06 / 05 / 2024

bozüyük yenidoğan mahallesi altyapı çalışmaları

bozüyük yenidoğan mahallesi altyapı çalışmaları

Bilecik' in Bozüyük Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü' nün altyapı yenileme ve altyapıyı geliştirme çalışmaları kapsamında, Yenidoğan Mahallesi' nde bulunan sokağa yağmur suyu hattı döşendi...

Sancaktepe Yenidoğan Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sancaktepe İlçesi, Yenidoğan Mahallesi, 484 ada, 7 parsel ve 6 parselin bir kısmına ilişkin kreş 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda…

Bozüyük'te kentsel dönüşüm adım adım ilerliyor!

Bilecik Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı tarafından Çarşı Mahallesi’nde başlatılan Çarşı Mahalle Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızla sürüyor.

Bilecik Bozüyük Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Bilecik Bozüyük Belediye Meclisi’nin Aralık ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantının çoğunluğunu imar konuları oluştururken gündem maddeleri oy birliğiyle karara bağlandı.

Bilecik Bozüyük'te tehlike saçan metruk binalar yıkılıyor!

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde uyuşturucu madde, alkol kullanımı gibi suçların odağı haline gelen, doğurduğu sakıncaların yanı sıra görüntü kirliliği ve çevrede yaşayan vatandaşlarda da rahatsızlık oluşturan metruk yapıların yıkımı gerçekleştiriliyor.

Bilecik Bozüyük Devlet Hastanesi'nin ihalesi tamamlandı!

Bilecik'in Bozüyük İlçesi Yeşilkent Mahallesi’ne yapılacak olan Bozüyük Devlet Hastanesi'nin ihalesi gerçekleşti. İhalesi tamamlanan hastanenin inşaatına en kısa sürede başlanacak.

Bozüyük'te 15 Temmuz Şehitleri Anıtı Ve Parkı açıldı!

15 Temmuz şehitlerini unutmamak, unutturmamak amacıyla yapılan 15 Temmuz Şehitleri Anıtı ve Parkı, Bozüyük Belediyesi tarafından törenle açıldı.

Bozüyük Yenidoğan'da dev park inşaatı başladı!

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Yenidoğan Mahallesi'nde yapımına başlanan, Manişar Parkı'ndaki çalışmalara katıldı. Manişar Parkı'nda çalışmalar devam ediyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük Konutları için yol yapılacak!

Bilecik Bozüyük Belediye Meclisi Eylül ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Fatih Bakıcı başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, TOKİ konutları için alternatif yolların yapılmasına karar verildi.

Muğla Bozüyük Kültür Evi restore edildi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Yatağan İlçesi Bozüyük Mahallesinde yeni yapılan yol ve köprüler ile restorasyonu tamamlanan Bozüyük Kültür Evi’nin açılışı Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün katılımı ile gerçekleştirildi.

Kepez Yenidoğan Mahallesi'ne 3 bin metrekarelik park yapılıyor!

Antalya Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Yenidoğan Mahallesi'nde 3 bin metrekarelik park yaptı. Park yaklaşık 3 dönümlü alana kurulacak.

Muğla Bozüyük’e iki yeni köprü!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bozüyük Mahallesi ulaşım yolu üzerindeki Alişar ve Akçay dereleri üzerindeki eski ve dar iki köprüyü yıkarak yerine 44 metre ve 19 metre uzunluğunda iki yeni, modern köprü yapımı için çalışmalara başladı.

TOKİ Bilecik Bozüyük satılık daireler!

Başvuru döneminin başladığı Emekli TOKİ Bilecik Bozüyük Evleri projesinde ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor. TOKİ Bilecik Bozüyük satılık daireler 2+1 şeklinde dizayn edildi.

Emekli TOKİ Bilecik Bozüyük kura çekilişi!

Dairelerin 2+1 şeklinde dizayn edildiği projede toplamda 197 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Emekli TOKİ Bilecik Bozüyük kura çekilişi 15 Nisan 2016 tarihinde yapılması planlanıyor.

bozüyük yenidoğan mahallesi altyapı çalışmaları Haberi

bozüyük yenidoğan mahallesi altyapı çalışmaları


Bilecik'in Bozüyük ilçesinde devam eden altyapı çalışmaları kapsamında yeni yağmur suyu hattı döşendi.


Bozüyük Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğünün altyapı yenileme ve altyapıyı geliştirme çalışmaları kapsamında, Yenidoğan Mahallesi'nde bulunan sokağa yağmur suyu hattı döşendi. Yoğun yağış dönemlerinde bölgede oluşan su birikintilerinin sorun oluşturması nedeniyle yapılan bu çalışma ile, biriken yağmur sularının çevreye zarar vermeden doğrudan yağmur suyu hattına aktarılması planlanıyor.



Kırıkhan...