29 / 04 / 2024

Toyota'dan sıfır arabada ayın kampanyası neler?

Toyota'dan sıfır arabada ayın kampanyası neler?

Toyota, sıfır kilometre araba alacaklar için indirim ve kampanyalı fırsatlarını açıkladı. Buan göre, marka kredi destekli kampanya ile en ucuz fiyat ile sıfır araç satışı başladığını duyurdu.



Türkiye’de sıfır kilometre araç satın almak için talep edilen maliyetlerde ciddi bir yükseliş yaşanmatadır. Buna göre araç satın alacak olanlar da kendilerine en uygun fiyat arayışını yapıyorlar. Bu arayışların fazlalaşması ile birlikte otomobil firmaları da harekete geçtiler. Müşterilerin taleplerini değerlendiren firmalar araç satışlarını yükseltecek çözümleri müşterilere sunmaya başladılar. Bunun için en önemli kampanyalardan birisi de Toyota tarafından kaydedildi.

TESCİLLİ KALİTE TOYOTA

Dünya otomobil piyasasında Toyota markasının çok açık bir üstünlüğü var. Son zamanlarda her ne kadar şirketler elektrikli modellerden dolayı Çin merkezli markaların etkisi altında kalsalar da araç satış fiyatları farklı bir senaryo ortaya çıkarıyor. Dünyada en çok satılan araç modelleri arasında Toyota’nın açık ara bir üstünlüğü bulunuyor. Toyota markasından memnun olan kullanıcılar yeni bir araç almak istediklerinde yine Toyota’yı tercih ettiklri belirtildi.

Toyota dan sıfır arabada ayın kampanyası neler?

TOYOTA’DAN HAFİF TİCARİ ÇÖZÜMÜ

Sıfır kilometre araç almak isteyenler binek otomobillerden yana tercihlerini kullandıklarında yüksek rakamlar ile karşı karşıya kalınıyor. Daha az bütçelere sahip olanlar için ise Toyota’dan yeni bir teklif yapılıyor. Bu çerçevede müşterilerin hafif ticari araç satın almaları öneriliyor.

usakgundem.com'da yer alan habere göre; Bu şekilde müşteriler hem çok yüksek maliyetlerle karşılaşmıyorlar hem de Toyota kalitesinden vazgeçmemiş oluyorlar. Buna dair yapılan teklif çok ciddi sayıda müşteri tarafından değerlendirilmeye başlandığı ifade edildi. 

CAZİP FİYATLAR NELER?

Toyota’nın hafif ticari aracı olan Toyota Proace City Cargo için firma Mart 2024 fiyatını 772.500 Türk Lirası olarak açıkladı. Bu fiyatın tamamını peşin olarak ödeyemeyecek olan müşteriler taşıt kredisi desteği kullanabiliyorlar. 422.500 TL peşinat ödemesi yapan müşteriler 350.000 TÜrk Lirası de taşıt kredisi kullanarak bu araca sahip olabiliyorlar. Bu şekilde çekilen taşıt kredisinin taksitleri 36 ay taksite bölünebiliyor.


Geri Dön