tarafından kuruldu.

Bozkır Vinç Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozkır Vinç Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Menşure Koç ve Tevfik Çavuş ortaklığında kuruldu.

Limak Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Danışmanı Volkan Bozkır oldu! Volkan Bozkır kimdir?

Türkiye'de birçok makamda görev yapan Volkan Bozkır, Limak Şirketler Grubu bünyesinde ‘Yönetim Kurulu Danışmanı’ olarak göreve başladı. Peki, Volkan Bozkır kimdir? İşte detaylar...

Elektrik yardımı başvurusu nereye yapılır? Elektrik yardımı almak için şartlar neler?

Devletin Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığıyla, zor durumdaki vatandaşlara yönelik hazırladığı pek çok destek paketinden biri de elektrik yardımı. Peki elektrik yardımından kimler faydalanabilir? Başvuru şartları neler? Başvuru nereye yapılır?

Elektrik faturası nasıl kesiliyor?

Elektrik faturası her ayın belli dönemlerinde hanelere yollanmaktadır. Elektrik faturaları, 25 ile 35 gün ara ile oluşturulur ve abone olan kişilerin adreslerine ya da mail adreslerine yollanmaktadır. İşte bu konuda merak edilenler!

Elektrik faturası desteği nasıl alınır? Elektrik yardımı başvurusu nasıl yapılır? Hemen başvurun!

Artan faturalar ile birlikte faturalarını ödemekte zorlananlara vatandaşlara çeşitli yardımlar sağlanıyor. Maddi durumu yetersiz kişiler, devletten elektrik faturası yardım desteği alabilirler. Peki elektrik faturası desteği nasıl alınır? İşte detaylar…

Elektrik tüketim desteği nasıl alınır? Elektrik yardım desteği kimlere verilecek?

Elektrik tüketim desteği pek çok kişi tarafından merak edilmektedir. Peki elektrik yardım desteği kimlere verilir? İşte detaylar!

Kungu İnşaat Maden Kömür Elektrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kungu İnşaat Maden Kömür Elektrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ali Fırat İstanbul tarafından kuruldu.

Hangi saatlerde elektrik tasarrufu yapılır? Elektrik kullanımı hangi saatlerde ucuz?

Elektrik tasarrufu konusu vatandaşların gündeminde yer alıyor. Özellikle Elektrik kullanımı hangi saatlerde ucuz? sorusu sık sık sorulmaktadır. İşte merak edilen detaylar!

TOKİ Konya Bozkır 2022 projesi 11 soruda tüm ayrıntılarıyla! Yüzde 10 peşinat!

TOKİ Konya Bozkır 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Bozkır'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Bozkır'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 11 soruda TOKİ Konya Bozkır sosyal konut projesi...

Bozkır Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozkır Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Ali Gültepe ve Yavuz Gültepe ortaklığında kuruldu.

Betrenk İnşaat Asansör Elektrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Betrenk İnşaat Asansör Elektrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de Recep Vurmaz  tarafından kuruldu.

Bozkır Elektrik Haberi

Bozkır Elektrik

Bozkır Elektrik Üretim Anonim Şirketi, Kerem Coşkunoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Temmuz'da kuruldu. 


Bozkır Elektrik Üretim Anonim Şirketi iş konusu; Şirket yürürlükteki mevzuat çerçevesinde güneş, rüzgar, su. kömür, gaz ve sıvı yakıtları kullanmak suretiyle elektrik enerjisi üretecek, bunun için her tip ve büyüklükte santraller ve tesisler kuracak, işletmeye alacak, kurulu bulunan hazır tesisleri satın alacak, kiralayacak, kiraya verecek, devir alacak. başkalarının ürettiği elektriği satın alacak, ürettiği ve dışarıdan aldığı elektriği toptan veya perakende satış lisansı sahibi kişilere ve doğrudan tüketicilere ikili anlaşmalar yoluyla satacaktır.  Yürürlükteki mevzuat riayet etmesi koşuluya her türlü emtianın veya hizmetin toptan veya perakende alımını satımını ithalatını  ve ihracatını yapmak. ŞİRKET, AMACINA ULAŞMAK İÇİN AŞAĞIDA SAYILAN İŞLERİ YAPMAYA YETKİLİDİR; a -  ...