02 / 05 / 2024

Brisa yatırım hedefleri 2015

Brisa yatırım hedefleri 2015

Brisa bu yıl 100-110 milyon dolarlık yatırım hedefliyor. Brisa Genel Müdürü Hakan Bayman şirketin finansal verilerinin değerlendirildiği toplantıda konuştu..

Kripto yatırımından kazandığı parayla ev yaptırdı!

Son günlerde yatırımın arttığı kripto piyasasında kimileri büyük kazanç elde etmek isteyen kimileri de sadece harçlığını çıkarmak istiyor. Kimileri de kazandığı coinlerle ev yaptırdı. İşte yatırımcıların kazanç hedefleri...

TCDD'den Mersin'e 563 milyonluk yatırım!

Devlet Demiryolları 6'ncı Bölge Müdürü Oğuz Saygılı, son 15 yılda 563 milyon liralık yatırımın yapıldığı Mersin'de 2023 hedefleri doğrultusunda çalıştıklarını dile getirdi.

Ege Yapı'dan 6 yılda 5 milyar TL'lik yatırım hedefi!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, stratejik vizyon projelerindeki hedefleri gerçekleştirmek için güçlü yönetim modelinin ihtiyaç olduğunu söyledi. Kabadayı, İnşaat veya projelendirme aşamasında 8 yatırım olduğunu söyledi.

Torunlar GYO, 2 yılda 2 milyar liralık yatırım yapacak!

Uludağ Ekonomi Zirvesi'nin ikinci gününde konuşan Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, 2 yıl içerisinde 2 milyar liralık bir yatırım hedefleri olduğunu belirterek "5'inci Levent, Mall of Antalya, Mall of İstanbul'un yanında bir otel ve rezidans bunlar arasında yer alıyor. "diye konuştu.

2017 Yılı Yatırım Programı belli oldu!

Yatırım hedefleri doğrultusunda hazırlanan "2017 Yılı Yatırım Programı"nda proje tutarı 636 milyar lira, 2016 sonu kümülatif harcaması 251 milyar lira, 2017 ödeneği 80 milyar lira olan 3 bin 42 proje yer aldı.

Akzirve Gayrimenkul & Yatırım Basın Buluşması 29 Nisan'da!

“Akzirve Gayrimenkul & Yatırım Basın Buluşması” etkinliği, 29 Nisan Cuma günü gerçekleştirilecek. Akzirve Gayrimenkul & Yatırım, şirketin hedefleri ve vizyonu doğrultusunda basın mensuplarıyla bir araya gelecek.

Brisa 100-110 milyon dolarlık yatırım hedefliyor!

Brisa bu yıl 100-110 milyon dolarlık yatırım hedefliyor. Brisa Genel Müdürü Hakan Bayman şirketin finansal verilerinin değerlendirildiği toplantıda konuştu..

Viko ve Panasonic Yatırım Hedefleri Paylaşım Toplantısı 4 Haziran'da!

Viko ve Panasonic Yatırım Hedefleri Paylaşım Toplantısı VİKO CEO’su Nusret Kayhan Apaydın ve VİKO Yönetim Kurulu Başkanı Toshihide Arii’nin de katılımları ile 4 Haziran'da yapılacak. Toplantı, saat 10:00'da Grand Hyatt Otel'de gerçekleştirilecek.

Sabancı Holding 500 milyon liralık yatırım planlıyor!

Bünyesinde Kordsa Global, Brisa, Yünsa, Sasa, Temsa Otobüs, Temsa İş Makinaları, Temsa Motorlu Araçlar'ı barındıran Sabancı Holding Sanayi Grubu, bu yıl 500 milyon lira yatırım planlıyor. Grubun ciro hedefi ise 6.5 milyar liranın üzerinde...

Brisa açacağı fabrika için yatırım fırsatlarını değerlendiriyor!

Brisa, Türkiye sınırları içinde yer alacak ikinci bir fabrika yatırımı için fırsatların değerlendirilmesi hakkında bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na açıklama yaptı. Konu ile ilgili yetkili Şirket İcra Kurulu kılındı...

Global Yatırım çelikten çıktı, gayrimenkule yoğunlaşacak!

Global Yatırım Holding A.şž, demir çelik  yatırımından çıkma kararı aldı. Firma, yatırım hedefleri ve stratejileri  doğrultusunda, artık aralarında gayrimenkul sektörünün de bulunduğu diğer faaliyetlerine ağırlırk verecek

Mersin turizm tesisi yatırımı bekliyor!

Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, turizm yatırımcılarına kente yatırım yapmaları çağrısında bulundu

Kuzu Grup Suriye'de AVM ve otel yatırımı yapacak

Kuzu Grup Suriye'de 500 milyon dolarlık AVM ve otel yatırımı yapacak

Brisa yatırım hedefleri 2015 Haberi

Brisa yatırım hedefleri 2015

Brisa bu yıl 100-110 milyon dolarlık yatırım hedefliyor. Şirketin finansal verilerinin değerlendirildiği toplantıda konuşan Brisa Genel Müdürü Hakan Bayman, 2014 yılında 2013'e oranla satış gelirlerinin yüzde 14, net kârın ise yüzde 29 arttığını söyledi. Bayhan, Brisa'nın bu yıl 100-110 milyon dolarlık da yatırım hedefi olduğunu belirtti. Bayhan, satış gelirlerinin 1.693 milyon TL, net kârın ise 186 milyon TL'ye ulaştığını...