19 / 05 / 2024

brad pitt hollywood evi

brad pitt hollywood evi

ABD'li oyuncular Angelina Jolie ve Brad Pitt'in 12 yıllık ilişkilerini bitirmesinin yankıları sürerken gözler çiftin Hollywood'daki kaleyi andıran evlerine çevrildi.

Kylie Jenner, Rihanna, Adele ve daha birçok ünlünün milyonluk malikaneleri!

Dünyaca ünlü yıldızlar milyonluk evleri ile görenleri büyüledi! Kanye West-Kim Kardashian, Jennifer Lawrence, Kylie Jenner, Rihanna, Brad Pitt- Angelina Jolie ve daha pek çoğunun evi görenlere şok yaşatacak! İşte detaylar...

Brad Pitt ve Angelina Jolie Fransa'daki şato ve üzüm bağları hisselerinde davalık oldu!

Hollywood sinemasındaki şöhretli simalardan Brad Pitt ve Angelina Jolie evliliklerinden önce Fransa’da şato satın aldı. Ünlü çift, şimdi şato ve içinde bulunan üzüm bağlarının hisselerinin satışı sebebiyle davalık durumda.

Brad Pitt'in afetzedeler için inşa ettirdiği evler kullanılamaz halde!

Dünyaca ünlü amerikalı aktör Brad Pitt'in kurucularından olduğu Make It Right Vakfı'nın, katrina kasırgası sonrası mağdur olanlar için inşa ettirdiği evlerin yaşanılabilecek halde olmadığı ortaya çıktı. İnşaatı tamamlanan 109 evden sadece 6'sında yaşanılabilir olduğu belirlendi.

Rihanna Hollywood Hills'teki malikanesini satıyor!

Dünyaca ünlü pop yıldızı Rihanna emlak yatırımına yöneldi. Başarılı sanatçı Hollywood Hills'teki malikanesini 7.8 milyon dolara satıyor. 

Kendall Jenner Hollywood’daki evini 8.5 milyon dolara satıyor!

Ünlü model Kendall Jenner Hollywood’da konumlanan, 6 yatak odalı ve 5 banyolu evini satışa sundu. Ev, 8.5 milyon dolara satılıyor.

Hollywood, Adnan Şen ve Begüm Şen'in malikanesini konuşuyor!

Hollywood 2017 yılında Amerika-Los Angeles’ta bölgenin sayılı müteahhitleri arasına giren Adnan Şen'i konuşuyor.

Koronavirüsle Kalkan'daki villalara talep arttı!

İngiltere Başbakanı Boris Johnson'dan Angelina Jolie'ye, Brad Pitt'ten David Beckham'a çok sayıda ünlü ve iş insanının tatil için tercih ettiği Antalya'nın Kalkan Mahallesi’ndeki lüks villalar, koronavirüs salgını sebebiyle izole tatil yapmak isteyenlerden talep görüyor... 

Calvin Harris Hollywood'daki evini 7 milyon dolara sattı!

Calvin Harris, dört yıl önce 9.9 milyon dolar’dan satışa çıkardığı Hollywood tepelerinde yer alan evine sonunda alıcı buldu...

Brad Pitt ve Jennifer Aniston Beverly Hills’teki evlerini satıyor!

Ünlü oyuncular Brad Pitt ve Jennifer Aniston 2001-2004 yılları arasında yaşadıkları Beverly Hills’te bulunan malikanesini satışa çıkardı.

Harry Styles Hollywood'daki malikanesini satıyor!

One Direction grubunun eski solistlerinden Harry Styles, Hollywood’daki malikanesini 6.6 milyon dolara satışa çıkardı.

Hollywood yıldızlarının adaları!

Leonardo DiCaprio, George Clooney, Johnny Depp gibi dünyaca ünlü Hollywood yıldızlarının kendilerine ait adaları bulunuyor. Bu adaların fiyatları dudak uçuklatıyor.

Brad Pitt'in kurduğu hayır kurumuna çürük ev davası!

ABD'li aktör Brad Pitt'in kurduğu 'Make It Right' isimli hayır kurumuna inşaatlarda kullanılan kalitesiz kerestelerin çürümesi sebebiyle dava açıldı.

Sharon Stone'un Hollywood'daki 16 milyon dolarlık malikanesi!

ABD'li sinema oyuncusu Sharon Stone, Hollywood'da 16 milyon dolarlık malikanede oturuyor. Stone'un evini Türk halıları süslüyor.

brad pitt hollywood evi Haberi

brad pitt hollywood evi

Angelina Jolie ve Brad Pitt çiftinin boşanma haberlerinden sonra gözler çiftin Los Angeles’ın Los Feliz bölgesindeki evine çevrildi.


Angelina Jolie-Brad Pitt 400 milyon dolarlık konutları nasıl paylaşacak?




Daily Mail'in haberine göre 5 ayrı villanın birleşiminden meydana gelen ev 80 bin metre karelik alana kurulmuş.



Pitt ilk olarak 1994 yılında 1.7 milyon dolara altı odalı bir ev alarak şu anki dev malikaneyi oluşturmaya başladı.



Zamanla evin yanındaki komşu evleri de satın almaya başlayan Pitt ve Jolie çifti, bu evleri birleştirerek dev bir alana sahip oldu.



Hollywood’a tepeden bakan bir bölgede kurulan evde çocuklar için yapılmış paten parkı, gizli mağara ve üç yüzme havuzu bulunuyor.



Pitt ve Jolie bu evde otururken komşuları, yapılan ev partilerinden ve çiftin 6 çocuğunun koşuşturmasından rahatsız...