12 / 05 / 2024

Bozkurt Altyapı adres 

Bozkurt Altyapı adres 

Bozkurt Altyapı Atık Su Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Kadri Bozkurt tarafından kuruldu.

Bozkurt Altyapı Atık Su Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bozkurt Altyapı Atık Su Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Kadri Bozkurt tarafından kuruldu.

TOKİ Denizli Bozkurt 158 konut ihalesi bugün!

Denizli İli, Bozkurt İlçesi, İnceler Mahallesi, 158 Adet Konut ile Hamidiye ve Tutluca Mahallelerinde 1'er Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Denizli Bozkurt 158 konut ihalesi 11 Ocak'ta!

Denizli İli, Bozkurt İlçesi, İnceler Mahallesi, 158 Adet Konut ile Hamidiye ve Tutluca Mahallelerinde 1'er Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi 11 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kırıkkale Keskin Bozkurt Mahallesi 126 konut ihalesi bugün!

TOKİ Kırıkkale Keskin Bozkurt Mahallesi 126 adet konut1 1 adet ticaret merkezi, 1 adet cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Kırıkkale Keskin Bozkurt Mahallesi ihalesi bugün!

TOKİ Kırıkkale İli, Keskin İlçesi Bozkurt Mahallesi 126 adet konut, 1 adet ticaret merkezi, 1 adet cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi bugün saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Kırıkkale Keskin Bozkurt Mahallesi'ne 126 konut yaptıracak!

TOKİ Kırıkkale İli, Keskin İlçesi Bozkurt Mahallesi'ne 126 Adet konut, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet cami inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 4 Mayıs 2016'da 14:30'da yapılacak.

Kastamonu Bozkurt’ta altyapı çalışmaları sürüyor!

Bozkurt Belediye Başkanı Bozkurt Ekeş, ”Daha güzel bir Bozkurt için gece gündüz aralıksız çalışan Belediye ekiplerimiz, ilçemizin belirli noktalarındaki çalışmalarını sürdürüyor. " dedi.

Dumankaya Adres Lobi'de faizler yükseldi! 601 lira taksitle!

Dumankaya İnşaat'ın Adres Lobi projesinde faiz oranları yükseldi. Projede 590 liradan başlayan taksitler 601 liraya çıktı. Konut fiyatlarının 59 bin liradan başladığı Adres Lobi projesi Tuzla Aydınlı 'da hayata geçiriliyor. Ev alacaklar sıfır peşinatla kr

Adres Lobi Dumankaya Projesi'nde 59 bin TL'ye! 590 TL taksitle!

Adres Lobi Dumankaya Projesi'nde alanları 39-41 metrekare olan studio daireler 59 bin lira ile 64 bin liraya satılıyor. Dumankaya Adres Lobi 'de aylık taksitler 590 liradan başlıyor. Projede ev teslimlerinin 2012 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyo

Dumankaya Adres projesinden kareler!

Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Dumankaya Adres projesini www.havadanemlak.com ekibi görüntüledi...

Dumankaya Adres Lobi projesinde 92 bin liraya 1 oda 1 salon!

Dumankaya İnşaat, Tuzla-Aydınlı bölgesinde gerçekleştireceği Adres Lobi projesini The Ritz Carlton Otel 'de 12 Mayıs 2010 çarşamba günü düzenlenen bir basın toplantısıyla tanıtmıştı

Dumankaya Adres Lobi 'de 1.620 TL taksitle 3+1! 162 bin TL'ye!

Dumankaya Adres Lobi 'de stüdyolar için aylık taksitler 590 liradan, 1+1'ler için 920 liradan, 3+1'ler için 1.620 liradan ve 3+1 dubleksler için ise 2 bin 239 liradan başlıyor

Adres Lobi projesinde 920 TL taksitle 1+1!

Dumankaya İnşaat'ın Adres Lobi projesinde 1+1 konutlar için ayda 920 TL taksit ödemesi yapılıyor...

Bozkurt Altyapı adres  Haberi

Bozkurt Altyapı adres 

Bozkurt Altyapı Atık Su Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Kadri Bozkurt tarafından kuruldu.

Bozkurt Altyapı Atık Su Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi konusu:
ŞİRKETİN AMAÇ VE KONUSU BAŞLICA ŞUNLARDIR; 1. Yurt içinde ve yurt dışındaki tüm özel ve resmi kuruluşların, belediyelerin, toplu konut ve sitelerin, sanayi ve tarım fabrikalarının, plaza ve iş merkezlerinin iç mekan ve dış çevre temizliği ile cadde, sokak temizliği ve çöp toplama hizmetlerini yapmak, çöp imha ve arıtma-ayıklama tesisleri kurmak. 2. Şirket Her türlü katı atık yönetimi ve geri kazanım konularında projeler hazırlamak, işletilmesi ve bakım-onarım işlerini yapmak, 3. Her türlü alt yapı işerinin rehabilitasyon temizlik ve görüntülenmesi işlerini yapmak, 4. Her türlü su...