16 / 06 / 2024

bpnin yeni açtığı istasyonlar

bpnin yeni açtığı istasyonlar

Martin Thomsen, göreve gelmesinin ardından ilk basın toplantısını düzenledi. Türkiye’nin BP için stratejik beş pazardan biri olduğunu vurgulayan Thomsen, Türkiye’nin konumu nedeniyle önümüzdeki dönemde öneminin giderek artacağını söyledi.

Gram altın kaç lira? Altın fiyatları yeni haftayı tırmanışla açtı: Bugün altın fiyatları ne kadar 27 Mayıs 2024?

Ons altında esen yükseliş rüzgarı, gram altını da etkiledi. Altın fiyatları yeni haftayı tırmanışla açtı. Peki son dakika anlık altın fiyatı ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, tam altın kaç TL oldu? İşte bugünkü çeyrek altın fiyatı ve altın fiyatları grafik...

Bakan Uraloğlu açıkladı! Yeni Zigana Tüneli'nden 1 yılda 1 milyon 770 bin araç geçti...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, geçen sene bugün hizmete açılan Trabzon'u Gümüşhane üzerinden Bayburt, Aşkale ve Erzurum'a bağlayan Avrupa'nın en uzun çift tüplü kara yolu tüneli Yeni Zigana Tüneli'nden 1 yılda 1 milyon 770 bin aracın geçtiğini duyurdu.

Bankalar kredi musluklarını açtı, yeni uygulama Nisan’da başlıyor… Resmen açıklandı!

Vatandaş bankalardan eli boş dönmeyecek. Krediye başvurup da alamayanlara müjdeli haber geldi. Bankalar kredi musluklarını açtı, Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşçu yeni uygulamanın Nisan’da başlayacağını duyurdu. İşte ayrıntılar

Tokyo'da konut fiyatları ilk defa 100 milyon yeni aştı

Japonya'nın başkenti Tokyo'da konut rakamları ortalama olarak geçen sene ilk defa 100 milyon yen (677 bin dolar) seviyesini aştığı belirtildi. 

Migros Haziran'da 58 yeni mağaza açtı! Toplam mağaza sayısı 3 bin 100 oldu!

Migros, Haziran ayında 58 yeni mağaza açtı. Yeni açılan mağazaların 36 adet Migros, 16 adet Migros Jet, 5 adet Macrocenter ve 3 Mion formatında olduğu belirtildi. İşte detaylar...

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi ÇEkmeköy'de yapıldı.

İstanbul-İzmir Otoyolu yeni yatırımların önünü açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul-İzmir Otoyolu'nun yeni yatırımların önünü açtığını belirtti.

Kelebek Mobilya’dan Ankara’da 2 yeni mağaza açtı!

Yeni mağaza yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kelebek Mobilya, başkent Ankara'da 2 yeni mağaza açtı.

Emlak Katılım 3 yeni şube açtı!

Yeni şube açılışlarına hız kesmeden devam eden Emlak Katılım, İstanbul İstoç, İkitelli Metro ve Afyonkarahisar şubelerini hizmete açtı.

Kelebek Mobilya, 2021’in ilk çeyreğinde 19 yeni mağaza açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kelebek Mobilya, 2021 yılının ilk çeyreğinde 19 yeni mağaza açtı.

Emlak Katılım 3 yeni şube daha açtı!

Katılım Finans sektörünün en genç üyesi olarak faaliyetlerini sürdüren Emlak Katılım 3 yeni şube daha açtı...

FLO, Bursa'da yeni mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden FLO, Bursa’daki yeni mağazasının hizmete açtı.

FLO Trabzon’da yeni mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına devam eden FLO, Trabzon’daki yeni mağazasını hizmete açtı.

bpnin yeni açtığı istasyonlar Haberi

bpnin yeni açtığı istasyonlar


BP Türkiye Akaryakıt Ülke Müdürü Martin Thomsen, göreve gelmesinin ardından ilk basın toplantısını düzenledi. Türkiye’nin BP için stratejik beş pazardan biri olduğunu vurgulayan Thomsen, Türkiye’nin konumu nedeniyle önümüzdeki dönemde öneminin giderek artacağını söyledi. Thomsen “Türkiye’nin dinamik ve yoğun bir rekabet içinde bulunan akaryakıt pazarının önümüzdeki dönemde büyümesini sürdürmesini öngörüyoruz. 2013 yılı BP için çok başarılı bir yıl oldu. 38 yeni istasyon açtık, gerçekleştirdiğimiz kampanyaların da desteği ile satışlarımızı ve marka algımızı arttırdık” dedi. Thomsen, “Bayilerle birlikte kazanma” yaklaşımına dayalı yeni stratejinin odak noktasını müşterilerle ilk iletişimi kuran pompacılar oluşturduğunu kaydetti. 


BP mülkiyetindeki istasyonlar çoğalacak

Akaryakıt dağıtım piyasasında BP’nin yüzde 9 civarında pazar payına sahip olduğunu kaydeden Martin Thomsen, Türk iye gibi ülkelerde bu payı her yıl yüzde 0.5- 0.7 arasında artırmaları...