18 / 07 / 2024

brandiuma taşehir havadan video

brandiuma taşehir havadan video

Brandium Ataşehir projesini www.havadanemlakvideo.com ekibi 26 Ekim 2012 tarihinde görüntüledi

Taş Şehir Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taş Şehir Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Jamıl Abd Alrhman ve Mohammad Al Dash ortaklığında kuruldu.

Kocaeli Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Sanayi kenti Kocaeli'de, başta şehir hastanesi inşaatı olmak üzere pek çok sağlık yatırımının çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Toplam bin 218 yatak kapasiteli 6 hastaneden oluşan devasa sağlık kampüsü Kocaeli Şehir Hastanesi'nin inşaatı, hız kesmeden devam ediyor...

Giresunlu mimarların önceliği kentsel sorunlar!

Giresun Mimarlar Odası Başkanı Gökhan Göksu başta şehir içi ulaşımı ve kentsel dönüşüm konuları olmak üzere 15 başlıkta oluşan bir çalışma programı hazırladıklarını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Uşak'a raylı sistem müjdesi!

Hızlı trenle ülkenin dört bir yanına gidilebileceğini dile getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uşak'ta şehir içi raylı sisteme ihtiyaç duyulduğunu, mevcut hattın bu şekilde değerlendirilmesiyle ilgili fizibilite çalışmasının sürdüğünü söyledi.

Yozgat'ta Şehir Hastanesi'ne ulaşım kolaylaşacak!

Yozgat Belediyesi, Şehir Hastanesi'ne ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla başlattığı yol açma çalışmalarını bitirdi. Ana yol ve bağlantılarında asfalt dökümü de başladı.

Birleşik Arap Emirlikleri Mars'ta şehir kuracak!

Birleşik Arap Emirlikleri ,100 yıl içinde Mars'a koloni kuracak. 'Mars 2117 Project' isimli program dahilinde koloninin animasyon görüntüleri yayınlandı.

Uşak Dokuz Sele Deresi kentsel dönüşümle değişecek!

UŞAK'ta şehir merkezinden doğarak Büyük Menderes Havzası ve ardından Ege Denizi'ne kadar uzanan Dokuz Sele Deresi, kentsel dönüşüm ve ıslah çalışmaları kapsamında güzel bir görünüme kavuşacak.

Kabataş Transfer Merkezi, Büyükşehir Meclisi'nde onaylandı!

İstanbul Kabataş’ta şehir hatları, İDO, BUDO, Dentur iskeleleri ile Kız Kulesi Turistik İskelesi bulunduğu alan kaldırılıyor. Hakan Kıran'ın tasarladığı ‘Martı’ projesiyle Kabataş'a deniz doldurularak dev bir transfer merkezi yapılacak.

Uşak Devlet Hastanesi'ne yeni yol!

Uşak'ta şehir trafiğini rahatlatmak adına önem verilen çevre yollarında 2016 yılına hızlı başlandı. Ekipler güney çevre yolunun hastane bağlantısının sağlanması adına hummalı bir çalışma içine girdi...

Hakkari ve Şırnak’ta şehir merkezi taşınıyor!

Başbakan Davutoğlu, Hakkari ile Şırnak şehir merkezlerinin Yüksekova ve Cizre'ye kaydırılmasını planladıklarını açıkladı. Proje gerçekleşirse Hakkari’nin plaka kodu olan 30 artık Yüksekova’nın, Şırnak’ın plaka kodu olan 73 ise Cizre’nin olacak.

Tarihi Yarımada'nın durdurma kararı olumlu karşılandı!

İstanbul 2. İdare Mahkemesi'nin Tarihi Yarımada ile ilgili 61 konu başlığından 37'sine yürütmeyi durdurma, 7'sine ise kısmen yürütmeyi durdurma kararı vermesi, başta şehir plancıları olmak üzere mimarlar ve hukukçular tarafından olumlu karşılandı.

Kahramanmaraş'ta Şehir Kimliği Çalıştayı başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği Şehir Kimliği Çalıştayı Saffron Otel’de başladı. Başkan Erkoç; “Kahramanmaraş’ın Gelecek Vizyonunu Birlikte Belirleyeceğiz” dedi.

Kılıçbey Otelcilik Turizm İnşaat Lojistik Petrol ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçbey Otelcilik Turizm İnşaat Lojistik Petrol ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Halil Kılıç tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 16 Haziran'da taşehir, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu.

brandiuma taşehir havadan video Haberi

brandiuma taşehir havadan video


Brandium Ataşehir projesinin havadan görüntüleri için...