11 / 05 / 2024

Bozüyük engelli yaşam merkezi

Bozüyük engelli yaşam merkezi

Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Çelik, dernek olarak üye sayılarının artmasıyla birlikte etkinliklerinin de arttığını belirterek, engelli yaşam merkezinin artık bir ihtiyaç haline geldiğini söyledi.

Mesa Çengelköy Bosphorus’ta yaşam başladı! ‘Hemen teslim’ 120 ay vade ile aylık 1,49 faizli kredi imkanı!

Çengelköy’de muhteşem Boğaz manzarası ile dikkat çeken Mesa Çengelköy Bosphorus’ta yaşamın başladığı bildirildi. 15 bin metrekarelik alana inşa edilen projenin yarısı yeşil alana ayrılırken, yatay mimarinin hakim olduğu projede çevreye uyumlu 4 blok ve 54 daire yer alıyor.

Bilecik Bozüyük'te tehlike saçan metruk binalar yıkılıyor!

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde uyuşturucu madde, alkol kullanımı gibi suçların odağı haline gelen, doğurduğu sakıncaların yanı sıra görüntü kirliliği ve çevrede yaşayan vatandaşlarda da rahatsızlık oluşturan metruk yapıların yıkımı gerçekleştiriliyor.

Çengelköy Life projesinde yaşam başladı!

Genç Yapı Grubu’nun hayata geçirdiği Çengelköy Life projesinde yaşam başladı. Projedeki konut satışlarının yüzde 70’i tamamlandı, doluluk oranı ise Aralık 2017 itibariyle yüzde 50 seviyesinde. 

Bozüyük kapalı pazar yeri ihalesi 23 Mart'ta!

Bilecik Bozüyük Belediyesi, ilçede kar yağışları nedeniyle çöken kapalı pazar için yeniden ihaleye çıkıyor. Mevcut yerine yeniden yapılacak olan kapalı pazar yerinin ihalesi 23 Mart'ta!

Bozüyük'e engelli yaşam merkezi yapılmalı!

Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Çelik, dernek olarak üye sayılarının artmasıyla birlikte etkinliklerinin de arttığını belirterek, engelli yaşam merkezinin artık bir ihtiyaç haline geldiğini söyledi.

Bozüyük Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Bozüyük Belediye Meclisi'nde Saraycık TOKİ binalarının, şehir merkezine bağlantı yollarının arttırılması ve alternatif yollar planlanması için plan yapılması konusundaki değişiklik konusu görüşülerek toplantıya katılan meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.

Beşiktaş'a Bakırköy Atatürk Yaşam Köyü'nü kullanma hakkı verilmedi!

Beşiktaş Kulübü'nün, Bakırköy Atatürk Yaşam Köyü Tesisleri'nin üst kullanım hakkını 10 yıl için almasını öngören protokol CHP engeline takıldı.

Bakırköy Atatürk Yaşam Köyü Tesisleri Beşiktaş'ın!

Beşiktaş Kulübü, Bakırköy Atatürk Yaşam Köyü Tesisleri'nin üst kullanım hakkının 10 yıllığına alınacağını açıkladı. Siyah-beyazlılar, Bakırköy Belediye Başkanlığı ile bu konuda mutabakata varıldığı bildirildi.

Bilecik Bozüyük TOKİ başvuruları emekli!

Bilecik Bozüyük TOKİ başvuruları emekli kategorisinde gerçekleşecek. Son başvuru günü 31 Mart 2016 olarak belirtilen projede 2 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük Emekli Konutları başvuru!

TOKİ Bilecik Bozüyük Emekli Konutları başvuru dönemi 14 Mart 2016 tarihinde başlayacak, Fiyatların henüz açıklanmadığı projede 180 ay veya 240 ay vade imkanı sağlanıyor.

Bilecik Bozüyük'e Kasımpaşa Arastası geliyor!

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Terakki Caddesi ile Cumhuriyet Meydanına bakan Necatibey Caddesi arasında kalan 8 bin 276 metrekareden oluşan 3 adadaki eski yapılaşmaların yerine geleneksel kültürümüze uygun Arasta yapılar yer alacak.

Arnavutköy'e yeni yaşam merkezi!

Arnavutköylülerin daha ferah ortamlarda zaman geçirebilmesi için yapımı tamamlanan büyük şehir parkları, köy meydanları ile yapımı bitmek üzere olan yönetim ve yaşam merkezine yenileri ekleniyor.

Manisa Engelli Yaşam Merkezi için çalışmalar başladı!

Manisa’ya yapılması planlanan Yaşlı Rehabilitasyon ve Engelli Yaşam Merkezi için incelemelerde bulunmak üzere Manisa’ya gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müşaviri Zekeriya Savaş ve Ömer Faruk Çelik arazide incelemelerde bulundu.

Bozüyük engelli yaşam merkezi Haberi

Bozüyük engelli yaşam merkezi

Dernek Başkanı İsmail Çelik, "Dernek olarak açmayı planladığımız pek çok kurs olmasına rağmen bir etkinlik salonumuz bulunuyor. Açtığımız kursları etkinlik salonumuzda düzenliyoruz. Aynı zamanda sohbet için gelen gruplarda aynı ortamda bulunduğu için zaman zaman kursiyerlerin dikkati dağılıyor. Bozüyük için Engelsiz Yaşam Merkezi bir ihtiyaç haline dönüşüyor. İçerisinde sohbet odası, çocuk oyun alanı ve odası, stres odası, dinlenme odası, kütüphanesi, istihdama yönelik atölyeleri, bilgisayar sınıfı, hobi ve sanat atölyeleri spor salonu bulunan bir kompleks tesise ihtiyacımız oluşuyor. Dernek olarak ilçemize böyle bir tesis kazandırmak için gerekli zeminin hazırlanması için elimizden geleni yapacağız. Bu konuda yardımcı olabilecek kişilerin, kumruların desteğine ihtiyacımız olacaktır. Bizlerin bu ihtiyacına yardımcı olacak hayırseverlere minnettar olacağız" dedi. 



Eskişehir Yenigün...