03 / 05 / 2024

Bozüyük Kültür Evi projesi

Bozüyük Kültür Evi projesi

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Yatağan İlçesi Bozüyük Mahallesinde yeni yapılan yol ve köprüler ile restorasyonu tamamlanan Bozüyük Kültür Evi’nin açılışı Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün katılımı ile gerçekleştirildi.

Afyonkarahisar Bolvadin'de spor tesisleri ve kültür evi projesi tamamlanıyor!

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Bolvadin'i ziyaret etti. Vali Yardımcısı Kaya, Kaymakam Öztürk'ten yapımı süren spor tesisleri ve kadın kültür evi çalışmalarla ilgili brifing aldı.

Van’daki eski tekel binası kültür evine dönüştürülüyor!

Van’da Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan eski tekel binasını Kültür Evi’ne dönüştürülmesi kapsamında yapılan çalışmalarda, binanın çevresi kapatılarak, olası tehlikelerin önüne geçildi…

Göbeklitepe'ye kültür evi inşa ediliyor! 

Tarihin sıfır noktası olarak belirtilen Göbeklitepe'ye kültür evi yapılıyor. Belediye tarafından yapılacak olan Göbeklitepe Kültür Evi'nde, kütüphane, gastronomi merkezi ve Meslek Edindirme Merkezi yer alacak...

Kahramankazan'da her mahalleye kültür evi inşa edilecek!

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz’un seçim vaatleri arasında bulunan ve tüm merkez mahallelere yapılması planlanan Kültür Evleri projesinin ilki için harekete geçildi.

Mustafa Necati Kültür Evi TBMM'ye mi tahsis edilecek?

Mustafa Necati Kültür Evi'nin tekrar TBMM Başkanlığına tahsis edilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Özel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tekirdağ Türk-Macar Kültür Evi hizmete açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleşen törenle restorasyonu tamamlanan Türk- Macar Kültür Evi açıldı.

Ankara’da Balıkesir Kültür Evi açıldı!

Ankara’da, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Balıkesir Kültür Evi açıldı.

Bakırköy Kültür Merkezi açıldı!

Bakırköy Belediyesi ve hayırseverlerin katkılarıyla inşa edilen Türkiye’de bir ilk olan ;Bakırköy Kültür Merkezi ve Cemevi hizmete açıldı.

Muğla Ortaca Kültür Evi'nin yüzde 60'ı tamamlandı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ortaca Kültür Evi'nin inşaatı son sürat devam ediyor.

Denizli Gerzele Kültür Evi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Gerzele El Becerileri Kurs Merkezi ve Kültür Evi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Bakırköy Kültür Merkezi ve Evlendirme Dairesi ihalesi 15 Kasım'da!

Bakırköy Belediyesi tarafından Kültür Merkezi ve Evlendirme Dairesi için yapılacak intifa hakkı tesis edilmek suretiyle yapım ve işletilmesi ihalesi 15 Kasım'da...

Adana Şakirpaşa Kültür Evi'nin temeli atıldı!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Adana Şakirpaşa Kültür Evi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Projenin 5 ay içerisinde hizmete açılması planlanıyor.

Tekirdağ Küçükyoncalı Kültür Evi açıldı!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Saray ilçesinin Küçükyoncalı Mahallesi'nde Atatürk Anıtı ve Saray Belediyesi Küçükyoncalı Mahallesi Kültür Evi'nin açılışını yaptı.

Bozüyük Kültür Evi projesi Haberi

Bozüyük Kültür Evi projesi


Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Bozüyük Mahallesindeki Akçay ve Alişar köprüleri yeniden yapılarak toplam 4.4 kilometre uzunluğundaki yol Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) asfalt kaplaması kısa sürede tamamlandı. Ayrıca Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı, Kırsal turizm alanında yoğun hareketliliğin gerçekleştiği Bozüyük mahallesinde, tarihi ve kültürel değerleri içinde barındıran, yöreye ait etnografik eserler ile geçmişin izlerini korumak ve gelecek nesillere aktarılmasını sağlamak amacıyla; Bozüyük Kültür Evi’nin restorasyonu tamamlanarak ziyaretçilerin hizmetine sunuldu.


Yatağan İlçesi Bozüyük Mahallesinde yapılan kültür evi, köprü ve yol açılışına Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün ev sahipliğinde CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık,  CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, CHP Yatağan İlçe Başkanı...