22 / 05 / 2024

Bozüyük Akpınar Mahallesi parke taşı

Bozüyük Akpınar Mahallesi parke taşı

Bozüyük'ün 9 mahallesinden biri olan Akpınar Mahallesi'nde başlatılan kilit taşı döşeme çalışmaları başladı. Akpınar Mahallesi genelinde yürütülen çalışmalar kapsamında bütün cadde ve sokaklar kilit parke taşı ile kaplanırken, bordür çalışması da yapıldı.

Sancaktepe Akpınar Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sancaktepe ilçesi, Akpınar Mahallesi, 8931 ada, 2 parselin bir kısmı ile kadastral yol niteliğinde olan bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi kentsel dönüşüme giriyor!

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi'nde riskli bölge olarak bilinen alan için beklenen haber geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın maliyet sebebiyle uygun bulmadığı kentsel dönüşüm projesi için Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Bursa Akpınar Mahallesi kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Bursa'nın yıllardır çözülemeyen Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm sorunu çözüme kavuştu. Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm için hak sahipleriyle Büyükşehir Belediyesi arasında sıcak rüzgarlar esiyor. Her iki tarafta anlaşmanın en kısa zamanda yapılmasını istiyor.

Sapanca Kırkpınar Mahallesi sakinlerinin teleferik isyanı!

Sakarya Sapanca’nın Kırkpınar Mahallesi sakinlerinin teleferik projesine karşı mücadelesi aylardır devam ediyor. Bölge sakinleri 2020 yılına teleferik alt istasyonunun karşısında kurdukları çadırda girdi. 

Bozüyük'te kentsel dönüşüm adım adım ilerliyor!

Bilecik Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı tarafından Çarşı Mahallesi’nde başlatılan Çarşı Mahalle Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızla sürüyor.

Bilecik Bozüyük Devlet Hastanesi'nin ihalesi tamamlandı!

Bilecik'in Bozüyük İlçesi Yeşilkent Mahallesi’ne yapılacak olan Bozüyük Devlet Hastanesi'nin ihalesi gerçekleşti. İhalesi tamamlanan hastanenin inşaatına en kısa sürede başlanacak.

Bözüyük Akpınar Köyü'nde tapular dağıtıldı!

Bözüyük Belediyesi İmar Müdürlüğü Akpınar Köyü'nde imar plan değişikliği ve imar uygulamasının tamamlanmasının ardından tapular hak sahiplerine verdi.

Bozüyük Yenidoğan'da dev park inşaatı başladı!

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Yenidoğan Mahallesi'nde yapımına başlanan, Manişar Parkı'ndaki çalışmalara katıldı. Manişar Parkı'nda çalışmalar devam ediyor.

Muğla Bozüyük’e iki yeni köprü!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bozüyük Mahallesi ulaşım yolu üzerindeki Alişar ve Akçay dereleri üzerindeki eski ve dar iki köprüyü yıkarak yerine 44 metre ve 19 metre uzunluğunda iki yeni, modern köprü yapımı için çalışmalara başladı.

Bilecik Bozüyük TOKİ Emekli kura çekilişi bugün!

TOKİ Emekli Bilecik Bozüyük Evleri' nde toplamda 197 adet daire emeklilere özel satışa çıkarılıyor. Bilecik Bozüyük TOKİ Emekli kura çekilişi bugün saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Emekli Bilecik Bozüyük kura çekilişi yarın!

Daire tiplerinin 2+1 şeklinde tasarlandığı TOKİ Bilecik Bozüyük projesinde toplamda 197 adet daire emeklilere özel satışa çıkarıldı. TOKİ Emekli Bilecik Bozüyük kura çekilişi yarın yapılması planlanıyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük kura çekilişi nerede?

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan Emekli TOKİ Bilecik Bozüyük projesinde kura çekilişi 15 Nisan 2016 gününde yapılacak. Peki TOKİ Bilecik Bozüyük kura çekilişi nerede?

Emekli TOKİ Bilecik Bozüyük kura katılım isim listesi!

Evlerinin 2+1 şeklinde dizayn edildiği TOKİ Bilecik Bozüyük projesinde kura çekilişi 15 Nisan 2016 gününde yapılacak. İşte Emekli TOKİ Bilecik Bozüyük kura katılım isim listesi...

Bozüyük Akpınar Mahallesi parke taşı Haberi

Bozüyük Akpınar Mahallesi parke taşı

Bozüyük'ün 9 mahallesinden biri olan Akpınar Mahallesi'nde başlatılan kilit taşı döşeme çalışmaları başladı. Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'nın "daha modern ve daha güzel bir Bozüyük" amacıyla, her mahallenin kendine özgü ihtiyaçlarının tespit edilerek projelendirilen Akpınar Mahallesi'nde çalışmalar tamamlandı. Akpınar Mahallesi genelinde yürütülen çalışmalar kapsamında bütün cadde ve sokaklar kilit parke taşı ile kaplanırken, bordür çalışması da yapıldı. Vatandaşların mezarlığa ulaşımlarını kolaylaştırmak amacıyla mezarlık yoluna parke taşı döşenirken, ihtiyaca göre bazı kısımlarda asfaltlama çalışması yapıldı. Yayaların ve özellikle çocukların araç trafiğinde güvenliğini sağlamak amacıyla yer yer hız kesici montajı da yapıldı. Mahalleye yeni bir de çocuk parkı kazandırılırken, oyun gurubunun zemini yumuşak bir malzeme olan tartan zeminle kaplandı. Çevre yolu aydınlatma çalışmalarının Bozüyük Belediyesi ve OEDAŞ iş birliği ile yapılacak...