02 / 05 / 2024

Brandium Ataşehir Yaşam ve Alışveriş Merkezi

Brandium Ataşehir Yaşam ve Alışveriş Merkezi

Kentplus projesi ile İstanbul’a değer katan, yatırım ve yaşam fırsatları sunan Emay İnşaat şimdi de Erko Group ile beraber, Ataşehir’in sembolü olacak Brandium Ataşehir Yaşam ve Alışveriş Merkezi’ni hayata geçiriyor

Sinpaş Palas ile yepyeni bir şehir yaşamı başlatılacak!

Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Çelik, "İstanbul'un en yeni semtinde yükselmeye başlayacak olan Sinpaş Palas İstanbul Finans Merkezi'nin yanı başında, kendine özgü stiliyle yepyeni bir şehir yaşamını başlatacak" dedi.

Ankara'ya Gazişehir Yaşam Alanı kurulacak!

Gazi Üniversitesi Rektör adayı Prof. Dr. Derviş Yılmaz, ilk olarak öğrencilerin sorunlarının çözüleceğini, ayrıca seçilmesi halinde Ankara'ya 'Gazişehir' adıyla bir yeni bir yaşam alanı kazandıracaklarını söyledi.

Brandium Ataşehir'de yaşam başladı!

Toplamda 1,550 adet daireden meydana gelen Brandium Ataşehir'de yaşam başladı. Projede teslimler hemen yapılıyor.

Emlak Konut Mavişehir Yaşam Park'ta ticari üniteler için ödeme planı!

Toplam 537 konut, 173 ofis, 15 dükkandan meydana gelen proje İzmir İl'inde yükseliyor. Emlak Konut Mavişehir Yaşam Park'ta ticari üniteler için ödeme planı kapsamında 84 aya kadar vade sağlanıyor.

Brandium Ataşehir'de yaşam sürüyor!

3.40 metre tavan yüksekliği, deniz manzaralı farklı tiplerdeki daireler, tüm rezidans hizmetlerinden yararlanabilecek mükemmel bir ev ve iş yaşantısı sunan home-ofis seçenekleriyle Brandium Ataşehir, bölgenin yeni gözde mekanı olmuş durumda.

Nidapark Başakşehir ideal bir şehir yaşamı sunuyor!

İstanbul’un yükselen değeri Başakşehir’de yeni bir yaşam alanı oluşuyor. Alışveriş caddesi, sosyal alanları ve parklarıyla fark yaratacak ve Tahincioğlu imzasıyla hayata geçirilecek

Brandium Ataşehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Brandium Ataşehir hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki Brandium Ataşehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Brandium Ataşehir bayramda kaça kadar açık? Brandium Ataşehir AVM bayramda kaçta açılacak?

Nurol Park hayallerdeki yaşamı mahalle konseptiyle tanıştıracak!

Şehir yaşamına değer katan seçkin projelere imza atan Nurol GYO, İstanbul’un yeni çekim merkezi Güneşli’de hayata geçireceği Nurol Park ile yepyeni bir hayata kapı açacak.

Brandium Ataşehir adres bilgileri!

Brandium Ataşehir adres bilgileri kapsamında proje, İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir, Dereboyu Caddesi üzerinde bulunuyor. Proje 120 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Selenium Ataköy ferah bir yaşam sunuyor!

Aşçıoğlu’nun şehir yaşamına yeni bir tanım kazandıran projesi Selenium Ataköy, estetik dış ve iç mimari tasarımı ile ev sahiplerine özledikleri kaliteli ve ferah bir yaşamın kapılarını aralıyor.

Eskişehir Yaşam Köyü Projesi'ne hibe desteği sağlanacak!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Yaşam Köyü Projesi, Avrupa Komisyonu Akıllı Şehirler ve İnovasyon Projesi’nden hibe desteği alma hakkı kazandı ve Türkiye’de akıllı şehir oluşturulması konusunda önemli bir adım atıldı.

Eskişehir Yaşam Park Evleri 2 satış ofisi!

Başak Konut tarafından hayata geçirilen Eskişehir Yaşam Park Evleri 2 projesinde daireler 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Eskişehir Yaşam Park Evleri 2 satış ofisi haberimizde yer alıyor.

Eskişehir Yaşam Park Evleri 2 tapuları hemen teslim! Daireleri Şubat' ta!

Eskişehir Yaşam Park Evler yüzde 70' inin yeşil alana ayrıldı. Projede 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Eskişehir Yaşam Park Evleri 2 tapuları hemen teslim edilirken daireleri Şubat' ta teslim edilmesi planlanıyor.

Brandium Ataşehir Yaşam ve Alışveriş Merkezi Haberi

Brandium Ataşehir Yaşam ve Alışveriş Merkezi

ATAŞEHİR’in en yüksek bölgesinde, şehrin merkezinde, bütün bağlantı noktalarının kesişme noktasında yükselecek Brandium Ataşehir, sadece modern bir yaşam alanı değil, Ataşehir’in eksiklerini tamamlayacak kadar yenilikçi bir bakış açısının ürünü. Proje; stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 seçeneklerinden oluşan 1150 konut, tamamının residence hizmetinden faydalanacağı, 3 farklı blokta, deniz manzaralı 80 farklı daire tipi bulunuyor. 5 katta bir özel kat bahçeleri, 4 metreye yakın tavan yüksekliği, su konseptli yeşil alanlar, yürüyüş parkurları, yüzme havuzları, özel havuzlu teras katları,spor tesisi, kreş gibi yaşam alanlarının yanı sıra; otel, alışveriş merkezi ve home office projelerini de içeren Brandium Ataşehir kapsamlı bir içeriğe sahip.

250 mağaza olacak

60 bin metrekarelik, 4 katlı alışveriş ve yaşam merkezinde ev tekstilinden kozmetiğe, elektronikten giyime kadar farklı ürünler sunan...