06 / 05 / 2024

Bozüyük alt yapı çalışmaları sürüyor

Bozüyük alt yapı çalışmaları sürüyor

Bozüyük’ün güçlü ve sağlam bir alt yapıya kavuşturulması amacıyla başlatılan alt yapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük 2022 Projesi tüm detaylarıyla!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz hafta Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Bilecik’te de yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Bilecik Bozüyük Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Bilecik Bozüyük kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ'nin Bilecik Bozüyük 2020 projesinde yer alan 332 adet konutun kura çekimi bugün yapılacak.

Bozüyük'te yapımı devam eden hızlı tren hattı mecliste!

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde yapımı devam eden hızlı tren hattında gerçekleşen kaza ve inşaattaki eksikliklere dair iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bozüyük 4 Eylül Mahalle Konağı'nın inşaatı başladı!

Bilecik Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, proje tadilatı nedeniyle inşaatına ara verilen ve yapılan revizyon ile daha kullanışlı hale getirilen 4 Eylül Mahalle Konağı’nın inşaatına yeniden başlandı.

Kartal'da riskli binalarda kontrollü yıkım yapılacak!

Kartal’da çökme sonucu 21 kişinin öldüğü Yeşilyurt apartmanının yanındaki Yunus apartmanı risk nedeniyle boşaltıldı ve yıkım işlemi başladı. Kartal'da riskli binalarda kontrollü yıkım yapılacak.

Bilecik Bozüyük'te tehlike saçan metruk binalar yıkılıyor!

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde uyuşturucu madde, alkol kullanımı gibi suçların odağı haline gelen, doğurduğu sakıncaların yanı sıra görüntü kirliliği ve çevrede yaşayan vatandaşlarda da rahatsızlık oluşturan metruk yapıların yıkımı gerçekleştiriliyor.

Bilecik Bozüyük Devlet Hastanesi'nin ihalesi tamamlandı!

Bilecik'in Bozüyük İlçesi Yeşilkent Mahallesi’ne yapılacak olan Bozüyük Devlet Hastanesi'nin ihalesi gerçekleşti. İhalesi tamamlanan hastanenin inşaatına en kısa sürede başlanacak.

Bilecik Bozüyük Devlet Hastanesi'nin ihalesi yapıldı!

Sağlık Bakanlığı tarafından Bilecik'in Bozüyük İlçesi'ne 250 yataklı devlet hastanesi yapılacak. İhalesi yapılan projenin inşaat çalışmalarına yakın bir zamanda başlanacak. 

Bozüyük'te 15 Temmuz Şehitleri Anıtı Ve Parkı açıldı!

15 Temmuz şehitlerini unutmamak, unutturmamak amacıyla yapılan 15 Temmuz Şehitleri Anıtı ve Parkı, Bozüyük Belediyesi tarafından törenle açıldı.

TOKİ Bilecik Bozüyük AGG sözleşme tarihleri!

TOKİ Bilecik Bozüyük Alt Gelir Grubu sözleşme imzalama tarihleri 20 Mart 2017 ve 24 Mart 2017 olarak belirlendi.

Bozüyük kapalı pazar yeri ihalesi 23 Mart'ta!

Bilecik Bozüyük Belediyesi, ilçede kar yağışları nedeniyle çöken kapalı pazar için yeniden ihaleye çıkıyor. Mevcut yerine yeniden yapılacak olan kapalı pazar yerinin ihalesi 23 Mart'ta!

Bozüyük AGG TOKİ kura sonuçları listesi!

TOKİ'nin Bilecik Bozüyük Alt Gelir Grubu Konut Projesi'nde yer alan 14 adet konut kuralı olarak satışa sunuldu. Bozüyük AGG TOKİ kura sonuçları listesi henüz açıklanmadı. İşte, TOKİ Bilecik Bozüyük Alt Gelir 2017 kura sonucu tam liste...

TOKİ Bilecik Bozüyük Alt Gelir 2017 kura sonucu tam liste!

TOKİ'nin Bilecik Bozüyük Alt Gelir Grubu Konut Projesi'ndeki 14 adet konut kuralı olarak satışa sunuldu. İşte, TOKİ Bilecik Bozüyük Alt Gelir 2017 kura sonucu tam liste...

Bozüyük alt yapı çalışmaları sürüyor Haberi

Bozüyük alt yapı çalışmaları sürüyor

Bozüyük’ün güçlü ve sağlam bir alt yapıya kavuşturulması amacıyla başlatılan alt yapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yapılan açıklamaya göre; Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın alt yapıya verdiği önem doğrultusunda Bozüyük Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde sürdürülen alt yapı çalışmaları ile ilçenin daha güçlü, saha sağlam, uzun yıllar kullanılabilecek sorunsuz bir alt yapıya kavuşturulması hedefleniyor. Çalışmalar kapsamında Çarşı Mahalle 214. Sokak’ta yeni kanalizasyon bağlantısı yapılırken Eti Fabrikası’nın bulunduğu bölgede de temiz su hattı yapımı ile birlikte 60’lık büzlerle menfez geçişi yapılarak köprü yapıldı. Ayrıca vatandaşlardan gelen su ve kanalizasyon arızalarını ve yeni hat çekimlerini de yapan ekipler çalışmalarını büyük bir özveri ile...