27 / 04 / 2024

Bozlu Holding sağlık sektörü

Bozlu Holding sağlık sektörü

Bünyesindeki 16 marka ve 20'den fazla şirketle ağırlıkla sağlık sektöründe faaliyet gösteren Bozlu Holding'in turizm-otelcilik, gayrimenkul sektörlerinde de yatırımları var. 'Bozlu Art Project' ile ilk galerisini açtı. İkincisi geliyor...

Can Bennet Sağlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Bennet Sağlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Can Bennet Holding Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Rönesans Holding'ten sağlık yatırımına 40 milyon Euro'luk kredi!

Rönesans Holding grup şirketi Rönesans Sağlık Yatırım’a Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’ndan (EBRD), sağlık sektörünün güçlendirilmesi amacıyla, toplam 40 Milyon Euro uzun vadeli kredi sağlanacak.

Rönesans Holding'ten 4,3 milyar dolarlık sağlık kompleksi yatırımı!

Rönesans Holding, Kamu Özel İş Birliği modeli kapsamında 2020 yılına kadar 4,3 milyar dolarlık yatırımla 3,2 milyon metrekare büyüklüğünde sağlık kompleksleri inşa etmiş olacak.

Rönesans Holding, Rusya'da 15 sağlık merkezi inşa edecek!

Rusya Doğrudan Yatırım Fonu Başkanı Dmitriyev, "Rönesans Holding, Rusya’nın farklı bölgelerinde 15 sağlık merkezi inşa edecek" dedi...

Kayı Holding’e “En İyi Sağlık Projesi Ödülü” Partnership Awards’dan!

Coşkun Yılmaz tarafından 1991 yılında kurulan Kayı Holding, Gaziantep Şehir Hastanesi ile Partnership Awards’da “En İyi PPP Sağlık Projesi” ödülünü aldı. 

GE Sağlık, GAMA-Türkerler Hastane Yatırım Şirketleri'ne ortak oluyor!

GE Sağlık, GAMA Holding A.Ş. ve Türkerler İnşaat A.Ş. bugün, Sağlık Bakanlığı’nın iki stratejik kamu özel ortaklığı (PPP-Public Private Partnership) projesi olan İzmir ve Kocaeli Entegre Sağlık Kampüs Projeleri’nin geliştirilmesi için nihai bir anlaşma imzaladı.

SBK Holding'den 950 milyon dolarlık sağlık yatırımı!

SBK Holding A.Ş, ABD’li Washakie Renewable Energy Group Türkiye'de 950 milyon dolarlık fonu sağlık, finansal hizmetler ve turizm alanında kullanacak.Toplam 950 milyon dolarlık yatırımın 450 milyon dolarlık kısmı finans, sağlık ve turizm sektörüne akacak.

Kayı İnşaat, sağlık sektörüne girdi!

Dünyanın en büyük uluslararası inşaat şirketleri arasında yer alan Kayı Holding, 25. yaşını kutlarken, bünyesinde bulunan sağlık grubuna ağırlık vererek holdingi bir dünya devine dönüştürmeyi planlıyor.

Bursa Acemler'e 750 yataklı sağlık üssü geliyor!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever işadamı Celal Sönmez arasında imzalanan protokolle kent merkezindeki hasta yatağı ihtiyacını önemli ölçüde karşılayacak.

İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü 2019'da açılacak!

İstanbul'da inşa edilmesi planlanan 2,682 yataklı İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü projesi ihalesini alan konsorsiyumun gereken finansmanı sağlayamadığı ve projenin Rönesans Holding tarafından devralındığı belirtildi.

Rönesans Holding Entegre Sağlık Kampüsü projesini devraldı!

İstanbul'da inşa edilmesi planlanan 2,682 yataklı İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü projesi ihalesini alan konsorsiyumun gereken finansmanı sağlayamadığı ve projenin Rönesans Holding tarafından devralındığı belirtildi.

Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü 2018'de tamamlanacak!

Sağlık Bakanlığı'nın Türkiye genelinde Kamu-Özel Sektör İşbirliği (PPP) modeli ile gerçekleştirdiği 16 projeden üçünü alan Türkerler Holding dünyanın önde gelen finans kuruluşları ve bankalarıyla dev işbirliği yaptı.

Türkerler Holding 3 sağlık kampüsü inşa ediyor!

Türkerler Holding, Sağlık Bakanlığı'nın açtığı 16 ihalenin üçünü olarak dev kent hastaneleri inşa ediyor. Grup, İtalyan Astaldi ile sadece Etlik Entegre Sağlık Kampusu için 1.1 milyar euroluk yatırım yapacak.

Bozlu Holding sağlık sektörü Haberi

Bozlu Holding sağlık sektörü

Bünyesindeki 16 marka ve 20'den fazla şirketle ağırlıkla sağlık sektöründe faaliyet gösteren Bozlu Holding'in turizm-otelcilik, gayrimenkul sektörlerinde de yatırımları var. 'Bozlu Art Project' ile ilk galerisini açtı. İkincisi geliyor. 


Kezban KARABOĞA ISIANBİİL Ağırlıklı olarak sağlık sektöründe faaliyet gösteren Bozlu Hoding'in yatırım gündemi yoğun ve dikkat çekici. Sağlıkta Neolife ile onkoloji merkezlerini yaygınlaştıracak. İnşaat şirketi Globus ile Göktürk'te 200 konutluk bir site ve Bükreş'te 150 dairelik bir konut inşaatına başlayacak. Turizmde ikinci otel yatırımı Karaköy sahilde yapılıyor. 

Solentek şirketi, Fransa'ya her yü 500 vagon üretiyor. TCDD'ye de üretecek. Vagon dizaynına da başlandı. Bozlu, 'Bozlu Art 'Project şirketiyle sanata girdi. İlk galeri Nişantaşı Sanat Galerisi 2013'te açıldı. Bu yıl 'Şişli Merkez Galeri' ve 2016 yılında da 'New York Sanat Galerisi' açılacak. 


Holding, bugün 200...