18 / 05 / 2024

Bozkurt Cumalı altyapı

Bozkurt Cumalı altyapı

Denizli’nin 19 ilçesinde alt yapı yatırımlarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi DESKİ, atık su hattı bulunmayan Bozkurt ilçesinin Cumalı Mahallesi’ne 13.200 metre kanalizasyon ve 7.500 metre içme suyu hattı ile 1 adet paket arıtma tesisi yapacak.

Bozkurt Altyapı Atık Su Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bozkurt Altyapı Atık Su Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Kadri Bozkurt tarafından kuruldu.

TOKİ Denizli Bozkurt 158 konut ihalesi bugün!

Denizli İli, Bozkurt İlçesi, İnceler Mahallesi, 158 Adet Konut ile Hamidiye ve Tutluca Mahallelerinde 1'er Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Denizli Bozkurt 158 konut ihalesi 11 Ocak'ta!

Denizli İli, Bozkurt İlçesi, İnceler Mahallesi, 158 Adet Konut ile Hamidiye ve Tutluca Mahallelerinde 1'er Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi 11 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Denizli Bozkurt Cumalı’ya arıtma tesisi inşa edilecek!

Denizli’nin 19 ilçesinde alt yapı yatırımlarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi DESKİ, atık su hattı bulunmayan Bozkurt ilçesinin Cumalı Mahallesi’ne 13.200 metre kanalizasyon ve 7.500 metre içme suyu hattı ile 1 adet paket arıtma tesisi yapacak.

TOKİ Kırıkkale Keskin Bozkurt Mahallesi 126 konut ihalesi bugün!

TOKİ Kırıkkale Keskin Bozkurt Mahallesi 126 adet konut1 1 adet ticaret merkezi, 1 adet cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Kırıkkale Keskin Bozkurt Mahallesi ihalesi bugün!

TOKİ Kırıkkale İli, Keskin İlçesi Bozkurt Mahallesi 126 adet konut, 1 adet ticaret merkezi, 1 adet cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi bugün saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Kırıkkale Keskin Bozkurt Mahallesi'ne 126 konut yaptıracak!

TOKİ Kırıkkale İli, Keskin İlçesi Bozkurt Mahallesi'ne 126 Adet konut, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet cami inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 4 Mayıs 2016'da 14:30'da yapılacak.

Kastamonu Bozkurt’ta altyapı çalışmaları sürüyor!

Bozkurt Belediye Başkanı Bozkurt Ekeş, ”Daha güzel bir Bozkurt için gece gündüz aralıksız çalışan Belediye ekiplerimiz, ilçemizin belirli noktalarındaki çalışmalarını sürdürüyor. " dedi.

Cumalıkızık Köyü’nde yapılan restorasyon uygulamaları anlatılıyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi'nin Türkiye Belediyeler Birliği (TBB), Tarihi Kentler Birliği ve ÇEKÜL Akademi tarafından 3.Bin Yılda Yaşayan Osmanlı Köyü Cumalıkızık Köyü’nde yapılan restorasyon uygulamaları konulu eğitim programı başladı...

Aşkabat'ın altyapı işlerini NATA Holding üstlendi!

Aşkabat'ın trafik sorununa çözüm olacak altyapı çalışmalarını Türk şirketlerinden NATA Holding üstlendi. Proje kapsamında Aşkabat'ta trafik yoğunluğunun yaşandığı kavşaklarda 18 adet köprülü kavşak, 54 adet yaya alt ve üst geçidi yapılacak.

Manisa Turgutlu'da altyapı yapım işi ihale ediliyor!

Manisa - Turgutlu I. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığından bugünkü Resmi Gazete' de verilen yazılı ilana göre Manisa Turgutlu'da altyapı yapım işi ihale edilecek...

Altyapı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği!

Altyapı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği 29 Ocak 2009 Perşembe günü ve 27125 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte tebliğ kapsamında yer alan yasal hükümler...

Teknik altyapı nedir?

Kentsel teknik altyapı nedir? Kentsel teknik altyapı alanları nelerdir? Teknik altyapı kavramı ne zaman ortaya çıktı? Kentsel teknik altyapı alanları hakkında merak ettiğiniz bilgileri detaylı olarak haberimizin devamında bulabilirsiniz..

Bozkurt Cumalı altyapı Haberi

Bozkurt Cumalı altyapı


Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Bozkurt ilçesinin Cumalı Mahallesi'nde alt yapı atağı başlattı. Atık su hattı bulunmayan mahalleye modern anlamda bir kanalizasyon sistemi kurmak için harekete geçen DESKİ, proje çalışmalarını tamamlamasının ardından imalat işlemlerine başladı. Mahalle için bir ilk olma özelliği taşıyan alt yapı hamlesi kapsamında bölgeye toplamda 13.200 metre kanalizasyon hattı döşenecek. Bölgeye 7.500 metre içme suyu hattı da döşeyecek Büyükşehir DESKİ ayrıca Cumalı Mahallesi için 1 adet paket arıtma tesisi yapacak. Projenin tamamlanması ile Cumalı Mahallesi sakinleri modern bir alt yapıya kavuşmuş olacak.


En uzak mahalleler ilklerle buluşuyor 


Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Büyükşehir ile birlikte birçok yerleşim yerini ilklerle buluşturarak, belediyecilik hizmetini en uzak noktalara götürüyoruz. Bu kapsamda atık su hattı bulunmayan...