30 / 04 / 2024

Boztepe Vizyon Turizm Taşımacılık Ticaret Anonim Şirketi

Boztepe Vizyon Turizm Taşımacılık Ticaret Anonim Şirketi

Boztepe Vizyon Turizm Taşımacılık Ticaret Anonim Şirketi, İbrahim Aydemir Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 7 Ekim 'de Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi 'nde kuruldu.

First Vizyon Turizm Seyahat Limited Şirketi kuruldu!

First Vizyon Turizm Seyahat Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Bengü ve Murat Öztürk ortaklığında kuruldu.

Turizm ve otel piyasasının 2021 karnesi!

Vizyon Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mete Gülbaş, '2021 Yılı ve Sonrası Turizm (Otel) Piyasası Analizi' başlığıyla hazırladığı raporda, Türkiye'nin turizm sektörünü değerlendirdi. 

Ordu Boztepe'nin marka değeri artacak!

Ordu’nun en önemli turizm ve cazibe merkezleri arasında yer alan Boztepe'nin marka değeri yapılan yatırımlarla artacak.

CKB Vizyon Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

CKB Vizyon Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ceyda Bozdoğan ve Cem Küçük ortaklığında kuruldu. 

Antalya'nın kalitesi vizyon projelerle artıyor!

Antalya’nın Londra ve Paris’ten sonra en fazla ziyaret edilen turizm destinasyonu olduğunu söyleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, şehrin kalitesinin vizyon projelerle arttığını belirtti.

Ordu Boztepe'de yol genişletme çalışmaları başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, şehrin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Boztepe’de ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla yol genişletme çalışmaları başlattı.

Güzelkent İnşaat Emlak Nakliye Turizm İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güzelkent İnşaat Emlak Nakliye Turizm İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Hatice Kurşun, Fraıdoon Rezayee Ve Mer Boztepe ortaklığında kuruldu.

Ordu Horus Boztepe Otel'in inşaatı tamamlanıyor!

Ordu Boztepe'de "Horus" ismiyle Karadeniz Örme Sanayi tarafından yaptırılmakta olan 130 odalı otel inşaatı tamamlanmak üzere. Karadeniz Örme, önümüzdeki ay içerisinde "Horus Boztepe" ismiyle 4'üncü turizm yatırımını hizmete sokacak.

Ordu Boztepe'de çarpık yapılaşmanın önüne geçilmeli!

Ordu Mimarlar Odası Başkanı Talat Köksal, en önemli mesire ve turizm alanı, teleferik ile her yıl on binlerce insanın ziyaret ettiği 500 metre yüksekliğindeki Boztepe'nin çarpık yapılaşmaya karşı korunması gerektiğini belirtti.

Boztepe Vizyon Turizm Taşımacılık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boztepe Vizyon Turizm Taşımacılık Ticaret Anonim Şirketi, İbrahim Aydemir Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 7 Ekim 'de Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi 'nde kuruldu.

Rengina İnşaat Tekstil Madencilik Turizm Hayvancılık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rengina İnşaat Tekstil Madencilik Turizm Hayvancılık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Kadri Boztepe tarafından 100 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Başakşehir' de kuruldu.

Vizyon Turizm yılın seyahat acentesi seçildi!

Dünya Tüketiciler Günü kapsamında düzenlenen Avrasya Kalite Ödül Töreni 14 Mart Cumartesi günü Sefaköy ArmoniPark'ta gerçekleşti.

Vizyon Turizm 2015 tüketici kalite ödülü aldı!

Dünya Tüketiciler Günü kapsamında düzenlenen Avrasya Kalite Ödül Töreni 14 Mart Cumartesi günü Sefaköy ArmoniPark ’ta gerçekleşti.

Boztepe Vizyon Turizm Taşımacılık Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Boztepe Vizyon Turizm Taşımacılık Ticaret Anonim Şirketi

Boztepe Vizyon Turizm Taşımacılık Ticaret Anonim Şirketi, İbrahim Aydemir Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.


Boztepe Vizyon Turizm Taşımacılık Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-Kara, deniz, hava araçları ile ilgili servisler vermek, bunların kumanyalarını, sularını, akaryakıtlarını yedek parçalarını, aksesuar ve lastiklerinin tamir bakımını, donanım ihtiyaçlarını temin etmek 2-Her türlü yat, kotra, marina, deniz otobüsü, şilep, tanker, yolcu vapuru, uçak, otobüs, kamyon, kamyonet, otomobil, minibüs, midibüs, treyler, çekici, motosiklet, şehir içi minibüs ile taşımacılık, tır gibi, deniz, kara, hava araçları ile şehir içi, yurt içi ve yurt dışı eşya ve yolcu taşımacılığını yapmak, işletmek, işlettirmek, kiralamak, kiraya vermek.  3-Yurt içinde ve dışında her nevi kara, hava ve deniz nakil vasıtaları ile yük ve...