05 / 05 / 2024

Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

Bilecik’in Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün, okullardaki profesyonel boyacı olan kadrolu hizmetlilerinden oluşturduğu tim sayesinde ilçedeki okullar bedavaya boyanıyor.

Kasım ayında aylık en yüksek reel getiri külçe altında oldu!

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde Kasım ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 2 ile külçe altında gerçekleşti.

Bakan Yusuf Tekin: 2000 öncesi yapı stokları kontrol edildi, 1583 okul yıkılıp baştan yapıldı!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 2000 öncesi yapı stokunun neredeyse tamamının Türkiye genelinde tahkik işlemlerinin yapıldığını ve 1583 okulun deprem sebebi ile yıkılıp yeniden yapıldığını açıkladı.

Mayıs ayında en fazla aylık reel getiri külçe altında oldu!

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde 2023 yılının Mayıs ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 4,55 ile külçe altında gerçekleşti.

Nisan ayında bu yatırımı yapanlar kazandı! Euro, külçe altın, bist100....

Nisan ayına ilişkin "finansal yatırım araçlarının reel getiri oranları" TÜİK tarafından yayımlandı. Bu oranlar Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde nisan ayında en yüksek aylık reel kazanç, yüzde 7,15 ile külçe altın oldu.

Nisan'da en çok kazandıran külçe altın oldu! En çok kaybettiren yatırım aracı da açıklandı! 

TÜİK verilerine göre, Nisan ayına aylık en yüksek reel getiri, Yİ-ÜFE ile indirgendiğinde yüzde 8,83, TÜFE ile indirgendiğinde ise yüzde 7,15 oranlarıyla külçe altında kaydedildi. Peki en çok hangi yatırım aracı kaybettirdi? 

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Deprem uzmanı Naci Görür peş peşe açıkladı! İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

TOKİ Bilecik Bozüyük 2022 Projesi tüm detaylarıyla!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz hafta Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Bilecik’te de yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Bilecik Bozüyük Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Bilecik Bozüyük'te 8.3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Ankara 21. İcra Dairesi, Bilecik ili, Bozüyük ilçesi, Yeni Mahalle, 355 ada 52 parselde yer alan gayrimenkulleri 8 milyon 345 bin 500 TL'ye satıyor...

Ağustosta en fazla reel getiri külçe altında oldu!

Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) ve Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde, ağustos ayında en fazla reel getiri külçe altından sağlandı.

Yılmaz Özdil'in villasındaki kaçak kısımlar yıkılıyor!

Bodrum'da yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in satın aldığı, imara uygun olmayan yapılaşmayla 142 metrekareden 310 metrekareye ulaşan villanın kaçak eklentileri yıkılıyor.

Yılmaz Özdil'in villasının kaçak eklentileri yıkılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in satın aldığı, imara uygun olmayan yapılaşmayla 142 metrekareden 310 metrekareye çıkarılan villanın kaçak eklentileri yıkılıyor.

Nisanda en fazla reel getiri külçe altında oldu!

Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) ve Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde, nisanda en fazla reel getiri külçe altından sağlandı.

Yıllık bazda en çok kazandıran külçe altın oldu!

Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi ve Tüketici Fiyat Endeksi ile indirgendiğinde, şubat ayında en fazla reel getiri külçe altından sağlandı.

Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Haberi

Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

Okullarda hizmetli olarak çalışan Ramazan Bilgin, Serkan Şengönül ile Dedebey Atmaca, İlçe Kaymakamlığı oluru ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü emrine alındı. Profesyonel boya ve badanacı olan bu hizmetlilerle ilçe genelindeki bütün okulların boya ve badana işleri masrafsız yapılıyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş “Kamu kaynaklarının etkin ve verimli kullanılması ilkesinin ilçemizdeki canlı hali kurduğumuz boyacı timimizdir. 100.’üncü Yıl Ortaokulu bitirildikten sonra Rehberlik Araştırma Merkezi, şimdi de İçköy Ortaokulu boyanıyor. İşçilik maliyetimiz sıfır. Sadece boya satın alıyoruz. Ekibimiz boyuyor. Bugüne kadar Atatürk Ortaokulu, Metristepe Ortaokulu, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Necip fazıl Kısakürek İlkokulu, Ertuğrul Gazi İlkokulu, Dodurga İlkokulu Ortaokulu, Zafer İlkokulu, Yavuz Sultan Selim Ortaokulu, Necatibey Ortaokulu, İçköy İlkokulu, Kandilli İlk Ortaokulu, Bekir Aral İlkokulu, Mimar Sinan Mesleki ve Teknik...