19 / 07 / 2024

brisa araba lastiği

brisa araba lastiği

Son 5 yılda yüzde 14 büyüyen lastik pazarındaki talebi dikkate alan Brisa, Aksaray’da yeni bir lastik fabrikası kurmak için hareket geçti. 300 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilecek fabrika 700 kişiye iş kapısı açacak....

Son bir ayda araba, ev ve toprak almak için Türk Lirası'na geçiş hızlandı!

Altın ve para piyasaı uzmanı İslam Memiş, son bir ayda Türk lirasına ciddi geçiş olduğunu açıkladı. Vatandaşların çoğu araba, ev ve toprak almak için Türk Lirası'na geçiş yaptığını belirtti.

Renault'da sıfır arabada 400 bin TL peşin ödeme dönemi başlıyor! 

Sıfır kilometre araba alacaklar için otomobil firmalarının sundukları son fırsatlar duyuruldu. 400 bin TL peşin parası olanlara Renault anahtar teslim sıfır kilometre araba satıyorlar.

Yaz lastiği fiyatlarına her geçen gün zam geliyor! Marka marka cep yakan yaz lastiği fiyatları...

Araç sahipleri yaz lastikleri için hazırlık yaparken, fiyatlar da tavanı gördüğü kaydedildi. Geçen sene ortalama 1.547 Türk Lirası, 6 ay önce 2.070 Türk Lirası ve 1 hafta önce 2.613.45 TL'den alıcı bulan lastiklerde güncel fiyatlar ortalama 2.659 TL'ye kadar çıkmış oldu.

Zorunlu kış lastiği uygulaması sona eriyor!

Şehirler arası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlarda zorunlu olarak uygulanan ve özel araçlarda ise can, mal güvenliği ile sorunsuz seyahat için hayati önem taşıyan kış lastiği uygulaması 1 Nisan 2024 itibarı ile sona erecek.

Sıfır araçlarda, sıfır faiz kampanyası Mart 2024! Araba almak isteyenler için büyük fırsat başladı!

Otomobil firmaları müşterilerine fırsat sağlamak amacıyla sıfır araç kampanyaları başlattı. Sıfır faizle kredi desteği sunan markalar araba almak isteyenlere büyük avantaj sağlıyor. İşte Mart 2024 sıfır araba kampanyaları...

Toyota'dan sıfır arabada ayın kampanyası neler?

Toyota, sıfır kilometre araba alacaklar için indirim ve kampanyalı fırsatlarını açıkladı. Buan göre, marka kredi destekli kampanya ile en ucuz fiyat ile sıfır araç satışı başladığını duyurdu.

Siyaset bilimci isyan etti: Ev almak hayal, araba almak hayal, kirada oturmak bile hayal oldu! Ne için çalışıyoruz?

Siyaset bilimci Burak Yıldırım, kira fiyatlarındaki fahiş artışlardan dolayı vatandaşların kiralarını ödeyemediğini açıkladı. Yıldırım ekonomik koşulların zorluğundan bahsederek '' Ev almak hayal, araba almak hayal, kirada oturmak bile hayal oldu! Ne için çalışıyoruz?'' diyerek isyan etti.

Araba almak isteyenlere müjde! Skoda Kamiq'de 100 bin TL için 12 ay vade sıfır faiz kampanyası! Fırsatı kaçırmayın!

Araba almak isteyenlere Skoda otomobil markasından müjdeli haber geldi. Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden Skoda, Kamiq modelinde 100 bin TL için 12 ay vade sıfır faiz kampanyası başlattı. Peki Skoda Kamiq fiyatı ne kadar? 26 Ocak 2024 fiyat listesi.

Ev ve araba almak için bekleyenler hazır olun! 2024'te piyasaları neler bekliyor?

Ekonomist Ramazan Kurtoğlu, yatırımcılar başta olmak üzere ev ve araba almak isteyenleri uyararak 2024 yılında piyasalarda neler olacağını açıkladı.

Sıfır otomobil fiyatları için 'akşam bile zam gelebilir' mesajı! Araba almak için bayilere gidenlere fiyat verilmiyor!

2024 yılı ile birlikte otobil fiyatlarına zam geldi. Araç almak isteyenler bayilerin akşam bile zam gelebilir'' diyerek kendilerine fiyat vermediklerini aktardı. Peki bu durum ikinci el araba fiyatlarını da etkiler mi?

Araba almak isteyenler için dev kampanya! Nissan Qashqai'de nakit alımlarda 150 bin TL indirim fırsatı! 

Araba almak isteyen binlerce kişi otomobil markalarının indirim fırsatlarını araştırıyor. Nissan Qashqai'de nakit alımlarda 150 bin lira indirim fıratı devam ediyor. Peki Nissan Qashqai 'nin güncel fiyatı ne kadar? 

Zorunlu kış lastiği uygulaması bugün yurt genelinde başladı

İstanbul'da 25 Kasım 2023'te başlayan ticari araçlar için kış lastiği kullanım zorunluluğu, yurt genelinde bugün başladığı açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Araç sahipleri aman dikkat! Denetimler başladı! Bunu yapmayanlara 4 bin 69 TL ceza kesilecek!

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından ticari araçlara yönelik kış lastiği denetimleri başlatıldı. Buna göre kış lastiği taktırmayanların cezası 2 bin 568 lira iken, 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren 4 bin 69 TL olacak.

brisa araba lastiği Haberi

brisa araba lastiği


Dünyanın en büyük lastik üreticisi Bridgestone ile Sabancı Holding’in ortak kuruluşu olan Brisa, kuruluşunun 25’inci yılında yeni bir yatırıma imza atacak. Aksaray OSB’de 1 milyon 100 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilecek yeni fabrika 2018 yılında faaliyete başlayacak. 2015 yılı başlarında temelleri atılacak fabrika için başlangıç olarak 300 milyon dolarlık yatırım yapılacak. 


SAKIP AMCAMIN HAYALİYDİ


İzmit’deki fabrikasında 1.200 kişiye istihdam sağlayan grup Aksaray’daki yeni yatrıımıyla 700 kişiye iş olanağı sunacak. Fabrika nın Sakıp Sabancı’nın da rüyası olduğunu dile getiren Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, “Rahmetli Sakıp Sabancı hep “Bir fabrika daha” derdi. Bugün onun hayallerini gerçekleştirmekten gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı. 


4.2 MİLYONLUK ÜRETİM


Türkiye’nin en büyük Avrupa’nın ise 7’inci büyük lastik üreticisi olan Brisa’nın yeni yatırımlarla büyüyeceğini belirten Brisa Genel Müdürü...