29 / 04 / 2024

KİPTAŞ Karanfilköy projesi resmen başladı! 1.000'den fazla yeni konut geliyor!

KİPTAŞ Karanfilköy projesi resmen başladı! 1.000'den fazla yeni konut geliyor!

İstanbul'daki kentsel dönüşüm projelerine hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Beşiktaş Karanfilköy projesi için yıkımlara başladı.



Mega kent İstanbul'un Beylikdüzü, Eyüpsultan, Pendik ve Tuzla ilçelerindeki yatırımlarını son sürat sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ şimdi de Beşiktaş projesi için start verdi.

İBB iştiraki KİPTAŞ'ın merakla beklenen yeni projesi Beşiktaş Karanfilköy’de yükselecek. Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek proje için uzlaşma ofisinin geçtiğimiz aylarda açılmıştı.

KİPTAŞ Karanfilköy projesi resmen başladı! 1.000 den fazla yeni konut geliyor!

Yıkımların resmen başladığı KİPTAŞ Karanfilköy projesi yüzde yüz uzlaşıyla hayata geçirilecek.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt Karanfilköy projesi ile ilgili olarak proje ile ilgili twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Karanfilköy’de temeli olmayan, demirsiz, tuğla yapılar olduğunu belirterek, vatandaşları sadece dakikalar içinde yıktıkları  bu güvensiz yapılardan kurtardıklarını kaydetti. Ali Kurt ayrıca açıklamasında "İstanbul’daki riskli yapıların yenilenmesi için, uzlaşı ve birlikteliğin artmasını diliyoruz" ifadelerini kullandı.


Geri Dön