14 / 05 / 2024

Brass TegaLModerN Titanyum Gri

Brass TegaLModerN Titanyum Gri

Braas Çatı Sistemleri’nin tüm dünyada modern yapı tasarımlarına yönelik olarak geliştirdiği ve 2011 yılında Türkiye’de de üretmeye başladığı TegaLModerN kiremide, yeni ve çarpıcı bir renk seçeneği eklenerek ürün gamı genişletildi.

Titanyum Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Titanyum Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Özülke tarafından kuruldu.

Fakir Buhar Kazanlı Ütü en ucuza nerden alınır? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi 

Fakir Raphael Plus Buhar Kazanlı Ütü titanyum kaplamalı özel tabanı ve kumaşa göre ayarlanabilen buhar seviyesi sayesinde kusursuz bir ütü hizmeti sunuyor.Peki şok buhar etkisine sahip ütünün diğer özellikleri neler?

Huawei Watch GT 3 Pro da şaşırtan fiyatlar! 1 Ekim 2022 fiyat listesi

Sağlamlığı ile öne çıkanTitanyum gövdeli Huawei Watch GT 3 Pro’nun fiyatı en düşük seviyeye geldi. Muadilleri arasında en sağlamı olarak bilinen Titanyum gövdeyle gelen Huawei Watch GT 3 Pro modelinin fiyatı en düşük nerede ve kaç lira?

Taksim Camii'nin betonarmesi bitti, ince işçilik başladı!

Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan, "İnşaatta betonarme bitti ve ince işçiliğe başlandı. Öncelikle ilk etabı betonarme olan kubbenin üstüne konstrüksiyon geldi. Konstrüksiyon üstüne de titanyum kaplamanın imalatı başlandı" dedi...

Brass İç Mimarlık Tasarım Ve Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brass İç Mimarlık Tasarım Ve Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gayem Doğan ve Burhanettin Azami ortaklığında kuruldu. 

Brass Yakaflex ile baca ve duvarlarda güçlü çözüm!

Braas Çatı Sistemleri, Türkiye’de faaliyete başladığı ilk günden beri uzun ömür ve yüksek performans için farklı ürün grupları ile çatıyı çözülmesi gereken bir sistem olarak ele alıyor.

İstanbul Shopping Fest coşkusu Akbatı AVYM’de başlıyor!

Akbatı AVYM, 1-31 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek İstanbul Shopping Fest kapsamında, bando gösterisi, “Oyuncaklar Ülkesi” çocuk tiyatrosu ve “Brass Band” müzik şöleni ile renkli etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Braas, modern çatılara magma gri renk alternatifini sunuyor!

Braas Çatı Sistemleri’nin tüm dünyada modern yapı tasarımlarına yönelik olarak geliştirdiği ve 2011 yılında Türkiye’de de üretmeye başladığı TegaLModerN kiremide, güçlü ve etkileyici bir yeni renk seçeneği eklenerek ürün gamı genişletildi.

Brass Çatı Sistemleri inovasyonlarla dolu bir yıl geçirdi!

Kurulduğu günden bu yana inovasyon yatırımlarına hız kesmeden devam eden Braas Çatı Sistemleri, 2015 yılında gerçekleştirdiği önemli inovasyon yatırımları ile sektöre yön vermeye devam ediyor.

Brass TegaLModerN Titanyum Gri ile estetik çatılar!

Braas Çatı Sistemleri’nin tüm dünyada modern yapı tasarımlarına yönelik olarak geliştirdiği ve 2011 yılında Türkiye’de de üretmeye başladığı TegaLModerN kiremide, yeni ve çarpıcı bir renk seçeneği eklenerek ürün gamı genişletildi.

Braas Çatı'dan titanyum grisi kiremit!

Braas Çatı Sistemleri'nin 2011 yılında Türkiye'de de üretmeye başladığı TegaLModerN kiremide, yeni bir renk seçeneği eklenerek ürün gamı genişletildi. Ürünün modern yapılarda tercih edilmesi bekleniyor.

Titanyum Gayrimenkul Emlak İnşaat Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Titanyum Gayrimenkul Emlak İnşaat Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi, Şeyhmus İyisan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta Bağcılar, Güneşli Mahallesi, Fevzi Çakmak Caddesi'nde kuruldu.

Taurus AVM Brass Band grubunu misafir etti!

Taurus AVM Brass Band grubunu misafir etti. Sokaklarda marş düzeninde yürüyerek veya büyük bir kamyonun üzerinde şehri dolaşarak eğlendirme geleneğinden ortaya çıkan Brass Band, Taurus AVM ziyaretçilerine keyifli anlar yaşattı...

Brass TegaLModerN Titanyum Gri Haberi

Brass TegaLModerN Titanyum Gri

Braas Çatı Sistemleri’nin tüm dünyada modern yapı tasarımlarına yönelik olarak geliştirdiği ve 2011 yılında Türkiye’de de üretmeye başladığı TegaLModerN kiremide, yeni ve çarpıcı bir renk seçeneği eklenerek ürün gamı genişletildi. TegaLModerN’in yeni Titanyum Gri rengi, sıradışı düz profili ve keskin geometrik çizgileri ile özellikle modern çizgilere sahip projelerde mimar ve son kullanıcılar tarafından tercih edilmesi bekleniyor. Bugüne kadar birçok önemli projede kullanılan Braas TegaLModerN, Evolution Innotech yüzey teknolojisi sayesinde de pürüzsüz ve ipeksi bir yüzeye sahip oluyor ve böylece çatıların estetik performansı en üst düzeye çıkarılabiliyor.




Ülkemizde faaliyete başladığı ilk günden bu yana birçok ilke imza atan Braas Çatı Sistemleri’nin Türkiye’de 2011 yılında üretmeye başladığı TegaLModerN modeli, Braas’ ın özellikle Avrupa’daki modern mimari çizgilere yönelik olarak geliştirdiği bir model. Üretim...