30 / 04 / 2024

Bozüyük başvuru toki kura tarihi

Bozüyük başvuru toki kura tarihi

Bilecik Bozüyük TOKİ son başvuru günü 15 Mayıs olarak belirlendi. Konut teslimlerinin sözleşme tarihi itibariyle 36 ay içerisinde gerçekleşmesi öngörülen projede 155 adet konut kurayla satılıyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük 2022 Projesi tüm detaylarıyla!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz hafta Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Bilecik’te de yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Bilecik Bozüyük Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Bozüyük 4 Eylül Mahalle Konağı'nın inşaatı başladı!

Bilecik Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, proje tadilatı nedeniyle inşaatına ara verilen ve yapılan revizyon ile daha kullanışlı hale getirilen 4 Eylül Mahalle Konağı’nın inşaatına yeniden başlandı.

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuru tarihleri 2017!

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuru tarihleri 24 Temmuz-29 Eylül 2017 olarak belirlendi. Projede en düşük taksit bedeli 752,09 TL olarak belirlendi.

TOKİ Çankırı Merkez İnançköy son başvuru tarihi!

TOKİ Çankırı Merkez İnançköy son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projedeki konutların fiyatları 131 bin 878 lira ile 157 bin 315 arasında değişiyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük AGG kurası 2017!

TOKİ'nin Bilecik Bozüyük Alt Gelir Grubu projesindeki 14 adet konut için başvuru dönemi sona erdi. İşte, TOKİ Bilecik Bozüyük AGG kurası 2017...

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuruları başlıyor!

TOKİ Bilecik Bozüyük projesindeki 10 adet daire kura çekilişi ile satışa sunulacak. İşte TOKİ Bilecik Bozüyük 2017 başvuruları...

Bilecik Bozüyük TOKİ AGG başvuruları başlıyor!

Bilecik Bozüyük Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında TOKİ tarafından inşa ettirilen 2 oda 1 salon nitelikli 14 adet konut için başvurular başlıyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük AGG başvurusu başladı!

2 oda 1 salon nitelikli 14 adet konutun kuralı olarak satışa sunulduğu TOKİ Bilecik Bozüyük AGG başvurusu başladı.

TOKİ Bilecik Bozüyük AGG kura günü!

2 oda 1 salon nitelikli 14 adet konutun kuralı olarak satıldığı TOKİ Bilecik Bozüyük Alt Gelir Grubu projesinde başvurular henüz başlamadı. İşte, TOKİ Bilecik Bozüyük AGG kura günü...

Bozüyük Yenidoğan'da dev park inşaatı başladı!

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Yenidoğan Mahallesi'nde yapımına başlanan, Manişar Parkı'ndaki çalışmalara katıldı. Manişar Parkı'nda çalışmalar devam ediyor.

Bozüyük TOKİ Konutları için nöbet devam ediyor!

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) inşa edilen 14 adet konut için vatandaşlar banka şubesinin önünde nöbet tutmaya devam ediyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük'te 14 konut için 3 gündür sırada bekliyorlar!

Bilecik'in Bozüyük İlçesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından alt gelir grubuna satışa sunulacak 14 konutun 6 Şubat'taki başvuruları için vatandaşlar 3 gündür banka önünde sırada bekliyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük AGG başvuru günü!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 724 konutluk Bilecik Bozüyük Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve TOKİ stoklarında yer alan 14 adet konut açık satışa sunulacak.

Bozüyük başvuru toki kura tarihi Haberi

Bozüyük başvuru toki kura tarihi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Bilecik Bozüyük Evleri fiyatları 104 bin 14 TL'den başlıyor, 129 bin 445 TL'ye kadar ulaşıyor. Projede 106,31 metrekarelik 3+1 daireler yer alıyor.


TOKİ Bilecik Bozüyük başvuru dönemi bugün başladı. Toplam 155 adet dairenin kura yöntemiyle satışa sunulduğu projede başvurular Türkiye Halk Bankası A.Ş’nin yetkili tüm şubeleri aracılığıyla yapılabilecek. 


TOKİ Bilecik Bozüyük 'te yüzde 10, yüzde 15 ya da yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan bedel 96, 108 ya da 120 ay vadelendiriliyor. Projede başvuru bedeli olarak 1.000 TL ödeniyor.


Bilecik Bozüyük TOKİ son başvuru günü 15 Mayıs olarak belirlendi. Kurası 26 Mayıs 2015 tarihinde çekilecek olan projede 10 bin 401 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. 


TOKİ Bilecik Bozüyük satış duyurusu için