30 / 04 / 2024

Bozkır Yapı Dekorasyon İnşaat adres

Bozkır Yapı Dekorasyon İnşaat adres

Bozkır Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Avcu tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 11 Aralık'ta Zeytinburnu, Seyit Nizam Mahallesi, Mevlana Caddesi'nde kuruldu

Easta Yapı Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Easta Yapı Dekorasyon Limited Şirketi Ataşehir'de Süleyman Çakır tarafından kuruldu.

Evre Yapı Dekorasyon İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evre Yapı Dekorasyon İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Eksil tarafından kuruldu.

Mirtan İnşaat Yapı Dekorasyon Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirtan İnşaat Yapı Dekorasyon Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Naci Yosma tarafından kuruldu.

Mirtan İnşaat Yapı Dekorasyon Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirtan İnşaat Yapı Dekorasyon Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Naci Yosma tarafından kuruldu.

İBB'den yaz önlemleri: Kıyı kanununa aykırı yapı inşa edilemeyecek!

İstanbul Valiliği, vatandaşların sağlıklı ve güvenli şartlarda yüzme ihtiyaçlarının sağlanması için alınan önlemler kapsamında kıyı kanununa aykırı yapı inşa edilemeyeceğini belirtti...

Al Hasan Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Hasan Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Hasan tarafından kuruldu.

Ordu'da kıyılarda imara aykırı yapılar yıkılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, hukuksuz, imara aykırı yapıların yıkımını gerçekleştiriyor. Altınordu, Ünye, Fatsa ile Gülyalı ilçelerinde görüntü ve imar kirliliği oluşturan yapılar yıkılıyor.

Hazır Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hazır Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bektaş Petek ve Rüstem Vural Hazır ortaklığında kuruldu.

Ali Babacan: İmar planlarına aykırı yapılaşmaya izin vermeyeceğiz!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, imar ve kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu. Babacan, imar planlarına aykırı yapılaşmaya ve kentleşmeye kesinlikle izin verilmeyeceğine dikkat çekti...

Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattında ilk test sürüşü yapıldı!

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'nun birinci etabı olan Mecidiyeköy-Mahmutbey Hattı'ndaki ilk test sürüşü yapıldı.

Alınlar Yapı Dekorasyon Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alınlar Yapı Dekorasyon Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Akif Alın tarafından kuruldu.

İpekyel Yapı Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İpekyel Yapı Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Soğancıoğlu tarafından kuruldu.

Mersin Toroslar'da dereye sıfır yapılara imar eleştirisi!

Mersin'in Toroslar bölgesinde dereye sıfır yapılara imar verilmesini eleştiren Başkan Vahap Seçer, aynı hatalara düşülmemesi için belediyelerin ortak hareket etmesi gerektiğini söyledi.

Bozkır Yapı Dekorasyon İnşaat adres Haberi

Bozkır Yapı Dekorasyon İnşaat adres

Bozkır Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Avcu tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 11 Aralık'ta kuruldu. 


Bozkır Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Bozkır Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Zeytinburnu, Seyit Nizam Mahallesi, Mevlana Caddesi,...