25 / 07 / 2024

BRN Yatak capacity

BRN Yatak capacity

”Dünyanın en rahat yeri’’ sloganıyla 5 kıtada 500’ü aşkın noktada ürünleri satılan BRN Yatak, ikinci avm showroom’unu Bakırköy’deki Capacity’de açtı

BRN Mimarlık akıllı otopark tasarlıyor!

BRN Mimarlık’ın tasarladığı İzmir Otomatik Otopark, insansız mekanik kurgunun tasarıma yansımasını estetik bir dille vurgularken, sürdürülebilir tasarım kriterleriyle ve kent dokusuna olan uygunluğuyla da dikkat çekiyor.

Uzungöl'de otellerin yatak kapasitesi 4 bin 500'e yükseldi!

Uzungöl, sık ormanları ve doğal güzelliği ile iç ve dış turistleri cezbediyor. Bölgede yaklaşık 10 yıl önce otellerin yatak kapasitesi 1000 kadarken, bugünlerde bu sayı özellik le son 3 yılda artarak 4 bin 500'e ulaştı.

The Abraaj Group BRN Yatak'ı satın aldı!

Yabancı devlerin Türkiye'ye yatırımları hız kesmiyor. China Machinery Engineering Corporation ve GUOXIN International Investment Corporation, enerji sektöründe yatırım kararı aldı..

İşbir Yatak Ortadoğu’ya yöneldi!

Avrupa Birliği’nin (AB) son yıllarda yaşadığı ekonomik kriz sebebiyle satın alma miktarının azalması ihracat yapan firmaları yeni pazar arayışlarına itti. İşbir Yatak, toplam 28 ülkeyle cirosunu ihracattan sağlıyor.

İşbir Yatak bayilerini halka arz edecek!

İşbir Holding'in amiral gemisi İşbir Yatak, bayilerini bölge müdürlüğü haline getirerek halka arz çalışmalarında önemli bir aşamayı tamamladı...

Muhteşem yatak odaları!

Büyüleyici bir manzara, her detayı düşünülerek tasarlanmış geniş bir oda, estetik mobilyalar ve konforlu bir yatak... Kim istemez ki? İşte büyüleyen yatak odaları, dekorasyon fikirleri...

İstanbul otellerinin yatak kapasitesi 300 bini geçti!

İstanbul’da yatak kapasitesinin 300 bini geçtiği, bu kapasitelerin dolması için yıllık 12 milyon değil 109 milyon turist gelmesi gerektiği söylendi..

Çilek Mobilya'da SLEEPY PUF ile koltuk ve yatak bir arada!

Birbirinden özgün ve fonksiyonel tasarımları ile herkesin yaşam alanlarını dizayn eden Çilek; hem koltuk hem yatak olma özelliği taşıyan yeni ürünü ‘Sleepy Puf’ ile çocuklara renkli ve keyifli ortamlar sunuyor.

BRN Turizm Organizasyon İnşaat ve Danışmanlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BRN Turizm Organizasyon İnşaat ve Danışmanlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi, Nermin Ersoy tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

25 bin yatak kapasiteli hastanelerin ihale süreci başlıyor!

Şehir hastanelerinin birinci periyodu olan 24 bin yatak kapasiteli 16 tane hastanenin ihale süreçleri tamamlandı. Önümüzdeki yıl içinde 25 bin yatak kapasiteli kamu-özel işbirliği ile yapılacak hastanelerin ihale süreci başlayacak

3 yıl içinde 5 yıldızlı 100 bin yatak devreye girecek!

Turizm Yatırımları Araştırması sonuçlarına göre gelecek 3 yıl içinde Türkiye’de geneli 5 ve 4 yıldızlı olmak üzere, 200 binden fazla yatak yapılacak. En fazla yatak yüzde 35 ile Antalya’da olacak

Adana'da otel yatak sayısı yüzde 100 arttı!

ÇUKUROVA Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (ÇUKTOB) Başkam Tayyar Zaimoğlu, Adana'nın nitelikli yatak kapasitesinin geçen 5 yıl içinde yüzde yüz artış sağlayarak 8 bine ulaştığını söyledi..

Konya Şehir Hastanesi'ne 550 yatak daha!

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, Numune Hastanesi'nin 850 günde tamamlanacağım, daha önce 8S0 yataklı olması planlanan Şehir Hastanesi'nin kapasitesinin de 550 yatak daha artırıldığını kaydetti

BRN Yatak capacity Haberi

BRN Yatak capacity

BRN Yatak, ihracata yönelik faaliyet gösterirken 2012’de aldığı kararla Türkiye pazarına girmeye karar vermişti. İlk avm mağazasını Ankara Armada’da açan BRN Yatak, ürünlerinin Türk tüketicilerce de büyük beğeni görmesinin ardından İstanbul ve Anadolu’da yeni mağaza açma çalışmalarına hız verdi.


Bakırköy’ün en büyük alışveriş merkezi olan Capacity’de ikinci showroom’unu açan BRN Yatak’ın genel müdürü Berna İlter, “Bugüne kadar ihracat ağırlıklı çalışıyorduk. Ürünlerimiz, 5 kıtada 51 ülkede 500’ün üzerinde noktada satılıyor ve büyük beğeni topluyor. Her ülkede o ülkenin uyku kültürüne uygun üretim yapıyoruz. Bu da BRN’nin başarısını artırıyor. Armada deneyimimizle, Türk tüketicilerin de BRN’yi dünyanın en rahat yeri olarak kabullendiğini gördük. Biz ürünlerimize güveniyoruz. İstanbullu tüketiciler de rahata ve kaliteli uykuya BRN ürünleri ile kavuşacaklar’’ diye konuştu.


BRN Yatak’ın rahatlık vaat etmesinin...