04 / 05 / 2024

bozüyük toki başladı mı

bozüyük toki başladı mı

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, ilçe genelinde yapılması planlanan tren yolu geçitleri ve TOKİ konutları konusunda önemli açıklamalar yaptı. Toki Konutlarında sıkıntı olmadığını söyledi.

KİPTAŞ Karanfilköy projesi resmen başladı! 1.000'den fazla yeni konut geliyor!

İstanbul'daki kentsel dönüşüm projelerine hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Beşiktaş Karanfilköy projesi için yıkımlara başladı.

Altın küpe, yüzük ve kolyelerde büyük kampanya başladı! Altınbaş indirimli ürünler 5 Ekim 2022 fiyat listesi 

Altın küpe, yüzük, bileklik ve kolyelerde büyük indirim başladı. Altınbaş indirimli ürünler listesini açıkladı. Peki altınbaş altın küpe, kolye, bileklik ve yüzük fiyatları ne kadar? İşte Altınbaş indirimli ürünler fiyat listesi 5 Ekim 2022...

Pırlanta kolyelerde büyük indirim başladı! İşte Altınbaş pırlanta kolye 23 Eylül 2022 fiyat listesi

Pırlanta kolyelerde büyük indirim başlatan Altınbaş pırlanta koly fiyat listesinini yayımladı. Peki pırlanrta kolye fiyatları ne kadar? Altınbaş pırlanta kolye fiyatları kaç TL? Pırlnta kolyeler kaç lira? İşte Altınbaş pırlanta kolye 23 Eylül 2022 fiyat listesi...

Gümüş fiyatlarında büyük yıkım başladı! Yerle bir oldu! Elinde bir gram gümüşü olan bile hemen baksın!

Gümüş fiyatları son zamanların en düşük seviyelerine kadar geriledi. Yeni haftaya büyük yıkımla başlayan gümüş fiyatları resmen yerle bir oldu. Peki gümüş bugün kaç TL? Gümüş fiyatları ne olacak? İşte son dakika gümüş fiyatları 28 Haziran 2022...

Beyoğlu Fetihtepe Mahallesi'nde kentsel dönüşüm krizi: Uzlaşma olmadan yıkımlar başladı!

Beyoğlu’ndaki Fetihtepe'de senelerdir gündemden düşmeyen kentsel dönüşüm kapsamında, hak sahipleriyle uzlaşmalar yapılmadan evlerin yıkılmaya başlatıldığı ileri sürüldü.

Çamlıca Camisi Çevresi Dönüşüm Projesi 2. Etap için yıkımlar başladı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediyesi tarafından başlatılan Çamlıca Camisi Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2. Etap için yıkımlar başladı...

Kocaeli Cedit'te yıkımlar başladı!

Kocaeli’nin en önemli kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkımlar başladı. 

Okmeydanı kentsel dönüşüm projesinde yıkımlar başladı!

İstanbul Okmeydanı'nda vatandaşların uzun zamandır beklediği kentsel dönüşüm projesi sonunda başladı. Proje çerçevesinde gerekli önlemler alınarak yıkımlar başladı. 

Kayseri Melikgazi'de yıkımlar başladı!

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde 6 bloktan oluşan 233 daire için yıkım başladı. 

Trabzon Çömlekçi'de yıkımlar başladı!

Trabzon sakinlerinin uzun süredir beklediği Çömlekçi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde 2. Etap kentsel dönüşüm çalışmalarında yıkımlar başladı. 

Bursa Mevlana Mahallesi'nde yıkım başladı!

Bursa'nın Mevlana Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkımlar başladı. Yıkıma Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum da katıldı. 

Mardin’de kentsel dönüşüm kapsamında yıkımlar başladı!

Mardin’in Yeşilli ilçesi Gül ve Tepebaşı mahallelerinde Ocak ayında “Kentsel Dönüşüm” kapsamında “metruk” denilen yapıların yıkımı başladı.

Rize Belediye Blokları'nda yıkım başladı!

Rize'de yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde 1970'li senelerde deniz dolgusu üzerine yapılan, kentin ticaretinin yüzde 30'unun gerçekleştiği ve korozyon sebebiyle tehlike arz eden "Belediye Blokları"nın yıkımları başladı.

bozüyük toki başladı mı Haberi

bozüyük toki başladı mı

Hızlı tren istasyonunun şehir içine yapılmaması konusunda dönemin akillerini eleştiren Bakıcı, TOKİ konusundaki söylentilere cevap verdi. 


Başkan Bakıcı, yaptığı açıklamada, "O dönemin akil insanları hızlı tren istasyonunun şehir içine yapılmaması için imza topladılar. Bugün bu tesis İçköy tarafına yapıldı ve hizmete açılarak kullanılmaya başlandı. 13 milyon liralık bu yatırım o dönemde şehir içine yapılsaydı tren yolu üst veya alt geçitlerinin tamamı hükümet kanalıyla yapılacaktı. Ama dönemin akilleri bu yatırımın şehir dışına yapılması noktasında büyük gayret sarf ettiler ve tüm yatırımlar bugün sıkıştı. Ama biz tüm bu engellemelere rağmen bu noktada yeniden harekete geçerek sayın vekilimiz Fahrettin beyle Bakanlık kapılarını aşındırdık. Yaptığımız yoğun görüşme trafiğinin meyvesini de çok şükür aldık ve Devlet Demir Yolları Genel Müdürlüğümüzden Bozüyük'e üç ayrı noktada geçit...