22 / 05 / 2024

Breeze Mar Projesi

Breeze Mar Projesi

Dolandırıcıların yöntemleri bitmiyor. Son olarak hayali konut satıcıları ve sanal para vurguncuları türedi. Firmaların sahipleri ünlü isimleri de kullanıp birçok vatandaşı kandırdı.

Bakan Özhaseki açıkladı! Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracaklarını açıkladı.

KİPTAŞ Karanfilköy projesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

KİPTAŞ Karanfilköy projesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Emlak Konut GYO Göktürk projesi 2. Etap imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Eyüpsultan İlçesi Göktürk Mahallesi Rezerv Yapı Alanına  İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanun’un 18. Madde Hükümlerince  Hazırlanan (2. Etap) İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı. Söz konusu alanda  Emlak Konut GYO Göktürk projesi 2. Etap hayata geçirilecek.

Emlak Konut GYO Göktürk projesi imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Eyüpsultan İlçesi Göktürk Mahallesi Rezerv Yapı Alanına  İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanun’un 18. Madde Hükümlerince  Hazırlanan (1. Etap) İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.  Söz konusu alanda Emlak Konut GYO Göktürk projesi yükselecek.

Kayseri'de geçici ruhsatı alınmış, projesi hazır 112 daire 6 dükkan satılıyor!

Kayseri İli Kocasinan Belediyesi Kocasinan İmar A.Ş., Kayseri'de Geçici Ruhsatı Alınmış Projesi Hazır 112 Daire 6 Dükkan için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap'ta son durum ne?

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, "Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap İmar Planı"na ilişkin tanıtım açıklaması yaptı.

Sakarya Akyazı'da tapular hak sahiplerine teslim edildi!

Sakarya Akyazı Küçücek Mahallesi’ndeki 753 bin 801 metrekarelik alanda imar çalışmaları tamamlandı. İmar projesi tamamlanan alanların tapuları hak sahiplerine teslim edildi.

Bakırköy İDO-Kirazlı Metro Hattı Revize Projesi imar planı askıda!

Bakırköy - Bağcılar ilçeleri, İDO - Kirazlı Metro Hattı Revize Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Silivri RES Projesi imar planı askıya çıktı!

İstanbul İli, Silivri İlçesi, Gaziosmanpaşa RES Projesi’ne İlişkin Hazırlanan 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Askıya çıktı.

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 126 daire, 9 dükkan yapım işi ihale ediliyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri İmar ve İnş. Tic. Anonim Şirketi, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin birinci etap ikinci kısmına ait bölümünde yer alan 2 blok inşaatın yapım işini 71 milyon 290 bin TL'ye ihale ediyor.

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2 blok inşaatın yapım işi ihalesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri İmar ve İnş. Tic. Anonim Şirketi tarafından Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin birinci etap ikinci kısmına ait bölümünde yer alan 2 blok inşaatın yapım işi 66 milyon 121 bin 395 bin TL'ye ihale ediliyor.

Samandıra İmar Yolu Ön Projesi imar planı tadilatı askıda!

Pendik İlçesi, Samandıra Caddesi Semerkant Bulvarı arası İmar Yolu Ön Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Beylikdüzü D - 100 Alt Geçit Projesi imar planı askıda!

Beylikdüzü İlçesi, Beyzade Caddesi ve Esenyurt İlçesi, Adnan Kahveci Bulvarı D - 100 Alt Geçit Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 17.12.2018 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Breeze Mar Projesi Haberi

Breeze Mar Projesi

Dolandırıcılar yöntem üretmek konusunda bilim adamları ile yarışır duruma geldi. Çiftlik Bank, Anadolu Farm derken, son olarak, yurt dışında hayali konut satıcıları türedi ve sanal para dolandırıcıları meydana geldi.

CNN Türk'te yer alan habere göre; İstanbul'da bir otomobil firmasında çalışan 34 yaşındaki G.Ç., İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na, organize bir çetenin 12 bin dolar dolandırıldığını iddia ederek başvuruda bulundu. Kendisini dolandıranların tehdit ettiklerini söyleyen G.Ç., "Breeze Coin Mar adlı şirketin yöneticileri, sanatçı ve oyuncuları kullanarak reklam yapıyor ve güven sağlayarak ilerliyor" diye konuştu. G.Ç., şu açıklamalarda bulundu:

"Mustafa Türeli adlı kişi bana bu projeye 45 bin dolar yatırdığını söyledi. Ardından Breeze Coin'in Genel Koordinatörü olduğunu söyleyen Ümit Gayretli de 50 bin dolar yatırdığını anlatarak beni ikna etti. 6 ay önce 12 bin doları...